• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmelimiyim?

Ay ne munasebet gidecekmissiniz. Git sen gorevini yap da ne demek hic anlamiyorum gercekten insanlari ya. Herkes kendi gorevini yapti da sizin goreviniz mi eksik kaldi. İnsanlik insan olana yapilir. Asla gitmem

Hmm kendi kaynanamdan pay picerek yorum yapacagim ben de :KK66:
Kvniz yine bir gomlek iyiymis,burnunu indirmis dunurune bayramlasmaya ve torununu gormeye gitmis. Bu bir anne icin gayet buyuk,olumlu ve hos bir adim. Ben sizin yerinizde olsam alir cocugumu esimi bir saatligine gider bayramlasir kalkarim donerim evime.
Geldi ama kavga çıkardı :)) annemi sinir edip döndü iyi niyetli değildi hiçbir zamanda olmadı maalesef. Zaten her bayram kaynanam ve kayinbabam annemlere gelirler evleri karşılıklı birde benim annem babam daha büyük onlardan..
Gideceğim sanırım sırf bahaneler üretmesin sahte gözyaşlariyla eşimi kandırmasın diye

Ben öyle yapıyorum en kıymetli benim ha gerçek böyle degil iki tarafta biliyor ama yüz yüze gelince bir sabah şekeri moduna giriyoruz sorma gitsin
Sen eltim olmayasın:KK45: şaka bir yana iyi ediyorsun tabi. İnsanın karşısındakiler oyuncuysa rolden başka yapacak birşey kalmıyor

Geldi ama kavga çıkardı :)) annemi sinir edip döndü iyi niyetli değildi hiçbir zamanda olmadı maalesef. Zaten her bayram kaynanam ve kayinbabam annemlere gelirler evleri karşılıklı birde benim annem babam daha büyük onlardan..
Gideceğim sanırım sırf bahaneler üretmesin sahte gözyaşlariyla eşimi kandırmasın diye
Ya kavga da cikarmis olsa,tuh hastasi da olsa orada is artik annenize dusuyor. Evine gelen insana he he deyip basindan savmali. Kalkip da cevap vermemeli. Bakin bendeki kv zirdeli. Torunu 23 aylik,bir defa gormedi. Eger ki annemi sayip evine gitmis olsaydi basimda tasirdim yine kendisini o derece ;) yani siz optimum duzeyde iliski kurun. Gorunen o ki gorusmeye gitmeyince de yine huzursuzluk oluyor. Gitmeyince rahat ediyor olsaniz gitmeyin derdim inanin. Yarin obur gun bir sorun cikarsa en azindan esinize "ben ananin kapisina gittim sirf cocugum icin" diyebilirsiniz.

Ay ne munasebet gidecekmissiniz. Git sen gorevini yap da ne demek hic anlamiyorum gercekten insanlari ya. Herkes kendi gorevini yapti da sizin goreviniz mi eksik kaldi. İnsanlik insan olana yapilir. Asla gitmem
İşte beklediğim yorum:)) valla ne yalan söyliyim içimdekini yazmışsın. Bende öyle düşünüyorum da eşim kin topluyor bana

Ya kavga da cikarmis olsa,tuh hastasi da olsa orada is artik annenize dusuyor. Evine gelen insana he he deyip basindan savmali. Kalkip da cevap vermemeli. Bakin bendeki kv zirdeli. Torunu 23 aylik,bir defa gormedi. Eger ki annemi sayip evine gitmis olsaydi basimda tasirdim yine kendisini o derece :KK66: yani siz optimum duzeyde iliski kurun. Gorunen o ki gorusmeye gitmeyince de yine huzursuzluk oluyor. Gitmeyince rahat ediyor olsaniz gitmeyin derdim inanin. Yarin obur gun bir sorun cikarsa en azindan esinize "ben ananin kapisina gittim sirf cocugum icin" diyebilirsiniz.
Canım annem ona cevap vermemiş zaten anneannemlere gittiler. Teyzem felç onu sormaya anneannemde çok yaşlı. Orda açılacak konu değil sen hasta sormaya gitmişsin onların derdi başından aşkın.
Annem onun seviyesine düşmeyince diğer teyzemi çağirmiş tartişmişlar. Annem de ayip değilmi bana şikayet ediyor dedi.
Bu arada yazdıklarina katiliyorım. Senin durumun benimkinden betermiş illa birinden biri pislik yapacak işte.

