- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi derandiren
-
:)) aynen canım. Profesyonel bunlar. Eltimde onlarla yaşıyor görsen koşturuyorlar çay pasta kahve eşimin yanında:) annem dedi eşinde biliyor herşeyi böyle sahte yalakalıklar ağlamalar hoşuna gidiyor diye. Bencede çok farkında hesabina gelmiyor
Her şeyin farkındalar da konu anneleri olunca İşlerine gelmiyor teşbihde hata olmaz bizim oralarda bi laf vardır "it iti ısırmaz" derler o hesap:)) aynen canım. Profesyonel bunlar. Eltimde onlarla yaşıyor görsen koşturuyorlar çay pasta kahve eşimin yanında:) annem dedi eşinde biliyor herşeyi böyle sahte yalakalıklar ağlamalar hoşuna gidiyor diye. Bencede çok farkında hesabina gelmiyor
Kesin farkında.ama ben akıllı değilim:) kaynanam asla benle ilgili konuşmuyor onun yanında ben ise sinirlendiğimde döküyorum eteğimdeki taşları. Sanırsam bu dünyada böyle dediğin gibi mağduru oynayanlar kazanıyor hepeşin farkındaysa kendini paralama bence, çünkü sen kendini düşünmezsen kocan da dahil kimse seni düşünmez, romantikliği bi kenara bırakırsak hayat böyle:)
:))) öyle canım keşke bir rahat dursa inan asla sesimi çıkarmam. Annesi derim sonuçta ama kadın huzur bozmaya yer ariyor sürekli arkamdan konuşuyor şimdide çocuğumu bahane ediyor.Her şeyin farkındalar da konu anneleri olunca İşlerine gelmiyor teşbihde hata olmaz bizim oralarda bi laf vardır "it iti ısırmaz" derler o hesap
Ve o stratejik davranıp bizim lafımızı etmediği için kazanıyor. Bizde her fırsatta lafını ediyoruz. Adam da diyor ki annem bunu kötülemiyor bu sürekli annemi kötülüyor diyor hatayı bizde buluyor.Kesin farkında.ama ben akıllı değilim:) kaynanam asla benle ilgili konuşmuyor onun yanında ben ise sinirlendiğimde döküyorum eteğimdeki taşları. Sanırsam bu dünyada böyle dediğin gibi mağduru oynayanlar kazanıyor hep
Gerektiği yerde laf sokmak iyidir ama bazen susmak daha iyi bence,aynı seviyeye düşüyor insan ha bire laf sokunca.Gidip güler eğlenirsem kaynanam diğer gün bendedir:)) iyice yüz bulacakO aglarsa sende ağla madem git otur sahte sahte gül geç lafını sok onlar sinir olur
Dedim ya profesyonel kurnaz işte.Ve o stratejik davranıp bizim lafımızı etmediği için kazanıyor. Bizde her fırsatta lafını ediyoruz. Adam da diyor ki annem bunu kötülemiyor bu sürekli annemi kötülüyor diyor hatayı bizde buluyor.
Nerde nasıl politik olman gerektiğini bilirsen onun silahı ile onu vurursan sende ne gam kalır ne sinir Eşinin de gönlü olur. Gidip somurtup oturursan tüm şimşekleri üstüne çekersin. Çok basit çocuğumu sevdi gelmeyenler aaa sizin yeğeniniz olduğunu şimdi mi hatırladınız, servis mi yapılacak kap çocuğu altına bakıcaz diye bitene kadar gelme odaya aaa bende yardım edecektim ama neyse zaten misafirim de ikiyüzlülük yapGerektiği yerde laf sokmak iyidir ama bazen susmak daha iyi bence,aynı seviyeye düşüyor insan ha bire laf sokunca.Gidip güler eğlenirsem kaynanam diğer gün bendedir:)) iyice yüz bulacak
Ne güzel anlatmışsın,bu anlattiklarini eltim yapıyor:)))Nerde nasıl politik olman gerektiğini bilirsen onun silahı ile onu vurursan sende ne gam kalır ne sinir Eşinin de gönlü olur. Gidip somurtup oturursan tüm şimşekleri üstüne çekersin. Çok basit çocuğumu sevdi gelmeyenler aaa sizin yeğeniniz olduğunu şimdi mi hatırladınız, servis mi yapılacak kap çocuğu altına bakıcaz diye bitene kadar gelme odaya aaa bende yardım edecektim ama neyse zaten misafirim de ikiyüzlülük yap
Malesef ben bunu beceremiyorum. Bunu yapanlara da imreniyorum. Keşke bende cevabını verebilsem ama o an aklıma gelmiyor sonradan geliyorNerde nasıl politik olman gerektiğini bilirsen onun silahı ile onu vurursan sende ne gam kalır ne sinir Eşinin de gönlü olur. Gidip somurtup oturursan tüm şimşekleri üstüne çekersin. Çok basit çocuğumu sevdi gelmeyenler aaa sizin yeğeniniz olduğunu şimdi mi hatırladınız, servis mi yapılacak kap çocuğu altına bakıcaz diye bitene kadar gelme odaya aaa bende yardım edecektim ama neyse zaten misafirim de ikiyüzlülük yap
Gerçekten ya atamıyorsun görüşmek zorundasın. :/Zorunluluktan nefret ediyorumGidin bence. Bazi insanlari atsan.atamiyon iste.
Ben de sırf kaynanam eşimi tek yakalamasin diye gitmek istiyorum.Zaten bahane ediyor bizi karnımdayken değerli olmayan torun şimdimi değerli oldu.Bizim de cocugumuz olduktan sonra buyuk sikintilarimiz oldu esimin ailesiyle ve gorusmuyoruz. Ama esimi hicbir zaman tek basina birakmadim. Bayramlarda en fazla yarim saat gittik ve bitti. Gittikten sonra ne soylediklerini ne de tavirlarini umursamadik, yok hukmunde davranmak zor ama en dogrusu.
Kimsenin agzina laf vermeyin ve esinizi yalniz birakmayin bence.
Sende yap neyin eksik ki eltinden türübünlere oynaNe güzel anlatmışsın,bu anlattiklarini eltim yapıyor:)))
Yıllardır olmak isteyipte olamadiğim insan türü
Bunun förmülü ne söyleyim serbest bırak kendini kasma özgüvenin zedelenmiş görünce herkes üstüne gelir ama Cetin ceviz durursan korkarlar.Malesef ben bunu beceremiyorum. Bunu yapanlara da imreniyorum. Keşke bende cevabını verebilsem ama o an aklıma gelmiyor sonradan geliyor
Hahah ay çok şekersin ya:)))Sende yap neyin eksik ki eltinden türübünlere oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?