madam_pasakli Guru Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2013 Mesajlar 419 Emoji Skoru 350 Puanlar 323 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karmakarisik56 #21 hmmm anlaıdm.. hakkınızda - hakkımızda hayırlısı olsun... yahu çocukken bayramlarda ne mutlu olurdum.. Ne zaman büyüdüm bu bayramlar sorun teşkil etmeye başladı..Demek hep böyle :44::44:
hmmm anlaıdm.. hakkınızda - hakkımızda hayırlısı olsun... yahu çocukken bayramlarda ne mutlu olurdum.. Ne zaman büyüdüm bu bayramlar sorun teşkil etmeye başladı..Demek hep böyle :44::44:
N Nelchan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 61 Emoji Skoru 36 Puanlar 48 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karmakarisik56 #22 Ben olsam giderdim Esimi hergün görüyorum zaten 5 günde anneciğimle vakit geçirirdim😀 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben olsam giderdim Esimi hergün görüyorum zaten 5 günde anneciğimle vakit geçirirdim😀 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
K kaknus01 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mart 2013 Mesajlar 52 Emoji Skoru 43 Puanlar 53 Yer Konya 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karmakarisik56 #23 Birkaç gün önce darp raporu aldığınız(!) adamın bayramda yalnız kalmasına üzülmeniz yersiz. Canınız ne istiyorsa onu yapın. Tayininizi umursamayan adam üç gün gitmenizle kahrolmaz. Ama siz eşinizle olmak istiyorsanız o başka.
Birkaç gün önce darp raporu aldığınız(!) adamın bayramda yalnız kalmasına üzülmeniz yersiz. Canınız ne istiyorsa onu yapın. Tayininizi umursamayan adam üç gün gitmenizle kahrolmaz. Ama siz eşinizle olmak istiyorsanız o başka.