- Konu Sahibi derandiren
-
Çok var desene böylelerinden. Benim kaynanam asla oğlunun yanında bana birşey söylemez öyle iyi davranırki melek sanarsın:)
Çok anlattim çok söyledim ama boş. Bu kadın dört gözle boşanmamizi bekliyor yıllardir bir umut...Allah herkesin kalbine göre versin
iyi geceler canlar,telefondan yazıyorum hata olursa affola.
uyuyamıyorum kararsızlıktan. Belki yazınca amaan bumu dert diyeceksiniz ama benim için çok önemli.
Malum bayram geldi,yine aile ziyaretleri mevzusu olacak. Bilenler bilir benim kaynanayı kısaca bahsedeyim. Nişanlılığımdan beri Her mutlu günümü eltimle zehir etmeye çalışan cahil bir kadın.En son 4 aylık hamileyken geldi tartiştik bir sürü şey saydırdı gitti bir daha aramadi canın birşey istiyormu nasılsın diye sormadı ki çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim.doğum yapıncada yapişti torunum diye.Tabi konuşmuyorum ben kendisiyle hoşgeldin diyordum sadece geldiğinde.
Şimdi ben geçen bayram gitmedim eşim tek gitti tabi kadın kime oynayacağini biliyor ağlamiş sizlamiş torunumu özlüyorum falan.Ben gitmediğim için kaynanam annemlere geldi torunumu görmeye geldim diye geçen bayram neyse öptüm bu annemle anneannemlere gitti orda benimle ilgili konuşmaya çalışmış baya saçmalamiş teyzemle falan tartişmişlar annem geldi bana kızdi kendini haklıyken haksız yapıyorsun diye gitseydin bayram sonuçta falan dedi baya gerildim yine o kadın yüzünden.
O kadının çocuğuma dokunmasini istemiyorum bana yaptiklari yüzünden 2 oğluda kızımı görmeye gelmedi hep fitillemişler birbirlerini bize karşı.
Siz olsanız gidermiydiniz? Kararsızım ne yapacağimi bilmiyorum
2 oglu da kizimi gormeye gelmediler demişsin, bu yuksek beklenti niye? Istedigin kadar hakli ol, sen bi tavır koyuyosan karşılığını gorursun bu tip ailelerde.. Bayramda bebegi gormeye niye gelsinler hem şu gergin durumlar varken?iyi geceler canlar,telefondan yazıyorum hata olursa affola.
uyuyamıyorum kararsızlıktan. Belki yazınca amaan bumu dert diyeceksiniz ama benim için çok önemli.
Malum bayram geldi,yine aile ziyaretleri mevzusu olacak. Bilenler bilir benim kaynanayı kısaca bahsedeyim. Nişanlılığımdan beri Her mutlu günümü eltimle zehir etmeye çalışan cahil bir kadın.En son 4 aylık hamileyken geldi tartiştik bir sürü şey saydırdı gitti bir daha aramadi canın birşey istiyormu nasılsın diye sormadı ki çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim.doğum yapıncada yapişti torunum diye.Tabi konuşmuyorum ben kendisiyle hoşgeldin diyordum sadece geldiğinde.
Şimdi ben geçen bayram gitmedim eşim tek gitti tabi kadın kime oynayacağini biliyor ağlamiş sizlamiş torunumu özlüyorum falan.Ben gitmediğim için kaynanam annemlere geldi torunumu görmeye geldim diye geçen bayram neyse öptüm bu annemle anneannemlere gitti orda benimle ilgili konuşmaya çalışmış baya saçmalamiş teyzemle falan tartişmişlar annem geldi bana kızdi kendini haklıyken haksız yapıyorsun diye gitseydin bayram sonuçta falan dedi baya gerildim yine o kadın yüzünden.
O kadının çocuğuma dokunmasini istemiyorum bana yaptiklari yüzünden 2 oğluda kızımı görmeye gelmedi hep fitillemişler birbirlerini bize karşı.
Siz olsanız gidermiydiniz? Kararsızım ne yapacağimi bilmiyorum
Teşekkür ederim öneriniz içinOna kendini acındırma ve haklı olma fırsatını vermeyin. Bırakın görsünler kimin ne olduğunu. Siz gidin yani.