Canım annem ona cevap vermemiş zaten anneannemlere gittiler. Teyzem felç onu sormaya anneannemde çok yaşlı. Orda açılacak konu değil sen hasta sormaya gitmişsin onların derdi başından aşkın.
Annem onun seviyesine düşmeyince diğer teyzemi çağirmiş tartişmişlar. Annem de ayip değilmi bana şikayet ediyor dedi.
Bu arada yazdıklarina katiliyorım. Senin durumun benimkinden betermiş illa birinden biri pislik yapacak işte.
İste anneniz en iyisini yapmis,he demis gecmis. Ya gercekten iki ucu seyli degnek hesabi. Bizim hic biseyimiz degil bu kvler ama cocuklarimizin babaannesi. Siz belli bir yasa kadar cocugunuza refakat edeceksiniz mecbur babaanneyle gorussun diye. Sonrasinda zaten buyurler kendileri karar verirler gorusup gorusmeyeceklerine. Hic caninizi skmayin, komsu gibi bir saat oturun gelin bayramda. Bacak bacak ustune de atin,kahvenizi icin yabanci gibi. Hadi iyi bayramlar deyin cikin evinize donun,valla zor degil. Benimki manyak,normal olsa aynen bunu yapacaktim ;)

İste anneniz en iyisini yapmis,he demis gecmis. Ya gercekten iki ucu seyli degnek hesabi. Bizim hic biseyimiz degil bu kvler ama cocuklarimizin babaannesi. Siz belli bir yasa kadar cocugunuza refakat edeceksiniz mecbur babaanneyle gorussun diye. Sonrasinda zaten buyurler kendileri karar verirler gorusup gorusmeyeceklerine. Hic caninizi skmayin, komsu gibi bir saat oturun gelin bayramda. Bacak bacak ustune de atin,kahvenizi icin yabanci gibi. Hadi iyi bayramlar deyin cikin evinize donun,valla zor degil. Benimki manyak,normal olsa aynen bunu yapacaktim :KK66:
Maalesef babaannesi. Onu bile bazen hazmedemiyorum:)
Öyle yapacağım büyük ihtimalle inşallah
kızım ağlar orda hemen kalkarız:))) normalde ağlamasın diye dua ediyorum yarın ağlasın diye:)

Gitmezdim net.ayri sehirlerdeyiz özellikle sizde olduğu gibi diğer çocuklarını da kendine çekip tüm aile bana karşı cephe oldular hala bişey olsa aynısı oluyor annelerinin huylarini bildikleri halde. .dogurdugum çocuğu da gormesinler bu zahmet ..eminim siz de bu hale gelmeyelim diye gerekenleri yapmisinizdir eşimin ailesidir, cocugumun babanne si amcası vs diyerek. .

bencede gidip yarim saat oturup gelmelisiniz.
esinle git
cocugu esinle tek yollama
esinle bastan konus. artik saygisizlik gormek istemedigini, sayginin karsilikli olmasi gerektigini, kendini ezdirmeyecegini, gerekeni esin yapmazsa senin yapacagini belirt. kv sana ne hakla bagirir. cok saygisizmis.
cocukla ilgili kararlari ortak verdiginizi de kararlastirin gitmeden. karisirlarsa sinir olma diye soyluyorum.
gittigindede yuz verme. daha cok cocugunla ilgilen. size geldigindede eski tavrini devam ettir bence.
ama malesef evlilik huzurun icin politik olarak gitmekte fayda var.

bu sefer denersin. canini cok sıkarlarsa hic gitme derim.

ben gittim hersey daha iyi oldu. herkes huzur buldu.

Gitmezdim net.ayri sehirlerdeyiz özellikle sizde olduğu gibi diğer çocuklarını da kendine çekip tüm aile bana karşı cephe oldular hala bişey olsa aynısı oluyor annelerinin huylarini bildikleri halde. .dogurdugum çocuğu da gormesinler bu zahmet ..eminim siz de bu hale gelmeyelim diye gerekenleri yapmisinizdir eşimin ailesidir, cocugumun babanne si amcası vs diyerek. .
Tabiki yıllardir amca anne diye idare ettim. Çok şükür görümcelerimle aram iyidir kardeş gibiyiz ama kaynanam onlari zehirleyemediği için:) çok uğraşsada başaramadi. Zor gerçekten bende istemezdim bu hale gelmeyi ama getirdiler maalesef

bencede gidip yarim saat oturup gelmelisiniz.
esinle git
cocugu esinle tek yollama
esinle bastan konus. artik saygisizlik gormek istemedigini, sayginin karsilikli olmasi gerektigini, kendini ezdirmeyecegini, gerekeni esin yapmazsa senin yapacagini belirt. kv sana ne hakla bagirir. cok saygisizmis.
cocukla ilgili kararlari ortak verdiginizi de kararlastirin gitmeden. karisirlarsa sinir olma diye soyluyorum.
gittigindede yuz verme. daha cok cocugunla ilgilen. size geldigindede eski tavrini devam ettir bence.
ama malesef evlilik huzurun icin politik olarak gitmekte fayda var.

bu sefer denersin. canini cok sıkarlarsa hic gitme derim.

ben gittim hersey daha iyi oldu. herkes huzur buldu.
Yok canım asla bebeğimi tek göndermem eşimle markete bile yollayamıyorum. Dakka başı süt içiyor zaten.
Bende çok gittim bu ilk değilki düşün bi ara kaynanamla tartiştik haksız olduğu halde yine gitmiştim on kadının içinde eğildim öpmek için kendini çevirmişti. Yine yine gittim ama yok değişen birşey olmadi eve her geldiğimizde eşimle birbirimizi yedik onların yüzünden. O yüzden çok kararsız kaldım ama gideceğim sanırsam

Back
X