Gitmesem olmaz mı?

bizimkiler memlekette o yuzden gelemezler evde yoklar çünkü.. ama nişanlmn annesinn annemi araması gerekir diye dusunuyorum. .
Şimdiki devir de artık Nası desem erkek aileleri yada kız aileleri uzak kalmayı tercih ediyorlar gençler beğensin anlaşsın biz ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yaparız diyorlar.. kv en senden çekinir olabilir kızına (görümcene) söyler ara sor diye o aramış sormuş zaten.. bunu çokta büyütme sen.. düğüne yakın bi araya gelinir 2 aile oturur ortaklaşa konuşulur eşya ev gibi ihtiyaçlar hangi aile neyi karşılar karşılamaz gibi.. gerisini sen nışanlınla hallet.. daha başındasınız herşeyin böyle küçük şeylere takılma derim.. ben nışanlıyken kv emle herşeyi konuşurduk onların adetlerini bilmezdim beni uyar yanlış davranmak istemiyorum derdim çerkezler eşimin ailesi.. ne bileyim evleneceğim günün sabahı arardı beni kv çok heyecanlıyım diye düşün yani kanka olmuştuk hala öyleyiz gerçi herkesin karakteri bir değil tabiki ama belkide sen ailenin içine girdikçe tanıyacaksın daha başındasın büyük sorun değil bunlar

düğün tarihi için bir araya geldiler belli oldu.. bir araya gelince gayet iyiler maşallah dırdır konusup sohbey kahkahalar tavan aman bozulmasın.. pek öyle çekingen bi kadın değil aslında yani aslında sevıyorum çok tatlı belki de onu sevmememn sebebi o da ben gibi babasız buyumş bi sempatiklk duyuyorum yani ben en ii o anlar .. bu yuzden ayrı bi sevgi saygı var ona karşı.. beni aramış aramamış çokta tın açıkçası yalan yok işime geliyo. ben belirleyeyim o arama sorma işini.. bakalım neler olacak

Oda olur yanii herşey yoluna girer zamanla çok takma kafana

Kimse sizin beyninizi okuyup ona göre hareket edemez. Söz alışverişine bile karıştırmayıp işinize gelen konuda beklentiye girmek garip geldi. Her şey istediğim gibi olsun beynimi okusunlar bana göre yapmaları gerekeni yapsınlar ama başka birşeye karışmasınlar gibi bir dünya yok.

kimse benm beynimi okusun demedm ki ne demek istediğinizi anlamadım açıkçası. bi beklentim yok aksine bu durumn işime geldiğini söyluyorum :/ ben sadece annemi aramaları gerektiğini dusunuyorum hepsi beni arasınlar aramasınlar sıkıntı yok zaten arama mevzularını benm belirlememde işime gelir..
kimse çocuk değil , yapılması gerekenler belli yapılıyor adetler yerini buluyor. ben sadece nişan bohçasını gereksiz buldugumdan istemedim düğünde alırım ne alınacaksa dedim bu da erkek tarafınn işine glir açıkçası masrafsız gelin ohh..

Benım kayınvalidem daha arada nişan yokken büyük haliyle arardı.. Bende iki haftada bir düzenli bazen ayda bir muhakkak arardım Nişanlık dönemi de öyle.. Ama aramasada eşime saygıdan Önemli günlerde mutlaka uğrardım.. Çok içli dışlı olmanıza gerek yok..Beklentiye gerek yok ama böyle zamanda da uğramak gerekli diye düşünüyorum.

arama sorma yok aramızda da aslında bakarsan ii böyle.. ama sanırım dediğin gibi gitmek gerek..

yani hem elini öpmenız lazım hemde bayram sabahı arayıp bayramını kutlamanız lazım

bana göre olması gereken bu

Gidip el öpün. Probleminiz falan da yokmuş. Kısa ve öz bir ziyaret iyi olur

Gidip el öpün. Probleminiz falan da yokmuş. Kısa ve öz bir ziyaret iyi olur
çok şükür yok inş olmaz ileri de de.. yani mesafem var ama nişanlmn annesi büyüğüm öperim elini. mesafe baska bayramlaşma baska

[/QUOTE]

[/QUOTE]
size takmak mi? soru sormussunuz cevap verdim. kendinizi bu derece onemseme sebebiniz nedir? iki saniye sonra nickinizi sorsalar hatirlamam.
soruya cevap verdim herkes gibi. cevaplari takmak olarak gorecekseniz, soru sormazsiniz.
insanlarin opusmeli basliklari da sizi ilgilendirmez.

size takmak mi? soru sormussunuz cevap verdim. kendinizi bu derece onemseme sebebiniz nedir? iki saniye sonra nickinizi sorsalar hatirlamam.
soruya cevap verdim herkes gibi. cevaplari takmak olarak gorecekseniz, soru sormazsiniz.
insanlarin opusmeli basliklari da sizi ilgilendirmez.
[/QUOTE]
Kendimi önemsemek mi tabiki önemseyeceğim herkes kendni önemser.. ama sizin hatırlayıp hatırlamamanınız önemsemıyorum mesela..
soruya cvp vermekten ziyade aşağılar gibi bi tavır sergilemişsiniz ondan öyle cvp aldınız. nasıl geldiysenz yani. .
kimin ne başıkla yazı yazdığı ilgilendirmez evet siz takmış gibi cvp verince gidin o başlıklara takın diye cvp verdim bende..

Kendimi önemsemek mi tabiki önemseyeceğim herkes kendni önemser.. ama sizin hatırlayıp hatırlamamanınız önemsemıyorum mesela..
soruya cvp vermekten ziyade aşağılar gibi bi tavır sergilemişsiniz ondan öyle cvp aldınız. nasıl geldiysenz yani. .
kimin ne başıkla yazı yazdığı ilgilendirmez evet siz takmış gibi cvp verince gidin o başlıklara takın diye cvp verdim bende..
[/QUOTE]
okumadim asiri uzun yazmissiniz. bu derece yorulmamanizi oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…