• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmesi caninizi sikar mi

Var gidip gelme konuşma numaralarini sil diyor.Ama benim için asıl önemli olan bana saygısızlık eden birine benden önce eşin tepki vermesi
Tam olarak ne istiyorsunuz siz? Saygısızlık eden kardeşi değil eşiymiş. Yani elle tutulur bir kavga bir şey olmamış nasıl bir tepki versin. Arada bir soğuk savaş var belli ki? E eşiniz size senlik bir şey yok demiş. Bilmiyorum erkekler kadınların arasındaki şeylere bı denli karışmalı mı?

Bi kere gitti
Ortaca şuan bir gitme durumu yok da olursa diye düşünüp mü kuruyorsunuz kafanızda?
Bi kere gitti annesi oradaymış çıkmak zorunda kalmış tamam dedim ama sürekli toplanıyorlar yani cagiradabilirler kurmadım yani önceden olan şeyler gene olmaya devam edecek çağırma vs.

Evet

Evet dünya hali her şey yaşanabilir oladabilir ama dürüst olayım ben görüşürdum. Ama kardeşimle aynısını bana yapardı. Burda eşim girse bile kardeşinin asla gelmeyeceğini biliyorum yani kardesse ikiside aynı davranacak
Sürekli varsayımlar üzerinden konuşuyorsunuz? Ayrıca kardeşi gelmese o onun davranışı. Kimse aynı olaya aynı tepkiyi vermek zorunda değil

Tam olarak ne istiyorsunuz siz? Saygısızlık eden kardeşi değil eşiymiş. Yani elle tutulur bir kavga bir şey olmamış nasıl bir tepki versin. Arada bir soğuk savaş var belli ki? E eşiniz size senlik bir şey yok demiş. Bilmiyorum erkekler kadınların arasındaki şeylere bı denli karışmalı mı?
Kaynim sanırım eşinin aklına uyup bana saçma sapan göndermeler yaptı yani kadınlar ne yaşarsa yaşasın Bi erkeğin buna dahil olması iğrenç. Bana öyle saygısızca paylaşımlar yapmasa ben eltimle konuşmuyorum diye gitmesin demezdim kardeşin suçu ne ama kardeste saygısızlık etti

Sizsiz gitmesi demissiniz bende gitti sandim
Iftar daveti olsa sizi cagirirlar herhalde o kadar da degil
Abi iftara gel deseler bile "esimle konusayim sana donerim o da musaitse geliriz tabi" tarzi cevap verir yani bi zahmet
Buarada asla beni çağırmazlar en son bi ortamda bi araya geldik eltim servis yapıyordu benim önümdeki sehpayı boş bıraktı mesela ben bunu asla yapmam ama onlar yapıyorsa evine de cagirmaz

İyi akşamlar kızlar. Eşiniz size saygısızlık yapan sizi umursamayan bi aile üyesine gitse ne tepki verirsiniz? Anne babadan bahsetmiyorum. Ne yaşanırsa yaşansın anne babaya gitmek zorunda diye düşünüyorum. Ama geride kalan size kaile almayan birilerinin evine gitmesi doğru mu?
Evlerine gidemez. Kadınla görüşemez. Kardeşiyle dışarda rast gelirse sorun olmaz. Bişey yapmadığım halde bana o şekil yapanların evine gidemez. Mümkünse kv evinde bile karşılaşmam.

Kaynim sanırım eşinin aklına uyup bana saçma sapan göndermeler yaptı yani kadınlar ne yaşarsa yaşasın Bi erkeğin buna dahil olması iğrenç. Bana öyle saygısızca paylaşımlar yapmasa ben eltimle konuşmuyorum diye gitmesin demezdim kardeşin suçu ne ama kardeste saygısızlık etti
Anladım. Kardeşinin hareketlerine tepki gösterebilirdi. Ama belki birebir tepki göstermiştr. Öyle bir şey yapmış olabilir mi eşiniz. Yani ikisi birlikteyken bu konuyla ilgili konuşmuş olabilir mi?

Bir insanın evlenmeden öncede bir hayatı ailesi kardeşinle eşi dostu vardır
Evlendi diye eş git dediğine gidecek gitme dediğine sevmediğine anlaşamadığına eşi istemiyor diye arkadını mı dönecek görüşmeyecek mi?
Yapmayın ya o kadar uzun boylu değil

O
Evlerine gidemez. Kadınla görüşemez. Kardeşiyle dışarda rast gelirse sorun olmaz. Bişey yapmadığım halde bana o şekil yapanların evine gidemez. Mümkünse kv evinde bile karşılaşmam.
Ona da gitmiyorum en fazla bayramda karşılasiriz

Evet

Evet dünya hali her şey yaşanabilir oladabilir ama dürüst olayım ben görüşürdum. Ama kardeşimle aynısını bana yapardı. Burda eşim girse bile kardeşinin asla gelmeyeceğini biliyorum yani kardesse ikiside aynı davranacak
o zaman hiç boşuna bunları kafanızda kurup gereksiz yere evinizde huzursuzluğa neden olmayın. Siz gitmesin diye laf edip surat astığınızda ister istemez gerginlik olacak. Kardeşinin gelip gelmeme durumu da onları ilgilendirir siz bu kadar detayları düşünerek hayatınızı zorlaştırmayın. Gerek yok yani.

