• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeyen doğum kiloları

Ben 62 63 hamile kaldım 67 doğurdum gebelik şekerim vardı çok kısıtladım haliyle emzirmede delirdim ve doğumda 600 700 gram oynadı 3.5tan fazlq doğdu ama ödem tuttum davul gibiydim yedikçe yedim 72ye falan çıktım ocaktan beri dikkat ediyorum verdim kilolarımı hatta her yere atıyotum buraya da atayım bu hale gelebildim ben normal doğurdum doğumdan sonra göbeğim uzun süre gitmedi 40 günden sonra korseye başladım 2 aydan sonra da yogaya lenf drenaj masaja gidiyorum göbek için pelvik taban güçlendirme egzersizleri ve diastasis recti hareketlerine baktım ben doktor fizyoterapiat vs değilim bana bunlar önerildi ocaktan beri 72den 62ye indim. Yaptıklarımı söyleyeyim abur cubur yok sadece gerçek yemek kalori de kısmadım. Mesela sabahları tost yiyorum peynirini vs saymıyorum yanında 2 yumurta zeytin öğlen sulu yemek akşam da köfte tavuk vs haftada 1 gün ne istersem yedim mesela karabuğday ya da siyezli kuskus bunu haşladım yoğurt gaenitür mısır turşu yeşil mercimek bu dolapta durdu ben bunu yedim 2 3 gün yemekte kavrulmuş kıyma et iki dk yumırta kırdım yedim ekşili köfte mercimek çorbasu(unsuz) donuk ıspanak bunlara iki dk yumurta kır ye bu aralar kemikli ete taktım dana pöç yiyorum hep brokoli salatası hep dolapta var. Kabaktan peynirli mücver yapıyorum karabuğday fıstık ezmesi muz bitter çikolata. Kurumeyvelerden oturtma yapıyorum incir kayısı tatlı. Bunun dışında bol bol su stanley termosu 3 4 kere dolduruyorum. Kullandığım takviyeler var probiyotik omega 3 d vitamini demir magnezyum b kompleks iyot choline ve çinko demir ve çinkoyu gün aşırı alıyorum. Lif takviyesi alıyorum ama sürekli değil. Şuan bebeğim 6 buçuk aylık her gün yoga yapıyorum 2 gün de power pilates.
Ay harikasınız. Sizin irade de baya iyimiş. Çok iyi görünüyorsunuz maşallah. Not aldım🥰

Sanirim biraz kardiyo agirlikli spor şart bize ama ona da mecalimiz yok yorgunluktan yattigim yeri bilmiyorum. Emzirdigimiz icin prolaktin aktif ve vucut yag tutmak istiyor
Kesinlikle. Emzirirken sanki bi anda dünyam yıkılıyor. Bi de diş çıkarıyoruz. Ah geceler modundayız evde. O yüzden kortizol da tavan.🥹

Back