gitsem yarın öğlen 3 saat temizlik yapcammÇalılıyorsunuz belli ki ve haftasonu dinlenmek istiyorsunuz en doğal hakkınız. Ben olsam temizliğimi yaparım. Her zaman evet diyemezsiniz. Yani emrivaki yapıyolar bi de hayır diyince trip atıyolar ya sinir oluyorum.
Hımmmm...tamam o zaman şöyle söyliyim
evde yemek ev yapımı tarhana çorbası ve ev mantısı
kv yemeği izmir köfte
ikisini de dene tarfını seç
Çok haklısın bence gitmeyin ben çalışmıyor olmama rağmen 3 4 gün önceden yemek olayı planlanır biz de ona göre ayarlarız kendimizi. Kv bana sabahtan çok emrivaki yapıp gel demiştir ama hep işim olduğunu söylediğim için artık yapamıyor :)gitsem yarın öğlen 3 saat temizlik yapcamm
1 saat dinlencem akşam olcak nerdeyse
ben yarın dışarı çıkmak istiyorum yatak keyfi yapmak istiyorum
hafta içi çalış hafta sonu temizlik ııııh istemiyorum!
eve gidip kv geri gitsem :)Koy yemek kabına yemekleri de götür görsün... Bende de aynı problem var 2 günde 1 gitsekde doyamıyor kadın.
Yemekler ziyan olmasın diye getirdim de.
şimdi kızdı oğlunu arayıpÇok haklısın bence gitmeyin ben çalışmıyor olmama rağmen 3 4 gün önceden yemek olayı planlanır biz de ona göre ayarlarız kendimizi. Kv bana sabahtan çok emrivaki yapıp gel demiştir ama hep işim olduğunu söylediğim için artık yapamıyor :)
onu söylediğim zaman yarın yersiniz diyor her zaman :)Gitmeyin Evde yemek yaptim cöpe gitmesin demek cok mu zor anlamadim.
Dangal degildir heralde anlamicaklar.
Taze yemek niye yarin yiyesin ki bu kadarda soylemekten çekinirseniz ohooo kafin her zaman cagirir.Cevabiniz verin evde yicez yrin tadi kaciyor de.onu söylediğim zaman yarın yersiniz diyor her zaman :)
haklısın.Taze yemek niye yarin yiyesin ki bu kadarda soylemekten çekinirseniz ohooo kafin her zaman cagirir.Cevabiniz verin evde yicez yrin tadi kaciyor de.
Canım evde işim var acil de regl oldum falan de uydur ne bileyim :):):)eve gidip kv geri gitsem :)
8den önce kendisine gidemem
iş çıkışı direk gitmek gerek ama işte gidersem ..
sanırım bu akşam gitmeyeceğiz. Ama bundan sonraki emrivakilerinde uygulayacağım.Canım evde işim var acil de regl oldum falan de uydur ne bileyim :):):)
Hemen koy kaplara çık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?