- Konu Sahibi derinnefes
Merhaba, kayınvalide takintimi bilen bilir, bu yüzden sizlere Danişmak istedim. Esim kpeder kvalide yı boğaz yürüyüşüne yazdırdı, ablası ve eniştesi istemedi ablası dusunmek istedi daha doğrusu vs.ben bu yürüyüşe geçen sene esimle birlikte gitmek istemiştim ama esim hep birlikte ailesiyle ben de dahil gitmek istemişti benim de ailem dahil. Bu yüzden anlasamadik ve gitmedik.
Kpeder oglum beni goturseydin dedi içine dert oldu sanırım şimdi götürecek. Kpederimi çok severim bu arada.
Şimdi sizce ben gitmelimiyim.asıl sorum bu.bu arada esim bana sormadi gelir misin diye, büyük bi ihtimal benim birşey dememi bekliyor..
Kpeder gelsemmi dedi, kvalide oradan atladı beni yazdır ben gelcem. İşte ben bu kadını bu yüzden sevmiyorum bıraksan pesimizden ayrılmaz o kadar düşüncesiz.
Kpeder oglum beni goturseydin dedi içine dert oldu sanırım şimdi götürecek. Kpederimi çok severim bu arada.
Şimdi sizce ben gitmelimiyim.asıl sorum bu.bu arada esim bana sormadi gelir misin diye, büyük bi ihtimal benim birşey dememi bekliyor..
Kpeder gelsemmi dedi, kvalide oradan atladı beni yazdır ben gelcem. İşte ben bu kadını bu yüzden sevmiyorum bıraksan pesimizden ayrılmaz o kadar düşüncesiz.