- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi pasa annesi
Emdikçe gelir, umutsuzluğa kapılmak yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım şu kürlere. Teşekkürler.Ibrahim saracoğlunun son araştırması tahin helvası bolca ye sutu acayip artırıyor bi de havuç incir kürü yao ibrahim saracoğlunun ve bol bol sıvı gida al canim
Haklısınız teşekkürler ama bol bol dinlenmek miSüt sağma makineleri zaten tam olarak sağamaz sütü. Ona bakıp da karar vermeyin. Siz hep emzirin bebeğinizi. Emzirdikten sonra verin ek gıdayı. Bol bol dinlenin. Aç kalmayın, su için. Stres ve üzüntüden uzak durun. Sütüm yok diye asla düşünmeyin. Bu düşünce sütünüzün azalmasına neden olur.
Amin çok teşekkür ederim. Zaten dua ediyorum ama Ya Rezzak adını ağzımdan düşürmeyeceğim. Size de sağlıklı gebelik diliyorum :)Bebeginle ten teması kur. Üstüne birşey giyme bebeğe de sadece bez giydir göğsüne yatır ellerini göğsüne sür inşallah hormonlar harekete geçer. Bir de Allah'a bol bol dua et benim de ilk üç gün sütüm gelmedi hep Ya Rezzak esmasini zikredip Rabbim evladıma bol rızık ver diye dualar ettim inşallah sana da faydalı olur bu dua canım. Bol sivi tuket mesela komposto ic bulgur pilavı irmik helvasi Tahin helvası tahin pekmez ye inşallah bol ve gazsız sütlerin olsun :)
Benim sıpa gece hiç emmiyor ki artık... bir haftadır imkanı yok. Bir hastalık geçirdi huyu suyu değişti gece mama istiyor emmiyor :/Gece emzirmek sütü artırır.
Teşekkürler.Sık sık emzir bol su ic ve uyku.
Nane ve maydanozu bilmiyordummm. Teşekkürler.
- Rezene anason kimyon caylari tüket - özel olarak emzirme caylari var onalari al (varsa rossmanna bak yada eczaneye sor)
- Bol bol su ic
- Her firsatta bebegini emdir
- Kesinlikle nane ve maydonoz kullanma sütü azaltir daha dogrusu keser
- Rahat olmaya bak
Gece sağmayı dene o zaman. Gece süt salgılatan hormonlar aktive oluyormuş da o yüzden diyorum.Benim sıpa gece hiç emmiyor ki artık... bir haftadır imkanı yok. Bir hastalık geçirdi huyu suyu değişti gece mama istiyor emmiyor :/
Sağliklı ve yeterli beslenin suyunuzu için ve bol bol emzirin.Humana çay bana iyi gelmişti tadini da sevmistim onu da deneyebilirsiniz
Emdikçe gelir, umutsuzluğa kapılmak yok
Öyle yapayım o zaman. Sağınca sütüm gelmiyor ama yine de harekete geçirir belki. Teşekkür ederim. Size de sağlıklı bir doğum dilerim şimdiden :)Gece sağmayı dene o zaman. Gece süt salgılatan hormonlar aktive oluyormuş da o yüzden diyorum.
Çok teşekkür ederim.:) ilk etapta eğmemesi normal ama biraz sabredin bakalım. Bu meret emdikçe geliyor çünkü. En azından azar azar mamaya falan katarsınız geldiği kadarını. kesin yazan olmuştur ama en önemlisi bol su. Bir de eczanelerde humana marka çay satılıyor. Süt artırıcı derseniz verirler. Onu da şiddetle tavsiye ederim.Öyle yapayım o zaman. Sağınca sütüm gelmiyor ama yine de harekete geçirir belki. Teşekkür ederim. Size de sağlıklı bir doğum dilerim şimdiden :)
Evet humana çayı öneren arkadaşlar çoğaldı :) sabah ilk iş gidip alacağım :)Çok teşekkür ederim.:) ilk etapta eğmemesi normal ama biraz sabredin bakalım. Bu meret emdikçe geliyor çünkü. En azından azar azar mamaya falan katarsınız geldiği kadarını. kesin yazan olmuştur ama en önemlisi bol su. Bir de eczanelerde humana marka çay satılıyor. Süt artırıcı derseniz verirler. Onu da şiddetle tavsiye ederim.