Benim onlarla bir problemim yokki yeğenleri oldu sonuçta,bu arada doğum yaptiğim zamandan bahsediyorum bayramdan değil. İnsan yeğenini merak etmezmi o yüzden gitmek istemiyorum çocuğumu ben götürünce görecekler 6 aylık oldu2 oglu da kizimi gormeye gelmediler demişsin, bu yuksek beklenti niye? Istedigin kadar hakli ol, sen bi tavır koyuyosan karşılığını gorursun bu tip ailelerde.. Bayramda bebegi gormeye niye gelsinler hem şu gergin durumlar varken?
Bizimkinde de şikayet etme huyu var işte gelmiyorlar gitmiyorlar aramıyorlar sormuyorlar filan. Zaten gelip gittiğimiz halde gelip gitmiyorlar diyor bide hiç gitmesek ne olur bilmiyorum. Ama bende onu oğluna şikayet ediyorum en azından iyi veya kötü yaptığı şeyleri anlatıyorum. Anlatmazsam kendini oğluna şirin göstermek için kendi başka türlü anlatıyor. Ne gerek var oğluda bilsin niyetini kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.gidersen seni gittiğine gitmişine pişman edecek çünkü sizin ilişkiniz diplomasi yapma boyutunu bayağı geçmiş, evet annen bi konuda haklı, herkes birbiriyle bayıldığından görüşmüyorda, zaten kadın o dönemi kötüye kullanıp tüketmiş
üstelik herkesi sana karşı doldurduğundan sadece kaynanan değil diğerleri de seni pişman edecek
bilmiyorum, sen iyi niyetlisin ama karşı taraf öyle değil gibi, anneye yetişkin kızını şikayet etmek nedir Allahaşkına ya, rezillik
Aynen öyle. Düşün ya o kadar değer verdi annem bayramda ona kadının tansiyonunu yükseltmiş. Üstelik sürekli bağirarak tartişir kendini haklı çıkarmak için yaptiklarini anlatsam 10 konu açmam gerekir. Bilmiyorum gerçekten Eşimde daha beter tavır alıyor ki şu an bile içinden bana kin güttüğüne eminim annesiyle görüşmiyorum diyegidersen seni gittiğine gitmişine pişman edecek çünkü sizin ilişkiniz diplomasi yapma boyutunu bayağı geçmiş, evet annen bi konuda haklı, herkes birbiriyle bayıldığından görüşmüyorda, zaten kadın o dönemi kötüye kullanıp tüketmiş
üstelik herkesi sana karşı doldurduğundan sadece kaynanan değil diğerleri de seni pişman edecek
bilmiyorum, sen iyi niyetlisin ama karşı taraf öyle değil gibi, anneye yetişkin kızını şikayet etmek nedir Allahaşkına ya, rezillik
Bizimkinde de şikayet etme huyu var işte gelmiyorlar gitmiyorlar aramıyorlar sormuyorlar filan. Zaten gelip gittiğimiz halde gelip gitmiyorlar diyor bide hiç gitmesek ne olur bilmiyorum. Ama bende onu oğluna şikayet ediyorum en azından iyi veya kötü yaptığı şeyleri anlatıyorum. Anlatmazsam kendini oğluna şirin göstermek için kendi başka türlü anlatıyor. Ne gerek var oğluda bilsin niyetini kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.
Aynen öyle. Düşün ya o kadar değer verdi annem bayramda ona kadının tansiyonunu yükseltmiş. Üstelik sürekli bağirarak tartişir kendini haklı çıkarmak için yaptiklarini anlatsam 10 konu açmam gerekir. Bilmiyorum gerçekten Eşimde daha beter tavır alıyor ki şu an bile içinden bana kin güttüğüne eminim annesiyle görüşmiyorum diye
Bizimkide anneme şikayet ediyor işte malesef sadece anneme olsa iyi komşusuna tanıdığına herkese söylüyor adımız çıkmış gelip gitmiyor diye sürekli söylüyor. Dünürüne şikayet etmesi çok çirkin biri senin oğlun biri onun kızı sana ne demesini bekliyorsun yanicanım seninkinde bişey yok karı-koca herşeyi konuşur tabii ama kaynananın dünürüne gelinini şikayet etmesi çok çirkin bence ilkokula gitmiyoruz sonuçta
Benim kaynanam da öyle söyler ama içten içe gitmemizide istemez en azından benim gitmemem onun işine geliyor. Eşim tek gitsinde iyice çelsin aklını sahteden ağlasın diyeBizimkinde de şikayet etme huyu var işte gelmiyorlar gitmiyorlar aramıyorlar sormuyorlar filan. Zaten gelip gittiğimiz halde gelip gitmiyorlar diyor bide hiç gitmesek ne olur bilmiyorum. Ama bende onu oğluna şikayet ediyorum en azından iyi veya kötü yaptığı şeyleri anlatıyorum. Anlatmazsam kendini oğluna şirin göstermek için kendi başka türlü anlatıyor. Ne gerek var oğluda bilsin niyetini kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.
