• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmelimiyim arkadaşlar bir akıl lütfen..çok ihtiyacım var..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Tatil için planlar yaptık,20 gün iznimiz var 1 hafta istedim 2 senelik evliyiz biryere çıkmadım çok sıkıldım,sonrada eşimin memleketine gidecektik,şimdide kendisi gitmek istemiyo gibi tavırlar 5 gün yetmezmiler bi keyifsizlik herşeyde olduğu gibi bunuda gözümde bıraktı hevesim yok artık gitmeyelim 20 gün gidelim memleketinde ailenle kalalım dedim ki zaten izni bölmek istememesindeki amaç ta o az görecem derdine düştü,çok boğuluyorum aşırı bağımlılığı bunalttı beni daha bunun gibi bir sürü,bugünde atıştık biraz şu saatten sonra ailemde dahil kimse peşine düşmez senin ayrılırsan ayrılırsın kimse sana dur demez zannetme ailem gelir seni ikna etmeye çalışır vb..cümleler kurdu,sonra gidemezsin zaten öldüdürüm tehtitler falan...sanki çalışoyomusun işinmi var ne işe yarıyosun paranmı var neyine güveniyosun vb..dedi arkasından psikolojik baskı kendimi değersiz hissettirmesi...bıktım artık..

Slm; zor iş.o seni anlasaydı zaten seni mutlu etmek için senin görüşüne saygı duyardı.o şimdi tatile gelse sana orayıda zehir edecek. Sen ailesinin yanına gitsen içinde bu sıkıntı ile keyif alamayacaksın.bence hayırlısı ama ne yap kararlı davran ciddiyetini anlasın taviz verme. Bu arada bende 2,5 yıllık evliyim.

slm; zor iş.o seni anlasaydı zaten seni mutlu etmek için senin görüşüne saygı duyardı.o şimdi tatile gelse sana orayıda zehir edecek. Sen ailesinin yanına gitsen içinde bu sıkıntı ile keyif alamayacaksın.bence hayırlısı ama ne yap kararlı davran ciddiyetini anlasın taviz verme. Bu arada bende 2,5 yıllık evliyim.

öyle yapıyorum zaten konuşmuyoruz 3 gündür ama tükendim artık allahımmmmmm......

çok ağır konuşmuş..
ne yani sana değer vermesi için para kazanıyor olman mı gerekiyormuş..
şimdi kararından vazgecmeyip tatile gitsen burnundan getirir
kendi deiği olsa erkeklik psikolojisi bir yerleri kabaracak
her türlü sıkınıtı
ben olsam bu laflarından dolayı onu pişman ederdim
cidden çok saçma laflar etmiş

Aileniz boşanmaya kalksanız arkanızda durur mu? Eğer öyleyse, bu adamın yanında durmayın daha fazla.

mevzu derin konu sadece tatil değil ki kocan sana pul kadar değer vermiyor önce buna odaklan gidip gitmemekten önce...

mevzu derin konu sadece tatil değil ki kocan sana pul kadar değer vermiyor önce buna odaklan gidip gitmemekten önce...

gidip gitmemekten niyetim buydu zaten farkındayım ve .ok üzülüyorum beni gözden çıkarmış bu adam...sırf aile için:::((ailesiyle aram yok..

Senin cozumun iyi bir is bulup calismaya baslamak. Baska turlu ezilmekten kurtulamazsin. Basta itiraz edecektir ancak bir kere karar verdin mi vazgecmeyeceksin. Sana bu tarz konusmaya baslamissa gecen zamanla bu tavrin azalmayip daha da siddetlenecegini bil. Kisa vadede, yani bugun ne yapabilirdin, en azindan o 5 gunu olsun tatilde gecirebilirdin, ailesi ile 20 yerine 15 gun daha iyidir, boyle durumda gurur yapmak ve tatilden tumuyle vazgecmek ona ancak iyilik, kendine de kotuluk olur.

tatili falan bırak bir kenarı bence sen ailenin yanına git eşinde ailesinin yanına bir süre uzak kalın bakalım özlem olacak mı aranızda evliliğinizi baştan sona gözden geçirin ona göre karar vermelisiniz...
bu arada güzel bir iş bulup ayaklarının üzerinde durmalısın sana kendinden başka hiç kimsenin faydası yok unutma...

