okumadim asiri uzun yazmissiniz. bu derece yorulmamanizi oneririm.Kendimi önemsemek mi tabiki önemseyeceğim herkes kendni önemser.. ama sizin hatırlayıp hatırlamamanınız önemsemıyorum mesela..
soruya cvp vermekten ziyade aşağılar gibi bi tavır sergilemişsiniz ondan öyle cvp aldınız. nasıl geldiysenz yani. .
kimin ne başıkla yazı yazdığı ilgilendirmez evet siz takmış gibi cvp verince gidin o başlıklara takın diye cvp verdim bende..
çok önemsedim sizi emin olunokumadim asiri uzun yazmissiniz. bu derece yorulmamanizi oneririm.
yeni nişanlıyım..
nişanlımla en başından beri her 2 aileyi de karıştırmama dururmumuz vardı , karıştırmadık çok şükürde onlarda sağolsun ısrar etmediler. bohça falanda istemedim. görumcem 1 kere sordu söz alışverişi yapalım diye ben istemedim nişanlmla halletmek istedim fln filan..
sadece nişanlmn annesi hayatbene söyle ne bilezik istiyosa begensin onu alalım demiş bzde nişanlmla gittik begendik 1 bilezik ve yüzükleri sağolsun :) beni de arayıp sorabilirdi kızım ne istiyorsun diye ama nişanlmdan hbr saldı :) sorun etmedim nişanlmla ii olayımda ben. .
kv öncesinde nişan arifesinde hiç annemi beni aramadı dünür,kızım vs bişiy lazımmı diye.. hadi beni geçtim bişiye karıştırmadım diye olabilir ama annemi araması gerekmez miydi ? beni de nişan arifesinde görumcem aradı bşy lazım mı diye ? kahve makınesıne getırelım nişan gunu fln dedi (kız isteme,söz ve nişan bi arada oldu) olur dedim .
kv annemn numarasınıda bilmez . hatta benmde bilmiyordu nişandan 1 gun sonra ben aradım (ayagını böcek ısırmış geçmiş olsun demek için) öyle öğrendi.
görumcem dengesiz biri (bir kaç gereksiz boş seyler oldu) ama iyi kız yani pek samimiyetım yok toplumda bir araya geldiğimzde kuzumlar havada uçusur sohbet ortam kahkası hpsi bu.. sonra birbirimizi arayıp sormayız :) işime de geliyo açıkçası..
olayları böyle anlattım açıkça belli olsun diye..
ben bayramda memlekete gideceğim. Cuma aksamndan istda yokum yani. . Acaba bayram öncesi kv gidip bayramlaşsam mı yoksa memleketteyken bayram sabahı arasam bayramnı mı kutlasam. Bilemedim size sormak istedim ?
Beni yanlış anlama ama daha yeni nişanlısın birkaç gündür sürekli konu açıyorsn ve içinde hep bir kayınvalide ve görümceden şikayet var şimdiden bu kadar şikayetciysen bence evlenme yol yakınken dön yada şimdiden ufak tefek şeyleri kendine dert etme soruna gelince el öpmeyle ağız aşınmaz derler git bayramlaş bayram günü de nezaketen ara bayramlarını kutla bu kadar dert edip konu açacak birşey yok bence, ben nişanlıyken kayınvalidem görümcem hiç arayıp sormazdı beni ayda bir evimize gelirlerdi ben hiç dert etmedim düğünden sonra kayınvalidemle anne kız görümcelerimle kardeş gibi olduk.yeni nişanlıyım..
nişanlımla en başından beri her 2 aileyi de karıştırmama dururmumuz vardı , karıştırmadık çok şükürde onlarda sağolsun ısrar etmediler. bohça falanda istemedim. görumcem 1 kere sordu söz alışverişi yapalım diye ben istemedim nişanlmla halletmek istedim fln filan..