Bir insanın evlenmeden öncede bir hayatı ailesi kardeşinle eşi dostu vardır
Evlendi diye eş git dediğine gidece sevmediği anlaşamadığı insanla görüşmeyecek mi?
Yapmayın ya
İyide evlendiği için değil ki eşinizin kardeşi size haketmediginiz şekilde saygısızlık yapsa ne yaparsınız?

Bi kere gitti

Bi kere gitti annesi oradaymış çıkmak zorunda kalmış tamam dedim ama sürekli toplanıyorlar yani cagiradabilirler kurmadım yani önceden olan şeyler gene olmaya devam edecek çağırma vs.
Eşiniz ailesine bile çok sık gitmiyordu diye yazdığınızı hatırlıyorum.
Bir kere denk gelip gitti diye yine olur, iftar olursa gider gibi kafanızda kurup durmayın.
Kaynınızın yaptığı paylaşımları bile üzerinize alışmışsınız. Ben hiç sanmıyorum durduk yere size laf sokmak için bir şeyler paylaştığını.
Ciddi anlamda takıntılısınız. Canınıza, vaktinize yazık.

Buarada asla beni çağırmazlar en son bi ortamda bi araya geldik eltim servis yapıyordu benim önümdeki sehpayı boş bıraktı mesela ben bunu asla yapmam ama onlar yapıyorsa evine de cagirmaz
Yok artik
Dupeduz saygisizlik
Sizi resmen yok sayiyor
E ortamdaki kimse demiyor mu Xe cay yok mu? Falan diye
Bende soguklar derken merhaba merhabasiniz sandim
Ilgincmis cidden

Evet erkek kardesj.Hic gitmedi caya vs.Ama.mesela en basit bi örnek bi iftar daveti vs olsa aransa acaba gider mi diye düşünüyorum .
Valla bazen nickinin hakkını veriyorsun :D ben de gitti sandım.
Bir noktada illa görüşeceklerdir. Kimse sana gel diye baskı yapmıyorsa takılma sende

Eşimiz ailesine bile çok sık gitmiyordu diye yazdığınızı hatırlıyorum.
Bir kere denk gelip gitti diye yine olur, iftar olursa gider gibi kafanızda kurup durmayın.
Kaynınızın yaptığı paylaşımlara bile üzerinize alışmışsınız. Ben hiç sanmıyorum durduk yere size laf sokmak için bir şeyler paylaştığını.
Ciddi anlamda takıntılısınız. Canınıza, vaktinize yazık.
Evet malesef durduk yere. Zaten canımı sikanda bu .Normalde esjm bile abartiyosun derdi ama bu Sefer o da çok farkında

İyide evlendiği için değil ki eşinizin kardeşi size haketmediginiz şekilde saygısızlık yapsa ne yaparsınız?
Ne yapmış size net birşey söylemiyorsunuz
İftira mı atmış
Ahlaksızlık mı yapmış
Şiddet sözlü hakaret mi var
Yan bakmış diye kardeşinden mi olsun

Hak
Valla bazen nickinin hakkını veriyorsun :D ben de gitti sandım.
Bir noktada illa görüşeceklerdir. Kimse sana gel diye baskı yapmıyorsa takılma sende
Hakkını veriyorum tabi😀Aslında konu burda gitmek falanda değil hayatımda ilk defa birileri bana bu şekilde davrandı çok garip çok ilginç. Yani verdiğim değere bak aldığıma bak dedim

Ne yapmış size net birşey söylemiyorsunuz
İftira mı atmış
Ahlaksızlık mı yapmış
Şiddet sözlü hakaret mi var
Yan bakmış diye kardeşinden mi olsun
Yazdimya ne yaptığını esiyle birlikte olup sürekli bana imalı paylaşımlar yaptılar ha şimdi diyeceksiniz neden üstünüze alındınız durumlara bakmayı birakincada durumlarımıza bilr bakmiyo haset vs yazdılar çok çocukça demi yani orfan anlayın bi erkek asla kadin işine karismamali

Hak

Hakkını veriyorum tabi😀Aslında konu burda gitmek falanda değil hayatımda ilk defa birileri bana bu şekilde davrandı çok garip çok ilginç. Yani verdiğim değere bak aldığıma bak dedim
Sıkma canını, çoğu zaman verdiğimiz değeri alamıyoruz, bu da onların ayıbı olsun :)

Back
X