Gitmelimiyim?

eşin farkındaysa kendini paralama bence, çünkü sen kendini düşünmezsen kocan da dahil kimse seni düşünmez, romantikliği bi kenara bırakırsak hayat böyle:)

Her şeyin farkındalar da konu anneleri olunca İşlerine gelmiyor teşbihde hata olmaz bizim oralarda bi laf vardır "it iti ısırmaz" derler o hesap

eşin farkındaysa kendini paralama bence, çünkü sen kendini düşünmezsen kocan da dahil kimse seni düşünmez, romantikliği bi kenara bırakırsak hayat böyle:)
Kesin farkında.ama ben akıllı değilim:) kaynanam asla benle ilgili konuşmuyor onun yanında ben ise sinirlendiğimde döküyorum eteğimdeki taşları. Sanırsam bu dünyada böyle dediğin gibi mağduru oynayanlar kazanıyor hep

Her şeyin farkındalar da konu anneleri olunca İşlerine gelmiyor teşbihde hata olmaz bizim oralarda bi laf vardır "it iti ısırmaz" derler o hesap
:))) öyle canım keşke bir rahat dursa inan asla sesimi çıkarmam. Annesi derim sonuçta ama kadın huzur bozmaya yer ariyor sürekli arkamdan konuşuyor şimdide çocuğumu bahane ediyor.

O aglarsa sende ağla madem git otur sahte sahte gül geç lafını sok onlar sinir olur

Ve o stratejik davranıp bizim lafımızı etmediği için kazanıyor. Bizde her fırsatta lafını ediyoruz. Adam da diyor ki annem bunu kötülemiyor bu sürekli annemi kötülüyor diyor hatayı bizde buluyor.

O aglarsa sende ağla madem git otur sahte sahte gül geç lafını sok onlar sinir olur
Gerektiği yerde laf sokmak iyidir ama bazen susmak daha iyi bence,aynı seviyeye düşüyor insan ha bire laf sokunca.Gidip güler eğlenirsem kaynanam diğer gün bendedir:)) iyice yüz bulacak

Gerektiği yerde laf sokmak iyidir ama bazen susmak daha iyi bence,aynı seviyeye düşüyor insan ha bire laf sokunca.Gidip güler eğlenirsem kaynanam diğer gün bendedir:)) iyice yüz bulacak
Nerde nasıl politik olman gerektiğini bilirsen onun silahı ile onu vurursan sende ne gam kalır ne sinir Eşinin de gönlü olur. Gidip somurtup oturursan tüm şimşekleri üstüne çekersin. Çok basit çocuğumu sevdi gelmeyenler aaa sizin yeğeniniz olduğunu şimdi mi hatırladınız, servis mi yapılacak kap çocuğu altına bakıcaz diye bitene kadar gelme odaya aaa bende yardım edecektim ama neyse zaten misafirim de ikiyüzlülük yap

Ne güzel anlatmışsın,bu anlattiklarini eltim yapıyor:)))
Yıllardır olmak isteyipte olamadiğim insan türü

Malesef ben bunu beceremiyorum. Bunu yapanlara da imreniyorum. Keşke bende cevabını verebilsem ama o an aklıma gelmiyor sonradan geliyor

Bizim de cocugumuz olduktan sonra buyuk sikintilarimiz oldu esimin ailesiyle ve gorusmuyoruz. Ama esimi hicbir zaman tek basina birakmadim. Bayramlarda en fazla yarim saat gittik ve bitti. Gittikten sonra ne soylediklerini ne de tavirlarini umursamadik, yok hukmunde davranmak zor ama en dogrusu.
Kimsenin agzina laf vermeyin ve esinizi yalniz birakmayin bence.

Ben de sırf kaynanam eşimi tek yakalamasin diye gitmek istiyorum.Zaten bahane ediyor bizi karnımdayken değerli olmayan torun şimdimi değerli oldu.
Kaynanam evimde Bana her bağirişinda kızım irkilip tekmeliyordu.

Malesef ben bunu beceremiyorum. Bunu yapanlara da imreniyorum. Keşke bende cevabını verebilsem ama o an aklıma gelmiyor sonradan geliyor
Bunun förmülü ne söyleyim serbest bırak kendini kasma özgüvenin zedelenmiş görünce herkes üstüne gelir ama Cetin ceviz durursan korkarlar.

Hmm kendi kaynanamdan pay picerek yorum yapacagim ben de
Kvniz yine bir gomlek iyiymis,burnunu indirmis dunurune bayramlasmaya ve torununu gormeye gitmis. Bu bir anne icin gayet buyuk,olumlu ve hos bir adim. Ben sizin yerinizde olsam alir cocugumu esimi bir saatligine gider bayramlasir kalkarim donerim evime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…