Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

pes eder miyiz hic:), ben ne zamandir danismanima gorunmuyodum, tabi gorunebilmek icin bazi isleri yapip bitirmis olmak gerekiyor:) bugun sadece kilo bildirimi yapmak icin girdim nete, ful calistim valla.

bugun sabah yine kivi yumurta yulaf kepegi pogacasi yedim. ben hic SIKIlmiyorum bunlardan

oglen lahana yemegiyle yogurt

aksamda karnibahar yemegiyle yogurt yedim.

arada sutlu mistik cay ictim.

Eskiden biri lahanayi karnibahari bikmadan yiceksin dese gulerdim:) ama simdi cok seviyorum.

gerçekten bazen kendimize bile inanamıyoruz değil mi :)

kızlar bugün çorba ve sebze günümdü çorbamı içtim sabah şimdide patates haşlaması yedim limonla. ve işe yarıyo kilo verdim baya ama umarım kalıcı olurr :(

Sabah tartıldım 53.6 olmuşum. Sanırım su atıyorum bakalım hayırlısı. Günde en az 2 lt ihmal etmemeye calısıyorum.

Kizlar bende sabah ve aksam yemeklerimi gayet az ve guzel yiyorum ama oglede disarda oluyorum onume geleni yiyorum yani kisacasi oglede fast food yiyorum:s

görmemişim özür dilerim :( hemen temizliyorum
günaydın kızlar bugünkü kilom aynı 51.6 ve çorba sebze ve meyve günüm

benim de 3-4 gundur kilo ayni, umalim da duraklamaya girmemis olayim.

bazen uc hafta yaprak kimildamiyo, gerci sonra toplu sekilde iniyo ama beklemek biraz can SIKICI.

benim dun protein gunumdu.

kahvalti ayni,

oglen: yarim cipura bir bardak yogurt

aksam: bi tavugun ust butu+ yogurt

ara ogun yine sutlu mistik cay.

bu ara tekrar hareket etmeye basladigimdan, vucudum toparlanmaya basladi ama, hic spor yapmayinca, saliyo kendini:)

buenos dias senyoritas:)

benim de 3-4 gundur kilo ayni, umalim da duraklamaya girmemis olayim.

bazen uc hafta yaprak kimildamiyo, gerci sonra toplu sekilde iniyo ama beklemek biraz can SIKICI.

benim dun protein gunumdu.

kahvalti ayni,

oglen: yarim cipura bir bardak yogurt

aksam: bi tavugun ust butu+ yogurt

ara ogun yine sutlu mistik cay.

bu ara tekrar hareket etmeye basladigimdan, vucudum toparlanmaya basladi ama, hic spor yapmayinca, saliyo kendini:)

buenos dias senyoritas:)

benim diyet listemde dün kaçamak hakkım vardı kullanmamıştım bugün sabah kullandım ama :)

kızlar bnde dukan uyguluoyrum bugun 2 günüm çok açım çok :( bu arada yulaf kepegini nerden buluyosun arkadaşın biri yazmış gör beni bari ondan kendime krep yapayım çörek yapayım börek yapayım aç kalmayım :( 53 54 civariyım 5 kg veriyim daha sonra kalorihesabına geçicem ben..

pes eder miyiz hic:), ben ne zamandir danismanima gorunmuyodum, tabi gorunebilmek icin bazi isleri yapip bitirmis olmak gerekiyor:) bugun sadece kilo bildirimi yapmak icin girdim nete, ful calistim valla.

bugun sabah yine kivi yumurta yulaf kepegi pogacasi yedim. ben hic SIKIlmiyorum bunlardan

oglen lahana yemegiyle yogurt

aksamda karnibahar yemegiyle yogurt yedim.

arada sutlu mistik cay ictim.

Eskiden biri lahanayi karnibahari bikmadan yiceksin dese gulerdim:) ama simdi cok seviyorum.

kendinmi yapıyosun canım poğaçayı felan banada ver tarifini nerden aldıgın :)

kızlar alın size diyet tarifler
bunu yapıp un helvası gibi yiyin :D

1 kase mısırunu
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı pekmez

Mısırunu ve zeytinyağı orta ateşte 10-15 dakika kavrulur. Ateşten alınır. Tamamen soğuyunca pekmez eklenir, karıştırılır. Tekrar ateşe konur. Pekmezi çekene kadar pişirilir. Ilıyınca kaşıkla koyarak servis yapılır.

dukan diyetinde atak evresi için poğaca
malzemeler
10 kaşık yulaf kepeği
2 yumurta
2 kaşık diyet yoğurt
300 gr. diyet peynir veya az yağlı
dere otu maydonozda koyabilirmişsiniz üstüne çörek otu

yapılışı normal pogaca gibiymiş

dukan krep tarifi
-10 yemek kaşığı light süt
-2 kaşık yulaf kepeği(atakta 1,5)
-1 yumurta beyazı
-1 çimdik tuz

kepek sütle ıslatılıp şişmesi için bekletilir.Yumurta ve tuz eklenip çırpıldıktan sonra yapışmayan bir tava kızdırılarak kepçeyle yayılır.Ateş iyice kısılarak yavaş yavaş pişmesi sağlanır.Üzeri gözgöz olunca bir tarafından yavaşça kaldırılarak arkası çevrilir.

afiyet olsun :)

kızlar bnde dukan uyguluoyrum bugun 2 günüm çok açım çok :( bu arada yulaf kepegini nerden buluyosun arkadaşın biri yazmış gör beni bari ondan kendime krep yapayım çörek yapayım börek yapayım aç kalmayım :( 53 54 civariyım 5 kg veriyim daha sonra kalorihesabına geçicem ben..

Canim carrefourda satilior ben orada gordum

kızlar yeni bişey okudum her sabah aç karnına soğan kürü zayıflatıyoumş 1 haftada 2 kilo. ben lahana diyetimii bozdum bugün çünkü diyet yapınca iyileşemiyorum 1 haftadır hastayım :( ve davet falan derken kırmamak için biraz biraz almak gönlünü kırmamak lazım geliyo :)

Back
X