- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi cheryblossommm
O ablasında da 3 4 ay kaldıysa sizde de sınava kadar kalır. Sonra bebek vs derken.. Yemek hazırlarken hadi kalk hazırlayalım sen süpür ben sileyim gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz iş verin iş bakalım o zaman duruyo mu o evde.Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
Ay sorma nomu ne biçim insanlar okuyoruz hayret hiç mi utanma sıkılma duygusu olmazNe terbiyesiz, utanmaz insanlar var şaşıyorum.
Böyle şeyleri okuyunca dünyadaki bütün utanma duygusunu toplayıp anacım bize yüklemiş diye geçiyor
içimden valla.
1 ay hadi abinin evinde kalıyorsun (ben kalmam)
bari işe güce el at, hamile kadın var o evde.
Üstüne abinin ettiği yardımı alaya alıyorsun.
Yaş da küçük değil ki cahilliğine vereyim.
Ben olsam annemin evine gitmiştim abi kardeş yaşasınlar.
Gidene kadar da dönmüyorum hizmetçiliğe değil hizmet görmeye ihtiyacım var derdim.
Canim kırmadan etmeden konuş et yolla. Özel hayat flan bukadar uzun kalınmaz.Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
Ayni konun benzeri bndede oluyo canım bide ev düzenimi herseyimi degistiriyolar eşimin akrabalari ama eşin yinede iyi yardim ediyo sana benimkinde o da yok özelinizi anlatiyosa ona buba bi ara laf iğnele bi ara oyle bi kucuk kuzeni vardi eşimin sen herkesi herkese anlatirsan arkadaslarin filan kimse sana guvenmez bi sırrini soylemez bnden abla tavsiyesi demistim gitmesi icinde cani sıkilsin fazla konusma ev hep sessuzlige bürunsun adam akilli yemek ypma ugrasma cidden hamilesin bn hamileligimin 8.ayinda aptal gibi eltim 1hafta bnde kaldi ona ve cocuguna hizmet ettim baktim bulasik utusunu yptim daha fazla kalcakti ailem geldi diye gitmustiKızlar merhaba.
Eve kendi tarafınızdan sıkıntılı bir tipi misafir olarak çağırın![]()
Kendi ailenizden annenz olur ablanz yad a kardesnz olur cagırın gelsin.birazda söylensn hamile halinle misafir agırlamasın diye geldm desin laf carpsın.çünkü hamilenin elinden su bile içilmez yazık günah 2 can tasıyo yardımcı olunmalıKızlar merhaba.
Bende aynı resti çektim, aynı şeyi yaşadım. Düşünün yarın doğum yapacağım sezaryen ve tarih belli. Akşam saat 11. Ben doğum sancısı çekiyorum kaybım eve geliyor o saatte. Cinnet geçirsem ne olur Allah aşkına.Gerçekten 1 ay boyunca evinizde kalıp hiçbir işe elini sürmemesi büyük kabalık. Benim de 2 ay kaynım yanımda kaldı ama 2 günde bir ben işteyken evi süpürüyor, yemek yapıyor, bulaşık yıkıyordu. Ki buna rağmen ben çok rahatsız oldum artık. Evimde kıçımı yayıp uzanmak istiyorum, evde erkek var, olmuyor. Hiç özelimiz falan kalmadı. En sonunda ufak bir cinnet her şeyi çözdü. Ben rest çektim vallahi. Çünkü belirsizdi ne kadar süre daha bizimle kalacağı. Bana öyle geliyordu ki bize yerleşmeye gelmişti. Şimdi konuşmuyor benimle. Ben kötü oldum. O kendi anlayışsızlığını kabullenmedi.