- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi derandiren
-
Haklısınız fakat Şu anda kaynanamla konuşmadiğim için evime pek gelemiyor korkuyorum şimdi gidince aha tamam diyip gene gelip huzurumu kaçirmaya çalışacak diye. Ki zaten yeterince kaçirdi.Siz kapatın gözünüzü kulaklarınızı ve gidin bence. Bir şey derse tamam der geçersiniz.
Geçen bayram olanlar ortada. Siz gitmeyince daha çok canınızı sıkacak gibi.
Ablamda öyle söyledi git gideceğim sanırımBen de gıtmek istemezdım ama haksız duruma düşmemek için soguk bı sekılde beş dk gır çık maksat bayramlaşmak
Ah namem sağol fikrin için:) ben kadını görünce tüylerim diken diken oluyor eşimle aramızı çok bozdu halada bozuk hep onlar yüzünden:/ oyüzden bu kadar düşünüyorum kolay kolay bu kıvama gelmemDeranım bu seferlik git.Sen üstüne düşeni yap.Baktın davranışlar hala eskisi gibi bir daha ki sefere gardını alırsın
Annem çok sinirlendi ki peygamber sabrı var kadında bir daha adım atmam kaynanann gile dedi. Teyzem felç anneannem yaşlı gidip orda benle ilgili konu açıp tartişma yarattiği için işte böyle bir kadından bahsediyorumMadem derdi torununu gormek , anneniz alsin kizinizi gotursun bir saatligine
Bu sefer de biz geldik bayramlasmaya drsin
Siz gitmeyin
Hemen hemen hepiniz git diyorsunızGitmemeni koz olarak kullanıyor madem git ama yine mesafeli davran.Senden yüz bulamayınca gelip huzurunu kaçıracağını sanmam.Sen ağzına laf verme git bence.
Iyyyy cok fenaAnnem çok sinirlendi ki peygamber sabrı var kadında bir daha adım atmam kaynanann gile dedi. Teyzem felç anneannem yaşlı gidip orda benle ilgili konu açıp tartişma yarattiği için işte böyle bir kadından bahsediyorum
YokIyyyy cok fena
Siz bilirsiniz tabi ama ben boyle bir kadina gitmezdim esiniz gotursun kizinizi o zaman
Haklısın işte annem de diyorki herkes birbirine bayildiği içinmi görüşüyor hayatta bazı zorunluluklar vardir bilmem ney.Sana birsey söyleyim mi istemiyorsan birak gitme bukadar basit. Bende yeni evli sayilirim 2 görümcem var birisi bana evlendikten sonra birsürü laf saydi ve o zamandan beri 2 ramazan bayrami 1 kurban bayrami gecirdik hicbirinde aramadim yazmadim ona. Diger görümcemle bayramlastim ama. Herkese hak ettigi kadar deger vereceksin ne düsünürse düsünsün kendinden degerli hickimse degildir
Yok
Kızımı tek göndermem asla oraya,onlarin çocuklari nasıl sevdiğini görüyorum baya baya hırpalıyorlar sözde sevgi adı altında.
Haklısın işte annem de diyorki herkes birbirine bayildiği içinmi görüşüyor hayatta bazı zorunluluklar vardir bilmem ney.
Ve maalesef onlara gebeyiz kbabamın evinde oturuyoruz kiraya gidecek gücümüz yok şu an. Oyüzden annemde şimdilik sus diyor
Bu evi babamın ısrariyla kabul ettiler.babam oğlunuzın düzgün işi yok evinizde oturacak dedi kabul etmediler kiraya gitsinler diyorlardi. Yani sorsan oğluna bayilir kaynanam ama sürünse aç kalsa umrunda değil.Kayinbabanin evinde sadece sen degil ogullarida oturuyor sonucta. Kendini buyüzden ezdirme onlara.
Zorunluluk diye birsey yok aslinda ama türk kadinlari bayilir zorunluluk yaratmaya. Sonra da icine ata ata 40indan sonra hastliklar baslar (depresyon, kanser...) onun icin annem bana herzaman nasil biliyorsan öyle yap kizim der. Kvalidem de melek sayilmaz buyüzden en fazla haftada 1 konusurum... ama saygimi hic bozmadim. Saygisizlik ayri bir konu. Ama sana zarar veren insanlardan uzak durmalisin. Benim fikrim bu.
Bu evi babamın ısrariyla kabul ettiler.babam oğlunuzın düzgün işi yok evinizde oturacak dedi kabul etmediler kiraya gitsinler diyorlardi. Yani sorsan oğluna bayilir kaynanam ama sürünse aç kalsa umrunda değil.
Uzak duruyorum ama eşimle aram açılıyor ağziyla beni haklı bulsada gönlü ailesinden yana maalesef
Çok var desene böylelerinden. Benim kaynanam asla oğlunun yanında bana birşey söylemez öyle iyi davranırki melek sanarsın:)Ailesi ayni benim esimin ailesi :) oglum oglum derler ama ona karsi hic acima duygusu denilen birsey yok... neyse esiniz bu konuda yaninizda olmuyorsa bu sorun maalesef. Benim Esim ailesine olan travrima üzülsede bana birsey demez baski yapmaz. Kabullenir oldugu gibi... bence esinizi karsiniza alin ve hissettiklerinizi anlatin güzel bir dille. Sizi seviyorsa mutlaka bir ortayolu bulacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?