Gitmeyen misafirler

Çok uzun ne alaka siz boşuna mı evlenip ayrı yuva kurdunuz eşiniz içgüveysi gelseymiş üzüldüm adamceğize.

Akrabalarımız diyordu kızının evinde o kadar kalınmaz diye benim kızımın evine kimse karışamaz diyorlar.
Valla ne desem bilemedim. Kv yapsa bir ömür küs kalmayı yeğleyen insanlar tanıyorum ama, sizin anneniz yani neden bu kadar vurumduymaz ki ?

Beni dinlenme alanı gibi görüyorlar artık eşimde açıkca bana söylüyor normalde kızlar annelerine gider kalır anneler hizmet eder sizde tam tersi sana üzülüyorum diyor.
Üzücü. Allah yardımcınız olsun. Kesin ve net olmalısınız. Yumuşak yumuşak söylerseniz bişey değişmeyecek gibi aileniz o izlenimi verdi bana. Bıçak gibi kesin her gelmelerine bahane bulun. Gelicez dediklerinde tatile gidicez, şuraya gidicez, şu gelecek kabul edemem diyin. Ben size haber veririm deyin sonra haber vermeyin.

Eşiniz çok sabırlıymış. Ben olsam çoktan boşanmıştım.
Şu konuyu eşinizin ailesi için açsaydınız, eşimin ailesi gelip 6 ay kalıyor, eşim de 16 senedir ses çıkarmıyor deseydiniz herkes size boşan derdi.
Neden müsait değiliz demiyorsunuz ki?

Bir de yanlış anlamayın ama merak ettim, bu misafirliklerde aileniz maddi katkı sağlıyor mu eve?
Normal şartlarda insan ailesinden bir şey esirgememeli ama misafirlik değil artık bu.
16 senedir bir ailenin tüm yediğini, içtiğini, ısındığını karşılamak o kişilerin hayatına sponsor olmak demek artık.
Aileniz bu yüzden geliyor olabilir mi?

Benimki de üç günlüğüne geldi. Şimdi yalvarıcam biraz uzatabilir misin diye 😂 anam 6 ay ne yaa. Evet çocuklar cidden değişiyor biri gelince. Benim kız 1.5 yaşında bak 2 günde yediği yemek uyuduğu uyku bile değişti. Her şeyin bi oluru var. Yakınsanız kalmasına gerek yok ki

Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Tepkinizi daha ilk gelip gitmediklerinde koyacaktınız.

Kocanızın ailesi olsa çoktan sepetlemiştiniz..

Vallahi erkekler gariban ya her şeye dayanıyorlar.

Aynısını eş ailesi yapsa daha ikinci yılda yolunu bulup kapıya koyardınız eşinizi de iyi nir haşlardınız şimdi 16 yıl geçmiş bize mi soruyorsunuz?
Eşim ve çocuklarım çok ama çok sabırlı öyle böyle değil çok sabırlı ama ben büyük sabrı aşmadan nasıl hallederim diye sormalıydınız bence.
Höh 16 yıldır nasıl çekiyor bu durumu eşiniz deli gibi höh what nasıl niye höh nasıl

Eşiniz çok sabırlıymış. Ben olsam çoktan boşanmıştım.
Şu konuyu eşinizin ailesi için açsaydınız, eşimin ailesi gelip 6 ay kalıyor, eşim de 16 senedir ses çıkarmıyor deseydiniz herkes size boşan derdi.
Neden müsait değiliz demiyorsunuz ki?

Bir de yanlış anlamayın ama merak ettim, bu misafirliklerde aileniz maddi katkı sağlıyor mu eve?
Normal şartlarda insan ailesinden bir şey esirgememeli ama misafirlik değil artık bu.
16 senedir bir ailenin tüm yediğini, içtiğini, ısındığını karşılamak o kişilerin hayatına sponsor olmak demek artık.
Aileniz bu yüzden geliyor olabilir mi?
Kendi butcemizle .birçok arkadaşın ailesi kalmıyor çekiniyor.bende hicbiryere gitmem kalamam uyuyamam...sizi dinledikçe kendime daha çok kızıyorum.gercekten

Merhaba 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var . Arkadaşlar benim problemim şu benim kendi ailem şehir merkezinde yaşıyorlar,sağlıklılar herhangi bir problemleri yok yani fakat evlendiğimden beri bir huzur görmedim istedikleri zaman geliyorlar en az 1 ay en çok 6 ay kalıyorlar geldiklerinde resmen ben ailemin anneleri gibi olmuşum hiç cekinmiyorlar .gelince canımız gitmek istemiyor diyorlar.bana birde sen benim kız olmasan bu kadar gelip kalmayız diyorlar .çocuklarım onlar gelince bizi saymıyor ders çalışmıyor.bu hareketleri artık esiminde cok sinirini bozmaya başladı.ben bu aralar biraz mesafe koymaya başladım annem arayıp baş bas bağırdı kocanla bizi istemiyor musunuz siz diye inanin bu hareketlerinden dolayı ne sevgim ne de saygım kalıyor herşeyi bitirdiler.gelmediklerindede benimle telefonda saatlerce konuşup onu bunu anlatıyor annem hiç sevmiyorum.ne yapacağım bilmiyorum kendi ailem resmen benim huzurumu bozdular ve hicbirsey yokmuş gibi davranıyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
😳😳😳😳6 ay musafirmi olur resmen sizde yasiyolar esiniz cok sabirli sizinkilerde asiri arsiz siz kizisiniz damadinda mi yaninda hic rahatsiz olmuyolar o kadar musafirmi olur ne kadar ayip. sizde ses cikarin artik 6 ay degil hatda on gun bile cok uzun sure musafir icin insanlarin duzneini bozmakdan baska bisey diyil. ben ablamin ebine bi kere gitmisim 10 saatlik yol bi gece kaldim obur gece eve donduk ben cok rahatsiz olurum kendi ailemin evinde bile kalmak istemem