Aynen ya bu kadar olur. Bizimkide eşimi yalnız yakaladığı anda ağlamaya başlıyor benim yanımda ağlamıyor ama ne kadar kötü bişey ya demekki taktik aynı. Gelmiyor diye yakınıyor her gün gitmeye kalksan bıkar kabul etmez. Sık muhabbet tez ayrılık getirir ne laf ediyorsun herkesin evi ayrı yolu ayrı gerekince geliyorlar işte ama yokBenim kaynanam da öyle söyler ama içten içe gitmemizide istemez en azından benim gitmemem onun işine geliyor. Eşim tek gitsinde iyice çelsin aklını sahteden ağlasın diye
İşte keşke biraz politik olabilseydim her hafta giderdim eşimle gösteriridim gerçek yüzlerini ama yapamıyorum.valla görüşürsende eşin sana kin gütmesin diye görüş madem, seni pişman edecekler madem, sende onların tavırlarını eşinin gözüne gözüne sok, hep mağduru oynayan mı kazancak, biraz da gerçek mağdurlar kazansın
Aynı okulun öğrencisi bunlar:)) bende sıksık gitsem eminim rahatsız olacak hem yemeğimden hemde bizdenAynen ya bu kadar olur. Bizimkide eşimi yalnız yakaladığı anda ağlamaya başlıyor benim yanımda ağlamıyor ama ne kadar kötü bişey ya demekki taktik aynı. Gelmiyor diye yakınıyor her gün gitmeye kalksan bıkar kabul etmez. Sık muhabbet tez ayrılık getirir ne laf ediyorsun herkesin evi ayrı yolu ayrı gerekince geliyorlar işte ama yok
Haklısın canım.yüz olsa idi hamileyken o kadar şey saydirip birde hiç aramayip doğurduktan sonra torunumm diye ağlamazdı. Zerre kadar hakkı yok üstümüzde benim ve bebeğiminTatlım bu tip kaynanalar yuzsuzdurler edepten anlamazlar..tavrin .net olsun.. sen kocan icinde olsa git .. gir çık yap... ha baktin hal ve tavırları aynı.. yine huzurunu kaçırmaya devam ediyor kesersin görüşmeyi... olur biter....
İşte keşke biraz politik olabilseydim her hafta giderdim eşimle gösteriridim gerçek yüzlerini ama yapamıyorum.
Şu bebeğim 6 aylık oldu gazı kusması herşeyiyle annem yardım etti maddi manevi.
Ben eşimle olduğum zaman onu kenara çekip saçma sapan timsah gözyaşlari dökemiyor
Tabiki öyle yahu kadın benden sağlam. Oğlu telefon açınca bi sesini değiştiriyor çok hastayım şöyle böyle hayret edersinvalla bazı erkekler kör oluyor işte naparsan gösteremezsin, geçen bi bilimsel araştırma vardı tv de yaşlılar duygusal travmalara daha dayanıklı diye, ama bizim bazı cingöz kaynanalar sanki tam tersiymiş gibi numara yapıp tüm sülaleyi parmağında oynatıyor
:)) aynen canım. Profesyonel bunlar. Eltimde onlarla yaşıyor görsen koşturuyorlar çay pasta kahve eşimin yanında:) annem dedi eşinde biliyor herşeyi böyle sahte yalakalıklar ağlamalar hoşuna gidiyor diye. Bencede çok farkında hesabina gelmiyorvalla bazı erkekler kör oluyor işte naparsan gösteremezsin, geçen bi bilimsel araştırma vardı tv de yaşlılar duygusal travmalara daha dayanıklı diye, ama bizim bazı cingöz kaynanalar sanki tam tersiymiş gibi numara yapıp tüm sülaleyi parmağında oynatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?