- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.265
- 48
İşte sizinki normal anne, saygılı, sınırını bilen insanları seviyorumBen de annemi zorla getiriyorum ya hayat ne garip. Kadın bir tek kendi evinde rahat. Bizim yanımıza gelip düzenimizi bozmak istemiyor hiç. Doğuma bile zar zor geliyor. İstiyor ki hep ben geleyim. Değiştirelim mi
Doğum zamanı sıkıntı çıkarması dışında ben de seviyorum o huyunu. Doğumda yanımda en çok istediğim kişi annemdi. Kimileri eşim yeter diyor ama ben annemi isterim yanımda hep. O doğum sürecini atlattıktan sonra bir haftada azad ettim zaten kendisini.İşte sizinki normal anne, saygılı, sınırını bilen insanları seviyorum
Demekki bazı insanlar için boşanmak kolay bişey değilEşinize çok üzüldüm ya, ben olsam çoktan boşanmıştım.
Misafir dediğin gelir 3-4 saat oturur, sonra evine gider.Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
16 senedir hiçbir şey demedi mi eşin?Sabah 7 de çocuklarımı okula götüreceğim uyuyamıyorum.tadını iyice kaçırdılar.soylediklerinizin hepsi bu yüzden...ailem genç ve sağlıklılar .malesef evime bir misafir geldiginde kendimi kaybedercesine hizmet ediyorum.esim işten yorgun geliyor ayağını uzatıp oturamiyor. küsen küssün bundan sonra eşim benimle evli diye benim ailemi çekmek zorunda değil.sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler
16 sene sonra aydınlanmışsınız.. Tebrikler..Sabah 7 de çocuklarımı okula götüreceğim uyuyamıyorum.tadını iyice kaçırdılar.soylediklerinizin hepsi bu yüzden...ailem genç ve sağlıklılar .malesef evime bir misafir geldiginde kendimi kaybedercesine hizmet ediyorum.esim işten yorgun geliyor ayağını uzatıp oturamiyor. küsen küssün bundan sonra eşim benimle evli diye benim ailemi çekmek zorunda değil.sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler
Başlık beni üzdü, misafirler demişsiniz el gibi annenize, babanıza!!!
Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Rabbim başınızdan eksik etmesinDoğum zamanı sıkıntı çıkarması dışında ben de seviyorum o huyunu. Doğumda yanımda en çok istediğim kişi annemdi. Kimileri eşim yeter diyor ama ben annemi isterim yanımda hep. O doğum sürecini atlattıktan sonra bir haftada azad ettim zaten kendisini.
Başınız sağ olsun, nurlar içinde yatsın inşallah.Rabbim başınızdan eksik etmesin
Geçen yıl annem vefat etti, şekerden dolayıda gözlerini kaybetmişti
Doğumda yanımda olmasını, işim olduğu zaman oğluma bakmasını çok isterdim
Ama olmadı, olamadı
Bu da benim kapanmaz yaramdır
Teşekkür ederim canım ❤Başınız sağ olsun, nurlar içinde yatsın inşallah.
Tam tahmin ettiğim gibi sürekli hizmet ettiğiniz için rahat etmeye geliyorlar.Aslında hatanın çoğu bende çocukken çok sevgi görmedim evlenince beni sevsinler iyi görsünler diye onlar gelince gece gündüz hizmet ettim artık benim çocuklarında buyudu hata yaptığımı 1.5 senedir anladım şimdide önüne gecemiyorum maalesef.mesafe koymaya çalıştıkça umursamiyorlar bu beni daha çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?