Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

herkese günaydın, sabah tartıldım ama unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım yine 64.5 kiloyum ama bu hafta adet olacam ne kadar etkiler bilmiyorum.
sabah yine kahvaltıda
1 kupa yeşil çay
2 kibrit kutusu peynir
3 tane zeytin
1 dilim köy ekmeği
yarım domates, salatalık
birbuçuk yumurtayla omlet yedim

dün akşam zorla 1lt su içtim gece boyunca tuvalete kalktım....

herkese günaydın, sabah tartıldım ama unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım yine 64.5 kiloyum ama bu hafta adet olacam ne kadar etkiler bilmiyorum.
sabah yine kahvaltıda
1 kupa yeşil çay
2 kibrit kutusu peynir
3 tane zeytin
1 dilim köy ekmeği
yarım domates, salatalık
birbuçuk yumurtayla omlet yedim

dün akşam zorla 1lt su içtim gece boyunca tuvalete kalktım....

bi günaydında benden :) kahvaltıda sadece dünden kalan çiğköfteciklerimi yedim başkada bişey yemem öğlene kadar :D bugün benim için baya yoğun bi gün ama otobüs yok yürüyeceğim. dün lahanaa yağını sürdükten sonra hareket edip yattım fakat 51.6 kilodan 52.1 e çıkmışımm :( regl zamanım birazda şişim ondandır heralde. ve regl zamanı dahada dikkat edip hareket yaparsak normak zamana göre daha faazla kilo verirmişiz diye duydum ben

kızlar ben yarın inşallah pirinç lapası diyetine başlıycam 2-3 kilo erdiriyomuş tarif ise buyrun okuyun: 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla pişiriyoruz üstüne pul biber, sumak, nane, karabiber ve 2 kaşık yoğurtla karıştırıp yiyoruz :) 2 ara öğün var 1. meyve 2. kuruyemiş ama tabi tercihinize kalmış. 3 kere pirinç yiyoruz yani 3 çay bardağı pirinç
bakalım faydası olucak mı

kızlar ben yarın inşallah pirinç lapası diyetine başlıycam 2-3 kilo erdiriyomuş tarif ise buyrun okuyun: 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla pişiriyoruz üstüne pul biber, sumak, nane, karabiber ve 2 kaşık yoğurtla karıştırıp yiyoruz :) 2 ara öğün var 1. meyve 2. kuruyemiş ama tabi tercihinize kalmış. 3 kere pirinç yiyoruz yani 3 çay bardağı pirinç
bakalım faydası olucak mı

Bende montignacin kitabini aldim onu okuyorum bitirince onun diyetini uygulayacagim:)

aynen kızlar gitmiyo ya bi türlü aylardır veremedim..
altı üstü 4 5 kilo ama yok..
özel bi diyet yapmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum haftada 2 3 gün spor yapmaya çalışıyorum ama bana mısın demiyo hep aynı kilodayım..
3 bile versem razıyım ya:43:

aynen kızlar gitmiyo ya bi türlü aylardır veremedim..
altı üstü 4 5 kilo ama yok..
özel bi diyet yapmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum haftada 2 3 gün spor yapmaya çalışıyorum ama bana mısın demiyo hep aynı kilodayım..
3 bile versem razıyım ya:43:

aynen ama yapışmışlar sanki zamkla :(

Yaz gelmeden gidecek bu kilolar, bir mucize olupta sabah uyandığımızda kendimizi incecik göremeyeceğimize göre... Kararlı olup gayret edeceğiz ve başaracağız.
Lahana çorbasını yapamadım bu akşam, pirinç lapasını bende duymuştum kolayıma geldi onu yaptım, bir kısmıylada kızıma güzel bir yayla çorbası...

Yaz gelmeden gidecek bu kilolar, bir mucize olupta sabah uyandığımızda kendimizi incecik göremeyeceğimize göre... Kararlı olup gayret edeceğiz ve başaracağız.
Lahana çorbasını yapamadım bu akşam, pirinç lapasını bende duymuştum kolayıma geldi onu yaptım, bir kısmıylada kızıma güzel bir yayla çorbası...

o zaman yarın güzelce pirinç lapası diyetine başlıyoruz :)

Günaydın....Bu güne çok güzel başladım, kilom:58.8 :)))

kızlar günaydııın inanmıycaksınız ama karbonatlı su yapmıştım dün ve metabolizmam öyle hızlandıkı anlatamam 52.1 kilodan 51.7 kiloya düşmüşüm :) şiş olmama rağmen fayda etti :) şimdide pirinç lapam ocakta pişiyo

Bütün sularınımı karbonatlı içiyorsun? Ben 1 lt yi karbonatlı, 2 lt de sade su içiyorum. Yeşil çay tarifini denedim, tadıda çok güzel sık sık içiyorum. Senin kilon süper yeterli değilmi sence, boyun ve yaşın kaç acaba?

Bütün sularınımı karbonatlı içiyorsun? Ben 1 lt yi karbonatlı, 2 lt de sade su içiyorum. Yeşil çay tarifini denedim, tadıda çok güzel sık sık içiyorum. Senin kilon süper yeterli değilmi sence, boyun ve yaşın kaç acaba?

boyum 153 falan yaşım 17 46-47 kilo olsam daha iyi olur ben 58'dim kilo vermeden önce :) pirinç lapamada biraz tuz attım öyle yiyebildim. ben yatmadan 2 saat önce 1 su bardağına 1 çay kaşığı karbonat attım ve oturup ders çalıştım sonra dayanamayıp en sevdiğim hazır keklerden 2 tanesini indiregalli yaptım ve birazda fındık yedim buna rağmen zayıfladım ve yatmadan yarım saat önce yedim sabah bi baktım gitmiş kilolar :D

Ben sıkıldımmmm diyet yapmaktan yeterrrrrrr:'(

benim içim dışım bugün lapa oldu :( ama tadı güzel ben şöyle bişey düşündüm dukan diyetinde perşembe günleri protein günü oluyor ya bende istediğim kiloya gelince ya o taktiği uygulayacağım yada haftada 1-2 gün böyle pirinç lapamı yicem.
valla bıktım ha kilo vermiş miyim almış mıyım veremicek miyim yaza kadar off ki ne offf :(
ama yıkılmak yok kilolarımız pes edicek kızlar biz değilll

Son düzenleme:
kızlaar topiğinizin tüm sayfalarını okudum neredeyse ve acayip gaza gelmiş durumdayım :) ben de katılabilir miyim aranıza. boyum 1.57 kilom da 53 civarlarında. yarın sabah aç karınla tartılıp yazarım kilomu olur mu..benim kilom aç halimle tok halim arasında hemen hemen 1.5 kilo farkediyo malesef :(
hedefim tokken 50 olmak :)

kızlaar topiğinizin tüm sayfalarını okudum neredeyse ve acayip gaza gelmiş durumdayım :) ben de katılabilir miyim aranıza. boyum 1.57 kilom da 53 civarlarında. yarın sabah aç karınla tartılıp yazarım kilomu olur mu..benim kilom aç halimle tok halim arasında hemen hemen 1.5 kilo farkediyo malesef :(
hedefim tokken 50 olmak :)

hoşgeldin canım :) bende senin gibi bi kaç kilo versem rahat edicem yaşın kaç acaba :)

Back
X