Bozayı pek sevmem ama deneyeceğim. Dereotunu da pek severim daha sık kullanayım bari. TeşekkürlerBanada humana still ve boza çok iyi gelmişti akşam boza içip yatıyodum sabah göğsüm dolu kalkıyodum ha bu arada dereotuda çok güzel ve kaliteli süt yapıyo
Kizim 5,5 aylik. Bu gune kadar birkac sefer sütüm gitti. Bir seferinde neredeyse tamamen kesildi. En etkili yöntem sürekli emzirmek. Emmedigi zamanlar sağ, gelmese de sağ. Ne kadar talep olursa o kadar üretim oluyor. Bol su ic. Hafif tuzlu susatacak seyler yiyip bol bol su ic ve iyi bir uyku da sütü artırıyor. Bir de bulgur pilavi ye. Sütüm azaldiginda ya da kesildiginde endiselenmedim cunku bunlari yapinca gelecegini biliyordum. Stres yapma yoksa daha da azalır. Stresliyken bile kendini sakinlestirip, olumlu seyler soyle, teselli et kendini. Gozunu kapatip cok mutlu olacagin hayaller kur. Moral de cok onemli cunku.Merhabalar arkadaşlar. Benim 7 aylık oğlum var. İlk dört ay herşey çok iyiydi. Oğlum çok güzel emiyordu. Sonra regl oldum o günler sütüm azaldı üstüne oğlum meme reddi yaşadı derken sütüm bi azaldı bi düzeldi. Mecbur mama yedi... 6. Ayda ek gıdaya başkayınca bi dönem yine emmedi. Sonra emmek istedi sütüm gelmedi. Süt geldi oğlum emmedi derken sütüm iyice azaldı. Özellikle son iki gündür hiç gelmiyor gibi. Oğlum memeyi alıyor ama işte emzik görevine..... süt sağmayı denedim ama makineye gelmedi hiç sütüm. Ne yapsam geri gelir süt? Önerileriniz için şimdiden teşekkürleer.
Allah bağışlasın size de evladınızı. Kesilmeye yakınken sütünüzün geri geldiğini duymak şu an çok motive etti beni. Teşekkür ederim. Denilen herşeyi uygulayacağımKizim 5,5 aylik. Bu gune kadar birkac sefer sütüm gitti. Bir seferinde neredeyse tamamen kesildi. En etkili yöntem sürekli emzirmek. Emmedigi zamanlar sağ, gelmese de sağ. Ne kadar talep olursa o kadar üretim oluyor. Bol su ic. Hafif tuzlu susatacak seyler yiyip bol bol su ic ve iyi bir uyku da sütü artırıyor. Bir de bulgur pilavi ye. Sütüm azaldiginda ya da kesildiginde endiselenmedim cunku bunlari yapinca gelecegini biliyordum. Stres yapma yoksa daha da azalır. Stresliyken bile kendini sakinlestirip, olumlu seyler soyle, teselli et kendini. Gozunu kapatip cok mutlu olacagin hayaller kur. Moral de cok onemli cunku.
Hemen yapacağım çok teşekkürlerBen bi çay tarifi vereceğim bu çaydan sabah yapıp içeceksin. 1yemek kaşığı rezene, 1tutam ıhlamur, 1tutam ısırgan otu, 1tatlı kaşığı tane kimyon,1tatlı kaşığı tane anason bunları çezveye koy üzerine 1kupa sıcak su dök 5dk demle süz iç.Allahın izni ile nasıl sütün olacak maşallah. Haber et