Gösterilen saygısızlığın boyutuna, arada geçen olaya bağlı.İyi akşamlar kızlar. Eşiniz size saygısızlık yapan sizi umursamayan bi aile üyesine gitse ne tepki verirsiniz? Anne babadan bahsetmiyorum. Ne yaşanırsa yaşansın anne babaya gitmek zorunda diye düşünüyorum. Ama geride kalan size kaile almayan birilerinin evine gitmesi doğru mu?
Haklisiniz. Durduk yere ama cidden durduk yere bana buz olan bi ortamda asla yüzüme dahi bakmayan kardeşi ve eşinden bahsediyorum. Yüzüme bi şey söylemediler ama cocuk cocuk laf soktular bana durumlardan sonra bakmamaya basladim. Ben zaten bu saatten sonra biaraya gelmeyi düşünmüyorum ama es konusunda kararsız kaldimNeden detay vermezsiniz ki?
Nasil yorumlanabilir bu sekilde?
O kisi size tam olarak napti soyleyin ona gore olay cok farklilasabilir cunku
Peki neden boyle olduHaklisiniz. Durduk yere ama cidden durduk yere bana buz olan bi ortamda asla yüzüme dahi bakmayan kardeşi ve eşinden bahsediyorum. Yüzüme bi şey söylemediler ama cocuk cocuk laf soktular bana durumlardan sonra bakmamaya basladim. Ben zaten bu saatten sonra biaraya gelmeyi düşünmüyorum ama es konusunda kararsız kaldim
Cok içim rahat bi şekilde söylüyorum hiçbir şey yaşanmadı ve eşimde çok arkamda bu konuda sen yapacağını yaptın karşılığını bulamadın şimdi mesafeli ol diyor bana .Yani biraz bilr hatanın bende olduğunu düşünsem konuşur orta yolu bulurum ama anlattığım gibi.Cok.basit bi örnek vereyim düğünde gelin hanımın odasına gidip baktım bi şey ister misin diye 'burasıda çok kalabalık oldu dedim ona rağmen gene adım attım ama yeter yani kendime olan saygımdan geri duruyorum artık.Ve en garibi ufacık bi polemik olmadan ben kötü oldum nasıl oldu ben de Eşim de anlamadikPeki neden boyle oldu
Illaki birseyler yasanmistir
Ama cidden sizce bi sebep yoksa yinede annesi babasi olmasa da kardesi esinizin
Gitsin gorussun
Eger orda dolup gelip size patlamayan biriyse mesele etmenize gerek yok
Gun gelip hadi sende gel diyecegi bir ortam oldugunda da "simdi mi adamdan sayildim, gelmiyorum" der gecersiniz
Siz görüşmezsiniz ki yazdığınız konuya bakarak sizi götürmek yada aynı ortama sokmak gibi bir çabası da yok eşinizin. Bu durumda karışamazsınız bence. Sizin bir bağınız olmayabilir ama eşinizin kardeşi neticede. Siz olsanız aynı durumda eşiniz müsaade etmese yada bunun gibi bir şey düşünse kardeşinizden vazgeçer misiniz?Haklisiniz. Durduk yere ama cidden durduk yere bana buz olan bi ortamda asla yüzüme dahi bakmayan kardeşi ve eşinden bahsediyorum. Yüzüme bi şey söylemediler ama cocuk cocuk laf soktular bana durumlardan sonra bakmamaya basladim. Ben zaten bu saatten sonra biaraya gelmeyi düşünmüyorum ama es konusunda kararsız kaldim
Bunu ben de düşündüm eşimle kardeşim bi sıkıntı yasasa ben gene evine giderdim ama eşime saygısızlık yapmaz kardeşim.Karsi tarafta o zaman o benim abim görüşeyim evine gideyim diyecek o zaman .Yani karşı taraf ciddi anlamda ben suçsuz olmama rağmen sırf esi icin abisinin evine gelmiyorsa ve benim eşim Benim.hakli olduğumu bilmesine rağmen evine giderse bana yapılan saygısızlığa rağmen bu beni çok üzer. Bencillik mi kibir mi bilmiyorum ama çok incinirimSiz görüşmezsiniz ki yazdığınız konuya bakarak sizi götürmek yada aynı ortama sokmak gibi bir çabası da yok eşinizin. Bu durumda karışamazsınız bence. Sizin bir bağınız olmayabilir ama eşinizin kardeşi neticede. Siz olsanız aynı durumda eşiniz müsaade etmese yada bunun gibi bir şey düşünse kardeşinizden vazgeçer misiniz?
