- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Yuh.Böyle olup evlenmediğin icin mi pişmansın? Bu haykiriş niye?
Sana yuh ...derdin anlaşılmıyor...
Anlayamamak neden “yuh”lanıyor?
Burada yada çevremde mutsuz olup aldatılıp halada yuvam yıkılmasın mantığıyla kendi hayatını zindan edenlere soruyorum mantığı bu . Ne oluyor daha mutsuz daha girdap bir hayata düşüyorlar biri de ablam . Yuvam dediği kavram da her gün ağladığı dört duvar bu insanların. Kendilerine sormalarını istiyorum bu soruyu sadeceKonunun anlatmak istediğini anlayamadım.
Çocuk vardır?Burada yada çevremde mutsuz olup aldatılıp halada yuvam yıkılmasın mantığıyla kendi hayatını zindan edenlere soruyorum mantığı bu . Ne oluyor daha mutsuz daha girdap bir hayata düşüyorlar biri de ablam . Yuvam dediği kavram da her gün ağladığı dört duvar bu insanların. Kendilerine sormalarını istiyorum bu soruyu sadece
Bence iyi okumamışsınız .Bende aldatıldım ama bıraktım diyorum iyki de evlenmedim tabi bu şansım oldu diyorum kendimle ilgili nereye bağladınız yahu! Ona yuh tu.Anlayamamak neden “yuh”lanıyor?
Bende anlayamadım, aldatıldığın ilişkine devam etseydim ne olurdu diye mi düşünüyorsun?
Onu demek istemiş gayet bende öyle anladım kısmen..
Iyi de herkesin hayati, cevresi, maddi manevi durumu cok farklidir.. Kimisi benim gibi ailesinin desteğini alır ve arkasina bakmaz, kimisine ailesi sırt döner kadin ortada kalakalir..Burada yada çevremde mutsuz olup aldatılıp halada yuvam yıkılmasın mantığıyla kendi hayatını zindan edenlere soruyorum mantığı bu . Ne oluyor daha mutsuz daha girdap bir hayata düşüyorlar biri de ablam . Yuvam dediği kavram da her gün ağladığı dört duvar bu insanların. Kendilerine sormalarını istiyorum bu soruyu sadece
O zaman daha anlaşılır dilde yazın.Bence iyi okumamışsınız .Bende aldatıldım ama bıraktım diyorum iyki de evlenmedim tabi bu şansım oldu diyorum kendimle ilgili nereye bağladınız yahu! Ona yuh tu.
Böyle insanların kendini sorgulaması lazım. Diyorum
İşte tam bu noktada böyle olunca daha mı careli oluyor hergün şiddet hakaret hergün kavga ağlamak ama çareli mi oluyor! Bence kadınlar belli bir süre sonra ikiliyi takıntı haline getiriyor. Ben birçok maaşı cebinde arabası evi olan memur arkadaşlarımdan biliyorum Yinede gitmiyorlar. Daha çaresiz bir durumda debelenmekten öte ye gitmiyor.Çocuk vardır?
Çaresizdir?
Ailesinden çekiniyordur?
Kocasının onu öldürmesinden falan (!) korkuyordur?
Herkes güçlü kadın olamaz hanımefendi herkes her zorluğa göğüs geremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?