sadece nişanlmn annesi hayatbene söyle ne bilezik istiyosa begensin onu alalım demiş bzde nişanlmla gittik begendik 1 bilezik ve yüzükleri sağolsun :) beni de arayıp sorabilirdi kızım ne istiyorsun diye ama nişanlmdan hbr saldı :) sorun etmedim nişanlmla ii olayımda ben. .
kv öncesinde nişan arifesinde hiç annemi beni aramadı dünür,kızım vs bişiy lazımmı diye.. hadi beni geçtim bişiye karıştırmadım diye olabilir ama annemi araması gerekmez miydi ? beni de nişan arifesinde görumcem aradı bşy lazım mı diye ? kahve makınesıne getırelım nişan gunu fln dedi (kız isteme,söz ve nişan bi arada oldu) olur dedim .
kv annemn numarasınıda bilmez . hatta benmde bilmiyordu nişandan 1 gun sonra ben aradım (ayagını böcek ısırmış geçmiş olsun demek için) öyle öğrendi.
görumcem dengesiz biri (bir kaç gereksiz boş seyler oldu) ama iyi kız yani pek samimiyetım yok toplumda bir araya geldiğimzde kuzumlar havada uçusur sohbet ortam kahkası hpsi bu.. sonra birbirimizi arayıp sormayız :) işime de geliyo açıkçası..
ben bayramda memlekete gideceğim. Cuma aksamndan istda yokum yani. . Acaba bayram öncesi kv gidip bayramlaşsam mı yoksa memleketteyken bayram sabahı arasam bayramnı mı kutlasam. Bilemedim size sormak istedim ?
yok neden yanlış anlayayım.. Tecrube insanların hali baska zaten..Beni yanlış anlama ama daha yeni nişanlısın birkaç gündür sürekli konu açıyorsn ve içinde hep bir kayınvalide ve görümceden şikayet var şimdiden bu kadar şikayetciysen bence evlenme yol yakınken dön yada şimdiden ufak tefek şeyleri kendine dert etme soruna gelince el öpmeyle ağız aşınmaz derler git bayramlaş bayram günü de nezaketen ara bayramlarını kutla bu kadar dert edip konu açacak birşey yok bence, ben nişanlıyken kayınvalidem görümcem hiç arayıp sormazdı beni ayda bir evimize gelirlerdi ben hiç dert etmedim düğünden sonra kayınvalidemle anne kız görümcelerimle kardeş gibi olduk.
arayıp sormamaları sıkıntı değil .. ben gerekli yerlerde gerekeni yapıyorum yani yapacagımda..Zaten her iki tarafı da karıştırmak istemişsiniz.
Adetlere (ki hiç sevmem adetleri) uymamışsınız.
Kaynanızda aramamış. Bende olsam aynısını yaparım.
Bayramlaşma konusunda ise her iki tavrınızda olur. ister telefon açın ister önceden gidip kutlayın. Sizin içinize nasıl siniyorsa öyle yapın.
yeni nişanlıyım..
öyle yapacağım yarın akşam gideceğim..Bence gidip bir yarım saat dursanız hoş olur. Konudan bağımsız da merak ettim. Üzerinize olan bir ev vardı nişan zamanı abinizden kirayı alacaktınız. Var mı bir gelişme?
öyle yapacağım yarın akşam gideceğim..
üzerime olan ev hala bende.. ben soğuk davrannca herkese karşı yenge hnm sordu nişanmdan 2 gun önce..
abim üzülüyormş aramızın bozuk olmasına üzülüyorum dedi. bende içimdeki herseyi söyledim anlattım.. ben size para için değil arkamdan konusmalarınza bozuldum dedim yuzume söylemedinz dedim arkamda durmadı abim dedi. yenge hnmda aşağıda oturma al kiranı baska yerde otur hem aşağısı küçük olmuyor fln dedi. bende nişanm var diye uzatmadım. ben zaten alacağım dedim yeterınce fedakarlık yaptım dedim. ama yenge hnma da guvenmıyorum o abimle konusmamıstr bu söylediklerimi sırf ara duzelsin diye ön ayak yapıyor. daha önce de böyle oldu. konusacagım suan memleketteler..