Kendi butcemizle .birçok arkadaşın ailesi kalmıyor çekiniyor.bende hicbiryere gitmem kalamam uyuyamam...sizi dinledikçe kendime daha çok kızıyorum.gercekten

Maddi olarak bütün yükü siz çekiyorsanız üzgünüm ama bu insan kullanmaya giriyor artık.
Kaç kişi geliyorlar bilmiyorum ama bahsettiğiniz süreler az değil.
Sizde ısınıyorlar, sizde serinliyorlar, sizde yiyorlar. Birlikte dışarıya çıktığınızda yapılan masrafları da siz ödüyorsunuz belki.
Sizi düşünseler "ya bu kadar geliyoruz, şunu da biz ödeyelim, bunu biz alalım" derlerdi zaten bunca senedir.
Amaç birlikte vakit geçirmekse bunu yaparlardı ki yapsalar bile böyle misafirlik olmaz. Ama bunu bile yapmıyorlarmış.
Eşiniz sinirlenmekte çoook haklı. Bu işe bir son vermeniz lazım artık. Kırılırlarsa da kırılsınlar. Sizi düşünmüyorlarsa yapacak bir şey yok.

Maddi olarak bütün yükü siz çekiyorsanız üzgünüm ama bu insan kullanmaya giriyor artık.
Kaç kişi geliyorlar bilmiyorum ama bahsettiğiniz süreler az değil.
Sizde ısınıyorlar, sizde serinliyorlar, sizde yiyorlar. Birlikte dışarıya çıktığınızda yapılan masrafları da siz ödüyorsunuz belki.
Sizi düşünseler "ya bu kadar geliyoruz, şunu da biz ödeyelim, bunu biz alalım" derlerdi zaten bunca senedir.
Amaç birlikte vakit geçirmekse bunu yaparlardı ki yapsalar bile böyle misafirlik olmaz. Ama bunu bile yapmıyorlarmış.
Eşiniz sinirlenmekte çoook haklı. Bu işe bir son vermeniz lazım artık. Kırılırlarsa da kırılsınlar. Sizi düşünmüyorlarsa yapacak bir şey yok.
Sabah 7 de çocuklarımı okula götüreceğim uyuyamıyorum.tadını iyice kaçırdılar.soylediklerinizin hepsi bu yüzden...ailem genç ve sağlıklılar .malesef evime bir misafir geldiginde kendimi kaybedercesine hizmet ediyorum.esim işten yorgun geliyor ayağını uzatıp oturamiyor. küsen küssün bundan sonra eşim benimle evli diye benim ailemi çekmek zorunda değil.sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler 🙏🏻

6 ay😳 16 yıl boyunca eşiniz iyi sabretmis...benim annem özel günler dışında ne kızların nede erkek çocuklarında kalmaz.benim doğumunda iki hafta.yaşlı olmasına rağmen abimler ısrar etselerde kendi evinde kalıyor.karakter meselesi,annenizin yaptığı hoş değil,evi kızının evi olarak bakmasi yanlış o evde başka bir birey yaşıyor yaşam alanınıza saygı duymalı. eşinize üzüldüm iyi birisi kimse bu kadar müsade etmez emin olun. biran önce annenizle konuşun zamanla kabullenecek a normal bir durum.

Sabah 7 de çocuklarımı okula götüreceğim uyuyamıyorum.tadını iyice kaçırdılar.soylediklerinizin hepsi bu yüzden...ailem genç ve sağlıklılar .malesef evime bir misafir geldiginde kendimi kaybedercesine hizmet ediyorum.esim işten yorgun geliyor ayağını uzatıp oturamiyor. küsen küssün bundan sonra eşim benimle evli diye benim ailemi çekmek zorunda değil.sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler 🙏🏻
Eşinize çok üzüldüm ya, ben olsam çoktan boşanmıştım.

6 ay😳 16 yıl boyunca eşiniz iyi sabretmis...benim annem özel günler dışında ne kızların nede erkek çocuklarında kalmaz.benim doğumunda iki hafta.yaşlı olmasına rağmen abimler ısrar etselerde kendi evinde kalıyor.karakter meselesi,annenizin yaptığı hoş değil,evi kızının evi olarak bakmasi yanlış o evde başka bir birey yaşıyor yaşam alanınıza saygı duymalı. eşinize üzüldüm iyi birisi kimse bu kadar müsade etmez emin olun. biran önce annenizle konuşun zamanla kabullenecek a normal bir du

Birazda gidip siz onlarda kalın Maddi manevi size yük olmuşlar Kusura bakmayın ama çok arsızlar Ya sizde onlar gibi davranacaksınız
Yada tamamen görüşmeyeceksiniz

Back
X