- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Öyle tabii... Herkesin sistemi farklı.Aslında tam olarak kendim teklif ettim denemez yazışırken surekli bi goruşelim buyurun gelin durumu soz konusu,daha 1 hafta once yazistık buyur etti beklerim dedi bende gelicem canim mutlaka dedim.Herkesin akrabalik iliskileri farkli mesela teyzemler olsun filan biz davet beklemeyiz gitmeden bi gün once filan gelmek istiyoruz diye haber veririz
Ben birşey hazirlasin istemiyorum zaten küçük bebeğim var toplasanız yarım saat otururum ama kendisi normalde sizin tabirinizle internetten methiye düzen bir insan olduğu için tavrını garipsedim baştan da soylediğim gibi takıntilı bir insanim durumdan işkillendim ve gidesim kalmadı sizlerinde görüşlerini almak istedimBen bir şey göremedim buyur gel demiş işte internette methiye düzece hali yok gülücük de atmış bu bir şey hazırlamayacak anlamına da gelmez ayrıca hazırlamayabilir de vakti olmayabilir şimdiden bu önyargı çok gereksiz bir gidin önce tavrını görün ona göre davranırsınız.
Evet bizde de buyurun gelin demek gerçekten gelin demektir laf olsun diye soylemeyiz ama benim uzaktan akrabada sizin kafa yapınizda galiba,laf olsun diye buyur etmişÖyle tabii... Herkesin sistemi farklı.
Biz laf olsun diye buyurun gelin,bekleriz deriz karşılıklı.
Ancak hiç kimse davet etmeden karşı tarafa sormaz gelebilir miyiz diye?
Günü,saati ev sahibi belirler.
Hanımlar sizin fikirleriniz benim için cok önemli o yuzden yorumlarinizı eksik etmeyin lütfen.Şimdi benim 2. kuşaktan amrabam bi kuzenim var annemin amcasinin oglunun kızı.Pek gidip gelmemiz yok anca bi dügün dernek olursa gorüşürüz.Hatta düğününe gidememistim hastanede yatiyordum o zamanlar sonra da öyle kaldi işte dedim ya göruşmemiz yok pek.Fakat sosyal medyada instagram vs. surekli bi like ve yorumlaşma söz konusu günümüz akrabaliklari iste o benim kizima yorum yazar ben onun kizina,sonra bi ara bi fikir alisverisi yaptik yazistik internetten buyur gel filan dedi bende onu buyur ettim gelirim filan dedim.Onun kızı benimkinden büyük 1.5 yaşında,dedim bi gidiyim o kadar sosyal medyada dibdibeyiz.Msj yazdim yarin bi uğricaktik sana musaitsen dedim normalde bicir bicır yazisan kız sadece tamam buyurun gelin yazmış,ben de ogleden sonra kahveye gelicez bir hazırlik yapma dedim oda sadece gulen yuzlü bi emoji yollamış.Arkadaşlar ben fazlaca gururlu ve birazda pimpirikli birisiyim garipsedim açikçasi yani kücük bebeğim ve annemle gidecektim kizı içinde para verecektim adettendir diye ama bütün hevesim kactı.Gitmesem diyorum ne diyeceğim peki? bi akıl verin lutfen
evet sizde haklisiniz ama ben kendimden örnek verecek olursam o an ne olursa olsun herzaman ki samimiyetimle cvp veririm karşi tarafin beni yanlış anlamasına mahal vermem o yuzden aynı ince düsunceyi karşı taraftan da bekliyorumEnterasanmış düşünceniz ve oldukça bencilce. Belki o gün kötü bir şey oldu size anlatamayacağı ve canı çok sıkkın. Herkes her şeyi sizinle paylaşacak değil ya, ya da herkes size her zaman güleryüz gösrterecek değil ya. Kendinizi çok değerli buluyorsunuz ama bu kadarı çok fazla! Buyur etmek istemese müsait değilim cocuk hasta vs vs zilyon tane sebep bulurdu.
O senin davranis bicimin ve bu seni daha ince ya da karsindaki kisiyi nezaketsiz yapmaz. Ayni evde buyuyen kardesler bile birbirinden farklidir. Herkesin bir davranis bicimi var.evet sizde haklisiniz ama ben kendimden örnek verecek olursam o an ne olursa olsun herzaman ki samimiyetimle cvp veririm karşi tarafin beni yanlış anlamasına mahal vermem o yuzden aynı ince düsunceyi karşı taraftan da bekliyorum
Evet bu benim davranış biçimim ve bence ince düşünmek tabiri caizze insanı ince yapar.yorumunuz için teşekkürleerO senin davranis bicimin ve bu seni daha ince ya da karsindaki kisiyi nezaketsiz yapmaz. Ayni evde buyuyen kardesler bile birbirinden farklidir. Herkesin bir davranis bicimi var.
Rica ederim ne demek. Ama bence bu ince bir dusunce sekli veya ince bir davranis degil. Tamamen kisisel bir bakis acisi. Akraban da bu sekilde dusunuyor olabilir.Evet bu benim davranış biçimim ve bence ince düşünmek tabiri caizze insanı ince yapar.yorumunuz için teşekkürleer
evet gitmicem bende,yorumunuz için teşekkür edrimBence gitme ben gitmzdim
bende onu diyorum ne olursa olsun karşı tarafı geçiştermem vaktim yoksa daha sonra cvp yazarım moralim bozuk olsa bile karşı tarafı kırmamak için aynı samimiyetlecvp veririm.Aynı düşünce yapısındayız yorumunuz için teşekkürederimAynen valla insanlar c0k tuhaf olmus hemde davet eden kendisi .. hic karsidaki kirilcakmi alincakmi düsünceleri yok
artik demissiniz hemde biraz kibar olsaymis keske.. bence yinede gidin
evet günümüzde insan ilişkileri öyle olmuş maalesef,int. herkes canım cicim yolda görünce kafalar çevriliyor,görmemezlikten geliniyor filanyani sosyal medyada samimi olup sonra da böyle yapması pek şık olmamış, ordan samimiyet kurmak hoşuna gidiyor galiba
Aynen içimde o kötü his var,zaten cvp'larını okur okumaz şaşırdım ve gitmekten vazgeçtim,yorumunuz için teşekkür ederimBenim kuzenimin karısı var hiç arkadaşı yok misafirden falan nefret eder ama sosyal medya da da insanlarla yakın olmaya çalışır sevimli gösterir kendini konuşur konuşur iş ciddiye binince yüzü düşer hemen aklıma o geldi bak şimditavrı çok saçma ama bence git yarım saat otur en fazla sonra kalkarsın büyüklük sende kalsın bir daha da konuşmazsın
Ama eğer içinde kötü bir his varsa o Zaman bahane bul gitme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?