çok saçma kocan kendini senden daha üstün görüyo Bu çok aptalca hangi devirde yaşıyoruz Ne hakkı var sana bunları söylemeye Sakın boşanmaktan korktuğunu hissedirme daha çok tehdit edip seni sindirmeye çalışır bu adam Ona ne kadar güçlü olduğunu göster buna dayanamaz Çalış iş bul Gerçekten bu biraz olsun değiştirir hayatınızı Yani bide daha ne kadar olmuşki evleneli Eğer bu davada başını eğersen hep eğersin bunu bil Bunu yaparkende köprüleri atmadan yapmak lazım SEn benim kocamsın bende bi yere gitmiyrm sende gidemezsin de ne demek boşansan arkandan gelmem biz bunun içinmi evlendik Ağzına almasına bile müsade etme Tavrını koy kocan çok ayıp etmiş:20:

para kazanınca söz hakkın olacak galiba kendi evinde...
erkekler çok rahat konuşup kırabiliyorlar bizi..
umarım sessiz kalamamışsındır..
tehdite gelinceeeee konuşuyo işte boş boş bişeycik yapamaz sakın korkma..

Son düzenleme:
yaa ne biçim erkekler türedi günümüzde bee :47:
insan karısına bunu söyler mi? o sana Allahın emaneti..
tabi ki bakacaksın, ne yani sen çalışsaydın hele ondan çok
kazansaydın o evde en kıymetli, sözü geçen sen mi olacaktın?
şu paranın kölesi olmuş adamlar ne mide bulandırıcılar.. :41::41::41:

seni ezmesine izin verme.. imkanın varsa da çalış, bu adamın sana ilerde daha neler
yapacağı malum, belli etmiş şimdiden.. :19:

Allah sana sabır versin, biran evvel kurtarsın kardeşim ..

okuduğum ilk konun da buna benzerdi, eşinin psikolojik baskısından şikayetçiydin,hatta millet boşan falan demişti. ikinci konunda çocuğunuzun olmadığından şikayetçiydin . işte üçüncü konun ve yine psikolojik şiddet. ilginç....

Bence siz cok ciddi bir yol ayrimina gelmissiniz. Önünüzde iki yol var. Esiniz sizi birak esi, hayat arkadasi insan olarak bile degerli bulmuyor. Size agir gelebilir ama yazdiklarinizi kim okusa ayni seyi söyler. Paran mi var, gücün mü var, gidersen git kim ne yapsin seni... Bu adam size karsi asiri bir güc elde etmis. Calismamanizin sebebi esiniz mi? Hem calistirmiyor hem de asagiliyorsa sen dur bakalim biraz deyin ve geliri az da olsa bir is bulun. Gerekirse apartman merdiveni bile silerim kararliyim is bulacagim deyin. Böylece paran mi var ki dediginde var canim merak etme dersiniz. Bu tip adamlar ya ben karima ne kötü davraniyorum, kalbini kiriyorum, artik kendime ceki düzen vereyim demezler. Mücadele ederek, boyun egmeyerek, hakkinizi yedirmeyerek belki kafasina sokabilirsiniz dogruyu egriyi. Bakin cocuk yapmak icin esinizin düzelmesini bekleyin. Bari bir cocugum olsun onunla mesgul olurum derseniz yükünüz iki kat artar. Dogacak cocugunuz hicbir seyi düzeltmez tam tersi daha beter olur.

Daha iki yillik evlisiniz karar verin, düzelsin düzelmesin ömür boyu bu adami cekerim diyebiliyor musunuz? Birakip gitmenizden bosanmak istemenizden korkmasaydi ayrlirsan kimse seni durdurmaz, ailem pesinden gelmez demezdi. Birakin simdi tatile oraya buraya gitmeyi, inceldigi yerden kopsun, ben canimi sokakta bulmadim tarzi davranin siz de.

Senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Ben de kendimi değersiz hissediyordum onun yanında. Sonra işe girdim. İşe gidince mutlu, akşam eve gelince mutsuzdum. Çalışınca da onun gözünde değerim artmadı, beni hep ezik hissettirdi. Eve ne katkın var ki dedi, benim kazandığımı küçümsedi. Oysa bütün sorumululuk bendeydi. Düzelmedi, ne yaparsan yapıyım olmadı. BİTTİ.

