Ablasının sözü mü?
Ne işiniz var canım elalemin sözüydü,nişanıydı?
Hangi sıfatla orada bulunmayı düşünüyorsunuz?
Allah aşkına şuradaki gelin-kayınvalide dertlerini okumuyor musunuz?
Yüz göz olmaya ne kadar meraklısınız?
canım bence git ama sevgiline hiç pas verme. gitmezsen ablasına çok ayıp olur, onun önemli bir günü çünkü
ben gitme diyorumaranızda resmi bir ilişki yok yani orda olmanı gerektirecek bir durum yok üstelik bozuşmuşsunuzda şu durumda gitsen orda kendini çok kötü hissedeceksin.
bence ablasını arayıp uygun bir mazaret bildir ve gitme.hem bu şekilde sevgilin ona ne kadar kırgın olduğunu da anlamış olur
Ablasının sözü mü?
Ne işiniz var canım elalemin sözüydü,nişanıydı?
Hangi sıfatla orada bulunmayı düşünüyorsunuz?
Allah aşkına şuradaki gelin-kayınvalide dertlerini okumuyor musunuz?
Yüz göz olmaya ne kadar meraklısınız?
yüzgöz olmaya merakım faln yok!
herkesin gelini-kaynanası bir değil canım. bu kadar önyargılı olursa gelinler kaynanalar sonuç bu olur işte
Doğrudur..
Zaten yüz göz olmuşsunuz sanırım..
Kavgalı olduğunuz sevgilinin ablasının sözüne gitmek size dert olduğuna göre..
Evet ben önyargılıyım arkadaşım..
Ben ağırlığımı koruyayım da erkek tarafı bir mi olur iki mi olur kendi düşünsün!
senin gibi bir zihniyetin "ağırlığını koymak" dediği şirretlikten başka bir şey değil. valla senin gibi gelin düşman basına
diğer konunda da durumlar ne oldu die sormuştum canım ama yine bi kavga olmasına üzüldüm...
ilişkinizin boyutu ne bu önemli.eğer evliliği düşünüyosanız git bence.ilişkilerinizi koparma sevgilinle elbet barışırsın ama onlarla araya bi kere soğukluk girdimi bida zor..
benim düşüncem böyle..gitme ne sıfatla gitceksin kaynanasından çekenlerin dertlerini okumuyomusun diyenleri anlayamıyorum cidden.her kaynana mı bu kadar kötü canım sizin ilişkinizi biz nerden bilebiliriz.benim sevgilimin annesi gayet iyidir mesela kaynanam olucaa içinde çok mutluyum.böyle önyargılar gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?