Gitmeyen misafirler

Sabah 7 de çocuklarımı okula götüreceğim uyuyamıyorum.tadını iyice kaçırdılar.soylediklerinizin hepsi bu yüzden...ailem genç ve sağlıklılar .malesef evime bir misafir geldiginde kendimi kaybedercesine hizmet ediyorum.esim işten yorgun geliyor ayağını uzatıp oturamiyor. küsen küssün bundan sonra eşim benimle evli diye benim ailemi çekmek zorunda değil.sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler 🙏🏻

Kolayca çözersiniz umarım.
Sen bizi sevmiyorsun, düşünmüyorsun vs diyerek sizi manipüle etmeye çalışırlarsa duymayın hiç. Asıl ayıbı, düşüncesizliği onlar yapıyor. Hem size hem eşinize hem çocuklarınıza.

Ailenize imrendim malesefki tadını tuzunu kacırana kadar ugrastılar .onlar beni
Birazda gidip siz onlarda kalın Maddi manevi size yük olmuşlar Kusura bakmayın ama çok arsızlar Ya sizde onlar gibi davranacaksınız
Yada tamamen görüşmeyeceksiniz

Kolayca çözersiniz umarım.
Sen bizi sevmiyorsun, düşünmüyorsun vs diyerek sizi manipüle etmeye çalışırlarsa duymayın hiç. Asıl ayıbı, düşüncesizliği onlar yapıyor. Hem size hem eşinize hem çocuklarınıza.
Ćok guzel söylediniz. Olması gereken söylenmesi gereken bu .bıktım gercekten utanıyorum esimden. Beni sadece dunyaya getırmeleri benim onlara hizmetçi olmama yetiyor böyle düşünüyorlar

Evleneli 3 buçuk yıl oldu babam daha adım atmış değil evime, annem de doğumda geldi zar zor 2 hafta kaldı. Eşimin ailesi sık sık gelir. Valla hiç bilmediğim durumlar ama evde birileri varken hiç rahat edemiyorum. Daha az uyuyor sürekli ayakta kalıyorum. İşiniz çok zor, orta yolu bulmakta da çok geç kalmışsınız.
Babam önceleri cekinirdi artık o da hiç cekinmiyor benim kız ćok iyi evlat diyor☹️

Aslında hatanın çoğu bende çocukken çok sevgi görmedim evlenince beni sevsinler iyi görsünler diye onlar gelince gece gündüz hizmet ettim artık benim çocuklarında buyudu hata yaptığımı 1.5 senedir anladım şimdide önüne gecemiyorum maalesef.mesafe koymaya çalıştıkça umursamiyorlar bu beni daha çok üzüyor.
Başlık beni üzdü, misafirler demişsiniz el gibi annenize, babanıza!!!

O zaman şöyle olsun evlenince iki tarafın annesi, babası, kardeşleri cümbür cemaat yaşasın. Kocası da kendi anne, babasını, kardesini çağırsın. Onlar da el değil neticede. Herkes 6 ay beraber yaşasın.

O zaman şöyle olsun evlenince iki tarafın annesi, babası, kardeşleri cümbür cemaat yaşasın. Kocası da kendi anne, babasını, kardesini çağırsın. Onlar da el değil neticede. Herkes 6 ay beraber yaşasın.
Dediğinden bunu çıkarmanız çok zekice! Ben annesine, babasına hak vermedim yada haklılar demedim. Başlık gitmeyen ailem, sürekli olarak bende kalan ailem olabilirdi. Ben başlığa hitaben misafir demesini doğru bulmadım

Dediğinden bunu çıkarmanız çok zekice! Ben annesine, babasına hak vermedim yada haklılar demedim. Başlık gitmeyen ailem, sürekli olarak bende kalan ailem olabilirdi. Ben başlığa hitaben misafir demesini doğru bulmadım
16 yıl boyunca çok uzuuun süreli olduğu için, mesafe koyduğunda anlayış yerine bagris cagris ile karşılaştığı icin olabilir mi acaba?
Benim cikarimim, sizin ebeveyn ajitasyonunuzdan daha zekice. Doğrudur.

