Merhaba. Memurum ve nisan ayının ortasından bu yana idari izinliyim 10 yaş altı çocuğum var diye. Ama maalesef covid olduk ailece ve hala inanın toplanmaya çalışıyoruz. Neyse... Dünki açıklamadan sonra idari iznim devam ediyor. Birimin başındaki hocaya bunu dediğimde bi tavırlandı sanki,hoşlanmadı bu haberden,ben detaylı bilgi alır sana haber veririm dedi. Ama genelge çıktı yani neyin haberi anlamadım. Üstelik uzaktan çalışıyorum,ihtiyaç oldukça da çağırın gelirim hocam dedim her defasında da... Ki gittim de... işini yapan,sorumluluklarını bilen bi insanım. Covid olduğumda bile uzaktan da olsa ihmal etmedim,işimi yaptım.
Şİmdi ben temmuz başı işe başlayacağım kuvvetle muhtemel ve temmuz oratsında da izin alacağım. Geçen yıldan beri izin için temmuz ortası diyorduk yani. 2 hafta çalıştı,izin aldı diye bana iyice tavırlanmalarını istemiyorum ama sonuçta bu da bana devletin verdiği bi hak. Sadece ben değil,kurumumda benim durumumda olan bayanların hepsi idari izinli. Yarın 2 stajyer ve 2 hoca orda olacakmış. Ben de bi gidip uğrasam mı diyorum, durumu da konuşuruz,göze batmak istemiyorum. Üstelik istifa var gündemimizde,o konuyu da kesin bir dille olamsa da konuşurum diyorum. Pat diye istifa etti olmamak için. Kimisi çağırmadan gitme diyor,kimisi git diyor. siz ne dersiniz?