Doğrudur..
Zaten yüz göz olmuşsunuz sanırım..
Kavgalı olduğunuz sevgilinin ablasının sözüne gitmek size dert olduğuna göre..
Evet ben önyargılıyım arkadaşım..
Ben ağırlığımı koruyayım da erkek tarafı bir mi olur iki mi olur kendi düşünsün!
ya bi tutturmuşlar yüz göz olmayın kayınvalide ablayla diye...herkesin ilişkisi farklıdır, "ben başından nasıl giderse hep öyle olur"lafına çok inanırım.
ben 4 sene olacak nişanlımla görüşmeye başlayalı daha 3 ay oldu nişanlanalı,ama ilk başından beri ailesiyle tanıştırdı ve kayınvalide görümce gibi görmeden, bir teyzem bir ablam gibi görerek onları diyerek içimden geldiği gibi davrandım!hiçte yüz göz olmadım aksine benim samimiyetim karşısında beni baş tacı ettiler...tabii bu kişiden kişiye değişir...
bende olsam ablası için giderdim söze iyi yapmışsın tatlım, hiç diğer olumsuz yorumları düşünme bile, bazıları kendilerini ahkam keserek,azarlar modda konuşarak mutlu ediyorlar...
ben dier konumdaki yazınada cevap attm,şuan aramız iyi tatlım düzelttik de bakalım nekader sürecek
bak bu diger konundaki mesajın. hadi buradakileri anlamadın. ailen biliyormu bu cocugun böyle seni üzdüğünü dün kavgalı oldugun halde sevgilinin ablasının sözüne! gittiğini. gitmeseydin ailesi cok kırılırmış sen kendi aileni düşündünmü kendini düşündünmü. yapmayın ne olur ya azıcık okuyun buradaki konuları azıcık sagınıza solunuza bakın kendinizi bu kadar kaptırmayın ya. eger evlenecekseniz zaten o melek gibi insanlar ile bir ömür geçireceksiniz, ne bu acele? taş yerinde agırmış agırsan satın biraz kendinizi.. o sana gitme diyen insanların hepsi bu yollardan 3 kere geçti sen daha yolun basındasın.
neyse,senin hayatın ben niye kaptırdım ki kendimi bu kadar. sanırım hemcinsimin bir ömür boyu mutlu olmasını istediğim için..
kızlar hepiniz çok saolun yorumlarınız için yardımcı olmaya çalıstığınız için.ben dün giittim ve iyiki gitmemezlik yapmamısım çok eğlendim.Sevgilime başlarda hiç pas vermedim annesiyle ablasıyla ordaki kızlarla takıldım onada senle konuşmuyorum dedim ablasıyla kuaföre gittik hazırlandık bi güzel sonra eve geldik söz başladı.. köyden sevgilimin babanesi dedesi gelmiş hep beni sormuslar dünde benide görünce çok sevindiler çok sıcak davrandılar ya acayip hoşuma gitti.ablasının sözü için bi sürü aile fotoğrafı fln çekindiler hepsine benide soktular sende ailedensin diye.Yani kendimi hiç dışlanmıs hissetmedim akşama doğru söz başlaraken sevgilimde gönlümü aldı zaten
bak bu konunun baslıgı gitsemmi gitmesemmi değilmi? neden hem soru sorup hem git diyenlere teşekkür ediyorsun gitme diyenleri azarlıyorsun.. neye acele ettiğini 5 10 yıl sonra anlayacaksın canım şimdi sana fikirlerimi anlatmayacagım. madem benim yazdıklarımı veya diger gitme diyen arkadasların fikirlerini hiç düşünmeden geri cevireceksin burada konu acma bizde kendimizi yormayalım. ben olsam gitmezdim,ben olsam ailemin bilgisi olmadan erkek arkadasımın ailesi ile tanısmazdım,dolayısıyla koskoca kadın beni aradıgında sonra sevgilim ile tartıstıgımda kara kara düşünmezdim. hersey zamanında güzel en güzelini yasamak varken ben böyle şeylere kafa yormazdım.
gitmekle en iyisini yapmışsın canım :81:
tatlım çok sevindim aranızın düzeldiğine..iyiki de gitmişsin.ilişkileri koparmaya değmez bak nasılsa barıştınız.inşallah bu sefer uzun süreli bi barışma olur
buradaki herkes nasıl birbirinden farklıysa ilişkiler de o kadar farklıdır. anlaşıldığı üzere her gelin, her kaynana aynı değil. bu kadar önyargıyı çok yanlış buluyorum kesinlikle. şimdiki kızlara bakıyorum sevgilisinin annesi yoksa 'kaynana derdim de yok çok şükür' diyor. bunlar çok çirkin sözler. 2 aylık ilişkisi olana da git tanış ailesiyle demiyorum asla, yanlış anlaşılmasın. zaten birşeyler ciddiye bindikten sonra ailesiyle tanışılır, ablasının sözüne gidilir. bu kadar kalp kırıcı olmaya da hiç luzum yok. zihniyetler bu şekilde oldukça boşanma sayısı evlilik sayısının önüne geçer tabii ki...
canım senin için çok sevindim. sen alınganlık yapıp kurunun yanında yaşı da yakmadın. önemli olan evde ağır olmak değil bi ortama girdiğinde ağırlığını koyabilmektir bence. sen de onu yapmışsın, güzel bir gelecek diliyorum sana:87:
senin gibi bir zihniyetin "ağırlığını koymak" dediği şirretlikten başka bir şey değil. valla senin gibi gelin düşman basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?