kv gideceğim..Kayınvalidenize gitme kararınız da, kira meselesini açık açık açık konuşmanız da çok yerinde olmuş
kv gideceğim..
abimle başbaşa kalayım yada kalmasamda yenge hnm da olsa olur yannda ..
direk eşin biliyor konuyu abi böle böle derim aynısını onn yuzunede söylerim eşi yanndayken..
ama bi cümle var onu kesin söylemem lazım .. " kim ne derse desin bi ortamda kim olursa olsun senn benm arkamda durman gerekrdi dicem 2 kişiyiz zaten dicem bu kız yeterınce fedakarlık yaptı sıra kendnde istediği tek bşy var deseydin kimse bşy diyemezdi dicem böle kendnizi arkamdan konusmak için yormanza gerek yoktu dicem. bi ihtiyacın var mı diye sorulmaz aileler arasnda al bu parayı derler dicem :) anlar o . . .
aynı mahallede oturuyorduk benimyerimde başkası olsa her hafta gelmiyorlar diye şikayetlenip dururdu:)yok neden yanlış anlayayım.. Tecrube insanların hali baska zaten..
ayda 1 geliyorlrmış bu da ii bence..
herkesin gösterme sekli farklı tabi..Sizi bilmem de ben böyle konuşmaları planladığım zaman elimde patlıyor. Bir şekilde söyleyemiyorum
O nedenle içimde bir şey tutmadan, düzgün bir üslupla olaylar sıcakken tepkimi gösteriyorum. Üzerinden zaman geçince, hele de muhattap pişkinse hiçbir şey planlanan şekilde gitmiyor. İnşallah güzelce halledersiniz bu meseleyi.
yok ya ben mesafenn ii oldugu yonndeyım..aynı mahallede oturuyorduk benimyerimde başkası olsa her hafta gelmiyorlar diye şikayetlenip dururdu:)
herkesin gösterme sekli farklı tabi..
ben cidden çok kırılmıştım aileme .. yengemle konustuktan snra halamn tepkisi de farklı oldu daha sıcak olmaya basladı.. belli ki söylemiş yenge hnm. zatn hala yenge abi 3 silahşör hepsi..
bencede mesafeli davranmak iyidir her zaman benim bir sıkıntım yok hepsini çok severim onlarda bei sever, haftada 1 gideriz eşimle, hafta içide aramak istersem 1 kez ararım şükür bir sıkıntımız yok şimdilik.yok ya ben mesafenn ii oldugu yonndeyım..
yapılması gereken seyler vardır.. hastalık bayramlaşma kandilleşme vs gibi yada arada bişy olur gidilir el öpülür vs gibi...
ama haftada 1 kv arayayım ne yapıyomus ne ediyomş olamam yani ben sevmıyorum .. hem alıştırmakta istemıyorum açıkçası alışmasınlar ileride de beklentıye girmesinler .. en azndan derler ki bizim gelin aramıyordu zatn..
ben halama hala sinirimHalanıza da ayrı sinir olmuştum
Burada aklımda kalan nadir konulardan biriydi sizinki. O nedenle sordum. Okuduğumda çok sinirlenmiştim çünkü.
Sevindim bir şeylerin rayına girmeye başlamasına. İnşallah hallolur da düğün öncesi stres yaşamazsınız.
aman olmasın Allahta bozmasın..bencede mesafeli davranmak iyidir her zaman benim bir sıkıntım yok hepsini çok severim onlarda bei sever, haftada 1 gideriz eşimle, hafta içide aramak istersem 1 kez ararım şükür bir sıkıntımız yok şimdilik.
bence de bu konuda çok doğru düşünüyorsun ama lütfen şimdiden bu tarz şeyleri kendine dert edinme hayatı akışına bırak:)aman olmasın Allahta bozmasın..
benmde yok şükür seviyorum kv .. kp yaşlı zaten onu da seviyorum..
ama çok vınç vınç sevmıyorum ben mesafe kalsın saygı olsun. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?