gitmeli miyim

öyle yaptığımızda oluyor ama 1 buçuk 2 saatten fazla oturamıyoruz çünkü sabah işe gidiyoruz e benimde evde işlerim oluyor ona trip atıyor sanırım
ama napayım yahu çalışıyorum anca akşamım var evde olmak istiyorum

Yemek güzelse ben "geliriz" derdim.
Temizlik çok da tınnnn!
Evdeki yemeği de sokaktaki kedişlere ikram edersin.

Yemeğe davet eden olursa ben yemeğin güzelliğine bile bakmam hemen kabul ederim.
En nefret ettiğim şeydir yemek yapmak.
Hemde günün yorgunluğunun üstüne yemek yapmak zaten eziyet oluyor benim için.
Ben de olsam kabul ederdim. Ohhh ne ala.
Temizlik her zaman yapılır.

evde dünden hazırlanmış yemeğim var ama :)
eve gidince yemek yapmıcam :)

Sizinkilere de gidiyor musunuz böyle? Bana çok anlamsız geliyor yok geldiniz 5 dakika oturdunuz falan
Maksat yüzünüzü görelim biraz görüşelim olmaz mı yani? Kendinize ayırdığınız zaman vardır niye saatlerce oturasınız ki
Gitmek istemediğinizde gitmeyin bence

Ben anlamadım zaten akşam yemeği değil mi bu yemek?
Akşama kadar temizliğini yap diyemem bulaşıkla uğraşma mis gibi hazır yemeğe git işte.
Yarın sabahta tertemiz eve uyanırsın ohhh

benim ailem uzakta..
keşke gidebilsek ama aileme gidince bir gün kalıyoruz ama o da 2 ayda bir falan

Kayınvalide yemeğe çağırıyor ne güzel ben memnun olurdum benden beklemiyor üstüne o kadar zahmete giriyor diye
Temizlik yapıcam diye hiç bir şeyi ertelemem

Ben olsam gitmem
Böyle emrivaki sevmiyorum. Hem yiyin kalkın demiş hem öncekilere laf etmiş samimiyetsiz. Ya bi de yeni gelinmişsin alıştırma her evin kendine özel düzeni var
Benimki de Habire tabak tabak yemek yollardı istemiyorum dedikçe daha cok yollardı çöpe dökünce evde huzursuzluk çıkardı eşim hem yem ezdi hem ben yemeyince söylenirdi. Ben de pişiriyordum sonuçta eeeeeeeh dedim sonunda gelen tabakları yollamadım. Kv tabakası kalınca yollayamadıbi daha kurtuldum. İstemeyene zorlanmaz ayıp ya

ne kadar yaparsan yap hep bir fazlasını isterler, hayır demeyi bileceksin. triplerede alış takılma yani.

Kayınvalide yemeğe çağırıyor ne güzel ben memnun olurdum benden beklemiyor üstüne o kadar zahmete giriyor diye
Temizlik yapıcam diye hiç bir şeyi ertelemem
bu yandan bakarsanız haklısınız
ama dün birnbir emekle yaptığım yemekler çöpe gidicek ..

Yarın yersiniz yada onlarıda yanınızda götürün
Bahaneyi yemek olarak söyleseydiniz keşke
yemek niye çöp oluyor onu anlayamadım..
her gün taze yemek mi yiyorsunuz?
mantıyı haşladınız mı?
evet haşlandı
genelde taze yemeye çalışırız dün yapmıştım bugün ikinci günü
bugün yenmezse sanırım çöp olabilir
mesele yemek değil zaten,
ben temizlik yapmayı planlıyorum çünkü hafta sonu uğraşmak istemiyorum.

izmir köfte için gitmezdim çünkü benim de gayet güzel yapabildiğim bir yemek :)
izmirliler alınmasın :) Laale
daha zahmetli içli köfte gibi, yuvalama gibi bir şey olsa giderdim.

anne olmadan önceki zamanları düşündüm, giderdim herhalde ya :)

Heralde insan ayaklarını koltuğun tepesine koyar uzanmak ister evde benim de öyle 2 haftadır aldı başınıı gidiyor haftasonu akşam yemeğe gittik ertesi gün de ay beraber bişiler bıdı bıdı söylendikleri için kahvaltıya çağırdım (zorunda kaldım) geldiler hala planınız yoksa bi yerlere gitseydik. Evi süpürmem lazım diyorum bir haftdır hiç bişey yapamadım cevap olarak amaan canım ev temizz.

Sinirlendim yazarken yarım yamalak olmuş ama anlamışsındır

Son düzenleme:
anladım anladım..
haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…