Herseyin bir usulü olur arkadasım ailem sadece kendi menfaatini düşünüyor.herşeyyi ama herşeyi benden bekliyorlar.evim küçük sadece bir salonum var .evlendikten evin ayrı olduktan sonra herkes misafir olur.ben annemin y.odası cekmecesini acamam ama beenim evimde hersey serbest
Arkadaşlar baslıga neden takıldınız bu kadar.cogu ark
Arkadaşlar başlıga takılmanıza anlam veremedim dikkat ederseniz çogu arkadas annemi zorla evime cagırıyorum demiş ve ben bu annelerin ćok dogru davrandığını düsünüyorum.gercekten benim ailem beni kullanıyor acık acık söylüyorlar önümüze herşey hazır geliyor bana yardımcı olmuyorlar benimde kendi evimde sorumluluklarım var gelince gitmiyorlar saglıklılar.ayrıca ailede evlendikten sonra bir misafirdir .sizin özeliniz yokmudur.kardeşiniz evlendiğinde her dolabını özgürce karıstırabiliyor usunuz

Herseyin bir usulü olur arkadasım ailem sadece kendi menfaatini düşünüyor.herşeyyi ama herşeyi benden bekliyorlar.evim küçük sadece bir salonum var .evlendikten evin ayrı olduktan sonra herkes misafir olur.ben annemin y.odası cekmecesini acamam ama beenim evimde hersey serbest

Arkadaşlar başlıga takılmanıza anlam veremedim dikkat ederseniz çogu arkadas annemi zorla evime cagırıyorum demiş ve ben bu annelerin ćok dogru davrandığını düsünüyorum.gercekten benim ailem beni kullanıyor acık acık söylüyorlar önümüze herşey hazır geliyor bana yardımcı olmuyorlar benimde kendi evimde sorumluluklarım var gelince gitmiyorlar saglıklılar.ayrıca ailede evlendikten sonra bir misafirdir .sizin özeliniz yokmudur.kardeşiniz evlendiğinde her dolabını özgürce karıstırabiliyor usunuz
Benim ailem evlide olsam bekar da ailemdir misafir değildir. Ayrıca ben oğlumun bile dolabını karıştırmam bu örnek olmamis. Aileniz ! Haklı demedim başlık bana doğru gelmedi hala da gelmiyor net

16 yıl boyunca ailesi tarafından resmen somurulmus bir kadına yazdiginiz şeyin mantıklı açıklaması yok. O kadın zaten fazla yumuşak, vicdanli oldugu icin o halde. Sizin onun vicdanini sorgulamanizin amaci ne? Zaten peki cevabından başka verebileceginizden yanıt da yok. Siz de haklısınız.

Benim ailem evlide olsam bekar da ailemdir misafir değildir. Ayrıca ben oğlumun bile dolabını karıştırmam bu örnek olmamis. Aileniz ! Haklı demedim başlık bana doğru gelmedi hala da gelmiyor net
Saygı duyarım

16 yıl boyunca ailesi tarafından resmen somurulmus bir kadına yazdiginiz şeyin mantıklı açıklaması yok. O kadın zaten fazla yumuşak, vicdanli oldugu icin o halde. Sizin onun vicdanini sorgulamanizin amaci ne? Zaten peki cevabından başka verebileceginizden yanıt da yok. Siz de haklısınız.

Acaba sizinde mi sorunlarınız var . Konuyu açan arkadaştan fazla takılmış siniz. Tamam siz ailenizi el görün, misafir görün siz haklısınız. Bir de benim yazdıklarımı sorgulamasıniz. Çünkü sizi hiç ilgilendirmiyor da ama sizde haklısınız. Sorunlarınız var

İçimi döküp paylaşmak istedim çünkü hep içime attım...gerek yok bence aileden aileye fark var .misafir demem anne baba olduğu için belki hassas davrandı.ailemde yazabilirim sorun yok ama hızlıca oluşturulmuş bir başlık art niyet yok gerçekten...

Acaba sizinde mi sorunlarınız var . Konuyu açan arkadaştan fazla takılmış siniz. Tamam siz ailenizi el görün, misafir görün siz haklısınız. Bir de benim yazdıklarımı sorgulamasıniz. Çünkü sizi hiç ilgilendirmiyor da ama sizde haklısınız. Sorunlarınız var
Ehhh işte yazdığından habersiz biri daha. Ben konu sahibi degilim. Sizin vicdan ve sorun sorgunuza savunma bile yapmam. Fikrinizi savunun. Ama yok uyduruktan birsey yazıp size karşı fikir olunca cevap veremeyip önce peki lafıyla manipülasyon, sonra karşıt suçlama. Yemezler.
Hem site hakaret olmadıktan sonra başka kullanıcılara cevap hakkı veriyor. Yani sizden icazet alacak değilim.

Çocuklarınız ne tepki veriyor. Büyüdükçe onlar da rahatsız olmaya başlar. Misafirden nefret etmeye başlayabilirler. Hatta sizi suçlarlar. Çünkü onların da özeli kalmıyor.
Evet artık istemiyorlar .benim yoruldugumun farkındalar arık. yeni geldiniz niye geldiniz dediklerinde eşimle beni suçladılar siz bunların yanında bizi istemediğinizi mi konuşuyorsunuz diye.artık ne söyleyebilirim ki

Back
X