Gitsem mi? Gitmesem mi?

Belki de siz söyler söylemez ' ayyy ne pastası yapsam hangi çöreği yapsam , temizliği ne ara yapsam' paniğine girmiş ve öyle gergin bir cevap vermiştir
Harbiden çok takıntılısınız galiba hem yakın akraba hem de fazla samimiyetinizin olmamasından kaynaklanan bi durum gidin bence.

Öyle tabii... Herkesin sistemi farklı.
Biz laf olsun diye buyurun gelin,bekleriz deriz karşılıklı.
Ancak hiç kimse davet etmeden karşı tarafa sormaz gelebilir miyiz diye?
Günü,saati ev sahibi belirler.

Ben bir şey göremedim buyur gel demiş işte internette methiye düzece hali yok gülücük de atmış bu bir şey hazırlamayacak anlamına da gelmez ayrıca hazırlamayabilir de vakti olmayabilir şimdiden bu önyargı çok gereksiz bir gidin önce tavrını görün ona göre davranırsınız.

Ben birşey hazirlasin istemiyorum zaten küçük bebeğim var toplasanız yarım saat otururum ama kendisi normalde sizin tabirinizle internetten methiye düzen bir insan olduğu için tavrını garipsedim baştan da soylediğim gibi takıntilı bir insanim durumdan işkillendim ve gidesim kalmadı sizlerinde görüşlerini almak istedim

Öyle tabii... Herkesin sistemi farklı.
Biz laf olsun diye buyurun gelin,bekleriz deriz karşılıklı.
Ancak hiç kimse davet etmeden karşı tarafa sormaz gelebilir miyiz diye?
Günü,saati ev sahibi belirler.
Evet bizde de buyurun gelin demek gerçekten gelin demektir laf olsun diye soylemeyiz ama benim uzaktan akrabada sizin kafa yapınizda galiba,laf olsun diye buyur etmiş

Enterasanmış düşünceniz ve oldukça bencilce. Belki o gün kötü bir şey oldu size anlatamayacağı ve canı çok sıkkın. Herkes her şeyi sizinle paylaşacak değil ya, ya da herkes size her zaman güleryüz gösrterecek değil ya. Kendinizi çok değerli buluyorsunuz ama bu kadarı çok fazla! Buyur etmek istemese müsait değilim cocuk hasta vs vs zilyon tane sebep bulurdu.

evet sizde haklisiniz ama ben kendimden örnek verecek olursam o an ne olursa olsun herzaman ki samimiyetimle cvp veririm karşi tarafin beni yanlış anlamasına mahal vermem o yuzden aynı ince düsunceyi karşı taraftan da bekliyorum

Akraban bana normal geldi. Illa ayyyy yok ne zahmeti gel gel falan demesine gerek yk. Kendini doldurusa getirme ve gidecegim dediysen gitmelisin. Bahane one surmek hos degil.

O senin davranis bicimin ve bu seni daha ince ya da karsindaki kisiyi nezaketsiz yapmaz. Ayni evde buyuyen kardesler bile birbirinden farklidir. Herkesin bir davranis bicimi var.

O senin davranis bicimin ve bu seni daha ince ya da karsindaki kisiyi nezaketsiz yapmaz. Ayni evde buyuyen kardesler bile birbirinden farklidir. Herkesin bir davranis bicimi var.
Evet bu benim davranış biçimim ve bence ince düşünmek tabiri caizze insanı ince yapar.yorumunuz için teşekkürleer

Evet bu benim davranış biçimim ve bence ince düşünmek tabiri caizze insanı ince yapar.yorumunuz için teşekkürleer
Rica ederim ne demek. Ama bence bu ince bir dusunce sekli veya ince bir davranis degil. Tamamen kisisel bir bakis acisi. Akraban da bu sekilde dusunuyor olabilir.

Aynen valla insanlar c0k tuhaf olmus hemde davet eden kendisi .. hic karsidaki kirilcakmi alincakmi düsünceleri yok
artik demissiniz hemde biraz kibar olsaymis keske.. bence yinede gidin
bende onu diyorum ne olursa olsun karşı tarafı geçiştermem vaktim yoksa daha sonra cvp yazarım moralim bozuk olsa bile karşı tarafı kırmamak için aynı samimiyetlecvp veririm.Aynı düşünce yapısındayız yorumunuz için teşekkürederim

yani sosyal medyada samimi olup sonra da böyle yapması pek şık olmamış, ordan samimiyet kurmak hoşuna gidiyor galiba
evet günümüzde insan ilişkileri öyle olmuş maalesef,int. herkes canım cicim yolda görünce kafalar çevriliyor,görmemezlikten geliniyor filan

Benim kuzenimin karısı var hiç arkadaşı yok misafirden falan nefret eder ama sosyal medya da da insanlarla yakın olmaya çalışır sevimli gösterir kendini konuşur konuşur iş ciddiye binince yüzü düşer hemen aklıma o geldi bak şimdi tavrı çok saçma ama bence git yarım saat otur en fazla sonra kalkarsın büyüklük sende kalsın bir daha da konuşmazsın
Ama eğer içinde kötü bir his varsa o Zaman bahane bul gitme :)

Haber verip gitmemek cok ayip nerden bileceksiniz belki hazirliklar yapacak ama siz vazgectim diyeceksiniz.

Karsinizdaki insandan nasil ay zahmet olurmu buyur gel gibi incelik bekliyorsaniz sizde haber verdiginiz yere tatlinizi hediyenizi alip gitmelisiniz.

Siz bir kere gidin,baktiniz hos karsilamadi veya sonrasinda o iade-i ziyaret yapmadi,bir daha gitmezsiniz
Keske herkes sizin gibi olsa,millet yuzsuz artik kapidan kovuyorsunbacadan giriyorlar

Bence gidin belki de hazirlik yapacaktir siz gitmeyince bosuna yapmis gibi hissedebilir ya da siz gitmezseniz yapmasa bile o kadar da hazirlik yapmistim diyebilir baskalarina ya da size.gene kendinizi kotu hissedersiniz bu durumda.belki de mesaj tarzi odur kisa cevaplar falan.belki cocuguyla ilgileniyordu o an kisa yazdi.belki ev isi yapiyordu uzatmak istemedi.her sey olabilir.gidince anlarsiniz zaten ona gore tavir koyarsiniz

Aynen içimde o kötü his var,zaten cvp'larını okur okumaz şaşırdım ve gitmekten vazgeçtim,yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…