- 9 Eylül 2018
- 5.490
- 24.399
- 548
Şimdiki devir de artık Nası desem erkek aileleri yada kız aileleri uzak kalmayı tercih ediyorlar gençler beğensin anlaşsın biz ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yaparız diyorlar.. kv en senden çekinir olabilir kızına (görümcene) söyler ara sor diye o aramış sormuş zaten.. bunu çokta büyütme sen.. düğüne yakın bi araya gelinir 2 aile oturur ortaklaşa konuşulur eşya ev gibi ihtiyaçlar hangi aile neyi karşılar karşılamaz gibi.. gerisini sen nışanlınla hallet.. daha başındasınız herşeyin böyle küçük şeylere takılma derim.. ben nışanlıyken kv emle herşeyi konuşurduk onların adetlerini bilmezdim beni uyar yanlış davranmak istemiyorum derdim çerkezler eşimin ailesi.. ne bileyim evleneceğim günün sabahı arardı beni kv çok heyecanlıyım diyebizimkiler memlekette o yuzden gelemezler evde yoklar çünkü.. ama nişanlmn annesinn annemi araması gerekir diye dusunuyorum. .
tecrubelisin belli evlisin yani. bencede mesafe iidir..Ah emin ol. Böylesi daha iyi.
düğün tarihi için bir araya geldiler belli oldu.. bir araya gelince gayet iyiler maşallah dırdır konusup sohbey kahkahalar tavanŞimdiki devir de artık Nası desem erkek aileleri yada kız aileleri uzak kalmayı tercih ediyorlar gençler beğensin anlaşsın biz ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yaparız diyorlar.. kv en senden çekinir olabilir kızına (görümcene) söyler ara sor diye o aramış sormuş zaten.. bunu çokta büyütme sen.. düğüne yakın bi araya gelinir 2 aile oturur ortaklaşa konuşulur eşya ev gibi ihtiyaçlar hangi aile neyi karşılar karşılamaz gibi.. gerisini sen nışanlınla hallet.. daha başındasınız herşeyin böyle küçük şeylere takılma derim.. ben nışanlıyken kv emle herşeyi konuşurduk onların adetlerini bilmezdim beni uyar yanlış davranmak istemiyorum derdim çerkezler eşimin ailesi.. ne bileyim evleneceğim günün sabahı arardı beni kv çok heyecanlıyım diyedüşün yani herkesin karakteri bir değil tabiki ama belkide sen ailenin içine girdikçe tanıyacaksın daha başındasın büyük sorun değil bunlar
Oda olur yanii herşey yoluna girer zamanla çok takma kafanadüğün tarihi için bir araya geldiler belli oldu.. bir araya gelince gayet iyiler maşallah dırdır konusup sohbey kahkahalar tavanaman bozulmasın.. pek öyle çekingen bi kadın değil aslında yani aslında sevıyorum çok tatlı belki de onu sevmememn sebebi o da ben gibi babasız buyumş bi sempatiklk duyuyorum yani ben en ii o anlar .. bu yuzden ayrı bi sevgi saygı var ona karşı.. beni aramış aramamış çokta tın açıkçası yalan yok işime geliyo. ben belirleyeyim o arama sorma işini.. bakalım neler olacak
çok haklısınbence hem mesafeliyim hem de nerde ne yapılması gerektiğini biliyorum modu =git bayramını kutla
kimse benm beynimi okusun demedm ki ne demek istediğinizi anlamadım açıkçası. bi beklentim yok aksine bu durumn işime geldiğini söyluyorum :/ ben sadece annemi aramaları gerektiğini dusunuyorum hepsi beni arasınlar aramasınlar sıkıntı yok zaten arama mevzularını benm belirlememde işime gelir..Kimse sizin beyninizi okuyup ona göre hareket edemez. Söz alışverişine bile karıştırmayıp işinize gelen konuda beklentiye girmek garip geldi. Her şey istediğim gibi olsun beynimi okusunlar bana göre yapmaları gerekeni yapsınlar ama başka birşeye karışmasınlar gibi bir dünya yok.
arama sorma yok aramızda da aslında bakarsan ii böyle.. ama sanırım dediğin gibi gitmek gerek..Benım kayınvalidem daha arada nişan yokken büyük haliyle arardı.. Bende iki haftada bir düzenli bazen ayda bir muhakkak arardım Nişanlık dönemi de öyle.. Ama aramasada eşime saygıdan Önemli günlerde mutlaka uğrardım.. Çok içli dışlı olmanıza gerek yok..Beklentiye gerek yok ama böyle zamanda da uğramak gerekli diye düşünüyorum.