Senin de sonun aynı. Ağzınla kuş da tutsan olmaz, değer görmezsin, kıymetin bilinmez. Yapacağın tek şey mutlu olmaya bakacaksın. Bu dünyaya bir tek geliyoruz. Onlarsız da yaşarız. Çocuk düşünme bence bu adamla. Zaten çocuk olmamasında da bir hayır varmış. Çocuk da düzeltmiyor bunları, hatta daha çok eziyorlar, nasılsa artık çocuk da var gidemez diyorlar.

Nasıl mutlu olursan öyle yaşa arkadaşım, çünkü ne yaparsan yap sen onu asla mutlu edemezsin. Mutlu etmek zorunda da değilsin zaten. Sen kendin mutlu olmaya bak. Bir de ona karşı sınırlarını koy ve o sınırları koru. Asla taviz verme. Taviz verdikçe veren hep sen olursun.

Kişilik bozukluğu bu, başka bir şey değil. Allah yardımcın olsun....

Son düzenleme:
Tatil için planlar yaptık,20 gün iznimiz var 1 hafta istedim 2 senelik evliyiz biryere çıkmadım çok sıkıldım,sonrada eşimin memleketine gidecektik,şimdide kendisi gitmek istemiyo gibi tavırlar 5 gün yetmezmiler bi keyifsizlik herşeyde olduğu gibi bunuda gözümde bıraktı hevesim yok artık gitmeyelim 20 gün gidelim memleketinde ailenle kalalım dedim ki zaten izni bölmek istememesindeki amaç ta o az görecem derdine düştü,çok boğuluyorum aşırı bağımlılığı bunalttı beni daha bunun gibi bir sürü,bugünde atıştık biraz şu saatten sonra ailemde dahil kimse peşine düşmez senin ayrılırsan ayrılırsın kimse sana dur demez zannetme ailem gelir seni ikna etmeye çalışır vb..cümleler kurdu,sonra gidemezsin zaten öldüdürüm tehtitler falan...sanki çalışoyomusun işinmi var ne işe yarıyosun paranmı var neyine güveniyosun vb..dedi arkasından psikolojik baskı kendimi değersiz hissettirmesi...bıktım artık..

Canım neden böyle yapıyor senin eşin ya :( konularının tümünü okumadım bir kısmını biliyorum sadece. Ailesiyle aranızda ne geçti? Acaba sen yaşadığınız olumsuzluklar sebebiyle çok mu tavırlısın?

Biraz yaklaşmayı denesen ailesine? Kayınvaliden nasıl sana karşı yani bir adım atsan arkanda durur, iyi davranır mı? Eğer hürmetine karşılık sana iyi davranıyorsa, madem eşinde düşkün ailesine kullan bence bu durumu. Mesela bir defada sen teklif et eşine annenlerle beraber gidelim tatile diye.

Yani bilemiyorum olaylar, tepkiler ve beklentiler ailelere göre değişiyor ama bir dönem yakın dur sonra yavaş yavaş eşini ailesinin yanına birkaç günlüğüne tek göndermeye çalış o ara sende ilgilenecek bişiler bul kendine.

Etki her zaman tepkiyi doğurur. Erkekler gerçekten çok tuhaflar hepsi çocuk gibi ya...

Son düzenleme:
yaa ne biçim erkekler türedi günümüzde bee :47:
Insan karısına bunu söyler mi? O sana allahın emaneti..
Tabi ki bakacaksın, ne yani sen çalışsaydın hele ondan çok
kazansaydın o evde en kıymetli, sözü geçen sen mi olacaktın?
şu paranın kölesi olmuş adamlar ne mide bulandırıcılar.. :41::41::41:

Seni ezmesine izin verme.. Imkanın varsa da çalış, bu adamın sana ilerde daha neler
yapacağı malum, belli etmiş şimdiden.. :19:

Allah sana sabır versin, biran evvel kurtarsın kardeşim ..

paranın kölesi olmuş...çok yerinde bi yorum yapmışsın arkdaşım teşk..iş bakıyorum cnm bir yerden bişe geldin 1 dk durmıcam zaten..ilerde ne yapar hiç bilmiyorum...para para...

Back
X