Sanirim esinizin kardesi erkek ve size pas vermeyen kisi de eltinizCok içim rahat bi şekilde söylüyorum hiçbir şey yaşanmadı ve eşimde çok arkamda bu konuda sen yapacağını yaptın karşılığını bulamadın şimdi mesafeli ol diyor bana .Yani biraz bilr hatanın bende olduğunu düşünsem konuşur orta yolu bulurum ama anlattığım gibi.Cok.basit bi örnek vereyim düğünde gelin hanımın odasına gidip baktım bi şey ister misin diye 'burasıda çok kalabalık oldu dedim ona rağmen gene adım attım ama yeter yani kendime olan saygımdan geri duruyorum artık.Ve en garibi ufacık bi polemik olmadan ben kötü oldum nasıl oldu ben de Eşim de anlamadik
Canım sıkılır tabiki.Eşin şahit oldu mu o saygısızlığa haberi var mı yaniİyi akşamlar kızlar. Eşiniz size saygısızlık yapan sizi umursamayan bi aile üyesine gitse ne tepki verirsiniz? Anne babadan bahsetmiyorum. Ne yaşanırsa yaşansın anne babaya gitmek zorunda diye düşünüyorum. Ama geride kalan size kaile almayan birilerinin evine gitmesi doğru mu?
Evet erkek kardesj.Hic gitmedi caya vs.Ama.mesela en basit bi örnek bi iftar daveti vs olsa aransa acaba gider mi diye düşünüyorum .Sanirim esinizin kardesi erkek ve size pas vermeyen kisi de eltiniz
Olabilir bazilarinin elti fobisi oluyor evlenir evlenmez
Cevresi aman eltine dikkat et diyordur o da kendini doldurmustur vs vs
Yani durduk yere size mesafe koyan birine daha fazla adim atmaniza gerek yok zaten
Esiniz oraya oturmaya mi gidiyor
Yani gel cay icelim diye mi cagiriyorlar
Esiniz durumun farkinda ama sizi de dislamalarina karsi bi tepkisi yok
Tepki derken "ha beni mi cagiriyorsun kardesim baska zaman gelirim esimle plan yaptik" diyip usulunce reddedebilir
Sizsiz gidip laklak cay cekirdek yapiyorsa sinir olmaniz cok normal tabi
Var gidip gelme konuşma numaralarini sil diyor.Ama benim için asıl önemli olan bana saygısızlık eden birine benden önce eşin tepki vermesiCanım sıkılır tabiki.Eşin şahit oldu mu o saygısızlığa haberi var mı yani
Kardeşim yapmaz etmez kısmını geçin farz edin ki oldu. Eşiniz ben artık gitmem görüşmem Seninde gitmeni görüşmeni istemiyorum dedi ne yaparsınız? Ve kesinlikle eşiniz suçsuz ama diğeri de sizin kardeşiniz? Dürüstçe bu sorunun cevabını kendinize verin. Ben kendi adıma söylüyorum sizi yargılamak değil fikir sorduğunuz için. Evet can sıkıcı bir durum ama kardeşi karşı taraftaki de. Sizi görüşmeye zorlamadıkça sizde onu görmezden gelin yok sayın.Bunu ben de düşündüm eşimle kardeşim bi sıkıntı yasasa ben gene evine giderdim ama eşime saygısızlık yapmaz kardeşim.Karsi tarafta o zaman o benim abim görüşeyim evine gideyim diyecek o zaman .Yani karşı taraf ciddi anlamda ben suçsuz olmama rağmen sırf esi icin abisinin evine gelmiyorsa ve benim eşim Benim.hakli olduğumu bilmesine rağmen evine giderse bana yapılan saygısızlığa rağmen bu beni çok üzer. Bencillik mi kibir mi bilmiyorum ama çok incinirim
Sizsiz gitmesi demissiniz bende gitti sandimEvet erkek kardesj.Hic gitmedi caya vs.Ama.mesela en basit bi örnek bi iftar daveti vs olsa aransa acaba gider mi diye düşünüyorum .
Ortaca şuan bir gitme durumu yok da olursa diye düşünüp mü kuruyorsunuz kafanızda?Evet erkek kardesj.Hic gitmedi caya vs.Ama.mesela en basit bi örnek bi iftar daveti vs olsa aransa acaba gider mi diye düşünüyorum .
Evet dünya hali her şey yaşanabilir oladabilir ama dürüst olayım ben görüşürdum. Ama kardeşimle aynısını bana yapardı. Burda eşim girse bile kardeşinin asla gelmeyeceğini biliyorum yani kardesse ikiside aynı davranacakKardeşim yapmaz etmez kısmını geçin farz edin ki oldu. Eşiniz ben artık gitmem görüşmem Seninde gitmeni görüşmeni istemiyorum dedi ne yaparsınız? Ve kesinlikle eşiniz suçsuz ama diğeri de sizin kardeşiniz? Dürüstçe bu sorunun cevabını kendinize verin. Ben kendi adıma söylüyorum sizi yargılamak değil fikir sorduğunuz için. Evet can sıkıcı bir durum ama kardeşi karşı taraftaki de. Sizi görüşmeye zorlamadıkça sizde onu görmezden gelin yok sayın.