gitmeyen misafir

Sorması ayıp ve özel belki ama siz hiç mi eşinizle birlikte olmuyorsunuz, yani görümceniz yan odada sonuçta. Erkekler de bu konularda sabredemez uzun süre, hiç mi rahatsız olmuyor adam.
kardesi geldgnden beri eşim benle pek muhatap degl.arkamızı dnüp uyuyoruz

kızlar görümcem kafa dağıtmaya bana geldi 1.5 ay oldu gitmiyor ya. çalışıyorum eve gidip yemek hazırlıyorum bi de.o tüm gün boş oturuyor evde.sözde kpss çalışıyo ama çalışmıyor .gece yatak odamın yanındaki odada 3 e kadar falan oturuyo evde onun kalabileceği bi uygun o oda var..eşimle uzaklaştık iyice.eşime söylüyorum o memnun halinden sen ne istiyosun ki dedi bana. bi de evde ne oluyosa istanbula ailesine anlatıyo.bezdim daraldım bunaldım....! nasıl gönderebilirim evden sizce.iletişim kuramıyorum eşimle .bıktım
Eşin halinden memnunsa göndermen biraz zor hiç mi başbaşa kalmak istemiyorki eşin seninle bu durumdan bu kadar memnun

Burada başka bir sorun olabilir. Yani yeni evlisiniz sanırım ve kocanızın böyle davranması bana hiç normal gelmedi. Kimse yokken nasıldı ilgisi alakası isteği? Yani içinize kuşku düşürmek istemem ama bir komşumuzun kızı evlendi ve sürekli birileri olurdu evinde, onlar akrabalarda ya da kızı ailesine gönderirdi kendi arkadaşlarını eve çağırırdı. Adamın gay olduğunu düşündük, şu an boşanıyorlar. Eşiniz öyledir demiyorum ama başka bir sorun olabilir, yeni evli adamın eşine böyle davranması normal değil.

Siz geçen gün eşinizin babaannnesi için konu açan kişi değil misiniz. Kadın hastaydı eşinize beni al götür köye gideyim demişti de eşinizin köye götürmesini istememiştiniz. Bu görümce nasıl kpss çalışıyor babaanne ile köye gidecek demiştiniz. Ne oldu o iş. Zaten görümce bakacaktı birkaç gün babaanneye sonra da eşiniz köye götürecekti görümceyle babaanneyi belki onu bekliyordur eşiniz gidip alıp gelsin diye. İş eşinizde bitiyor

Siz geçen gün eşinizin babaannnesi için konu açan kişi değil misiniz. Kadın hastaydı eşinize beni al götür köye gideyim demişti de eşinizin köye götürmesini istememiştiniz. Bu görümce nasıl kpss çalışıyor babaanne ile köye gidecek demiştiniz. Ne oldu o iş. Zaten görümce bakacaktı birkaç gün babaanneye sonra da eşiniz köye götürecekti görümceyle babaanneyi belki onu bekliyordur eşiniz gidip alıp gelsin diye. İş eşinizde bitiyor

eve getirecekti babaanneyi diye hatırlıyorum ben de. Eşi konu sahibiyle başbaşa kalma niyetinde değil çok açık. Başka bir sorun var dile getirmediği eşinin bence.

Ses çıkarmazsan daha burada çok konu açarsın bacım. Hizmetim görülse, yediğim önümde yemediğim arkamda olursa, yüzsüz bir tipsem ben de gitmem yani. Eşin pasifse sen de pasif olma, işini gücünü yapma, hizmet etme. İş güç ver yapması için, ev içinde zorunlu olmadıkça muhatap olma. Yapacak bir şey yok yani, sessiz sessiz takılırsan tepene çıkar böyle tipler.

Eşiniz de kusura bakmayın da ne garip adam. Normalde yeni evli adamlar karısıyla başbaşa takılmak için anasını babasını dahi sallamaz sizinki kardeş kardeş uyuyormuş.

Alakasız gelebilir ama eşiniz sizi bıktırıp ayrılmaya mı çalışıyor? İlişkinizde problem yoksa neden cinsellik olmuyor, neden talep etmiyor? Ben buna takıldım. İstese, evde sülale de olsa bir yolunu bulurdu. Ama o da yok diyorsunuz. Niye ki?

Bence kendini sen çekme sonuçta orası senin evin rahat olman gerek aksama giyin güzelce cik esinin karşısına çekilin odanıza bakam ne yapacak esin eğer seni hala reddediyosa bence ozman bu evliliğin altında bişey ara (belki sizin seslerinizi filan duyarda gorumcen aklı başına gelir gider)

Kusura bakmayinda o misafir degil artik ailenin bi ferdi hatta siz misafirsiniz bastan kabul etmseydiniz keske bu gorumceler nedense hep yapisik oluyor...

Eşinizde sorun var.Görümcenizi de eşinizin çağırdığını düşünüyorum.İki kardeş anlaştığı için görümceniz de sizi sallamıyor ve abim istedi diye düşünüyordur.Diğer arkadaşlar da yazmış , eşiniz normal değil.1 buçuk ay hiç birşey yapmadan durmaz evli adam.

Hiç sormuyor musunuz adama yani "sen bu durumdan memnun musun? neden evlendin benimle?" diye..
Aranızda hiç iletişim yok mu?
"Sen ne istiyorsun?" dediğinde "kardeşinin gitmesini ve başbaşa yaşamayı" demediniz mi?
Sağlıklı bir erkek bu kadar uzun süre duramaz..
Mevcudiyetinden rahatsız olduğunuz kişiyi rahat ettirmek için çabalamışsınız sürekli. Neden her akşam yemek yapıp hiç bir şey talep etmiyorsunuz ki?
Siz de tuhafsınız..

Ay ne iyi insanlar varmışta benim haberim yokmuş.böyle sizin gibileri bana denk gelmez.ben yillar önce 10 gunlugune gitmistimde her aksam basim agriyo diyip yemek yapmadan odasina kapanmişti

Back
X