Gidip el öpün. Probleminiz falan da yokmuş. Kısa ve öz bir ziyaret iyi oluryeni nişanlıyım..
nişanlımla en başından beri her 2 aileyi de karıştırmama dururmumuz vardı , karıştırmadık çok şükürde onlarda sağolsun ısrar etmediler. bohça falanda istemedim. görumcem 1 kere sordu söz alışverişi yapalım diye ben istemedim nişanlmla halletmek istedim fln filan..
sadece nişanlmn annesi hayatbene söyle ne bilezik istiyosa begensin onu alalım demiş bzde nişanlmla gittik begendik 1 bilezik ve yüzükleri sağolsun :) beni de arayıp sorabilirdi kızım ne istiyorsun diye ama nişanlmdan hbr saldı :) sorun etmedim nişanlmla ii olayımda ben. .
kv öncesinde nişan arifesinde hiç annemi beni aramadı dünür,kızım vs bişiy lazımmı diye.. hadi beni geçtim bişiye karıştırmadım diye olabilir ama annemi araması gerekmez miydi ? beni de nişan arifesinde görumcem aradı bşy lazım mı diye ? kahve makınesıne getırelım nişan gunu fln dedi (kız isteme,söz ve nişan bi arada oldu) olur dedim .
kv annemn numarasınıda bilmez . hatta benmde bilmiyordu nişandan 1 gun sonra ben aradım (ayagını böcek ısırmış geçmiş olsun demek için) öyle öğrendi.
görumcem dengesiz biri (bir kaç gereksiz boş seyler oldu) ama iyi kız yani pek samimiyetım yok toplumda bir araya geldiğimzde kuzumlar havada uçusur sohbet ortam kahkası hpsi bu.. sonra birbirimizi arayıp sormayız :) işime de geliyo açıkçası..
olayları böyle anlattım açıkça belli olsun diye..
ben bayramda memlekete gideceğim. Cuma aksamndan istda yokum yani. . Acaba bayram öncesi kv gidip bayramlaşsam mı yoksa memleketteyken bayram sabahı arasam bayramnı mı kutlasam. Bilemedim size sormak istedim ?
+100000000bence hem mesafeliyim hem de nerde ne yapılması gerektiğini biliyorum modu =git bayramını kutla
heh olduuuuyani hem elini öpmenız lazım hemde bayram sabahı arayıp bayramını kutlamanız lazım
bana göre olması gereken bu
çok şükür yok inş olmaz ileri de de.. yani mesafem var ama nişanlmn annesi büyüğüm öperim elini. mesafe baska bayramlaşma baskaGidip el öpün. Probleminiz falan da yokmuş. Kısa ve öz bir ziyaret iyi olur
arasalar, karismalarini istemedigim halde karistilar diye baslik acacakmis gibi duruyorsunuz.
napsalar yaranamamislar.
[/QUOTE
herkes bi yerde duruyor dimi bence de dursun..
herkes açıyor başlık o bu bende açayım ne olmuş..
millet öpüşemiyorum diye açıyor siz bana takmışsınız
Kendimi önemsemek mi tabiki önemseyeceğim herkes kendni önemser.. ama sizin hatırlayıp hatırlamamanınız önemsemıyorum mesela..size takmak mi? soru sormussunuz cevap verdim. kendinizi bu derece onemseme sebebiniz nedir? iki saniye sonra nickinizi sorsalar hatirlamam.
soruya cevap verdim herkes gibi. cevaplari takmak olarak gorecekseniz, soru sormazsiniz.
insanlarin opusmeli basliklari da sizi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?