- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
annemde öyle diyor bi yarim saat oturur kalkariz diyor ama takintili birisiyim işte tutumu pek hoşuma gitmedi.Küçük bebekle dışarı çıkmak cok zor zaten o zahmete degmez gibi geldi :/Bence git istemese müsait değilim derdi onun davranışlarına göre mesafe koyarsiniz...
Bebek de hava biraz benim de var bebeğim çikiyorum arada..annemde öyle diyor bi yarim saat oturur kalkariz diyor ama takintili birisiyim işte tutumu pek hoşuma gitmedi.Küçük bebekle dışarı çıkmak cok zor zaten o zahmete degmez gibi geldi :/
evet söyledim bikere ben boyleyim işte insanlarla yakin ilişki kurmak istiyorum sonra en ufak bi hareketleri beni itiyormadem söylemişsin bi defa git eğer görüşürüz demezse ya da sana gelmezse daha gitmezsin
hahh aynen öyle biri bana hazırlik yapma filan dese olurmu canim buyur gel bi cay iceriz sen orasini boşver filan yazarım bu millet bi tuhaf ya kime yakinlik gostersem pisman oluyorumBanada dogrusu biraz tuhaf geldi sanki nede hazirliklisin ne yapalim bari yalanciktan bir gülücük atayim gibisinden,
davet eden biri buyur gel zahmetimi felan olur der .. gidin yinede artik demissiniz vede görün, belkide
yanilmissinizdir anlarsiniz böylece ve birdaha gidip gitmiyeceginize buna göre karar verirsiniz .
yüzyüze görmeden anlaşılamaz ki ama gidin bir kere bişey olmazevet söyledim bikere ben boyleyim işte insanlarla yakin ilişki kurmak istiyorum sonra en ufak bi hareketleri beni itiyor
valla öyle yapicam galiba zaten bu aralar kp. rahatsiz bende kp. me gittik baya hastaydi derimiçine sinmiyorsa gitme canım, işim çıktı, misafir geldi vs. bana da biraz itici geldi davranışı
hahh aynen öyle biri bana hazırlik yapma filan dese olurmu canim buyur gel bi cay iceriz sen orasini boşver filan yazarım bu millet bi tuhaf ya kime yakinlik gostersem pisman oluyorum
iste haklisınız ama bide gidip pisman olmak var iyice kafama takarım sonra:/yüzyüze görmeden anlaşılamaz ki ama gidin bir kere bişey olmaz
valla öyle yapicam galiba zaten bu aralar kp. rahatsiz bende kp. me gittik baya hastaydi derim
Aslında tam olarak kendim teklif ettim denemez yazışırken surekli bi goruşelim buyurun gelin durumu soz konusu,daha 1 hafta once yazistık buyur etti beklerim dedi bende gelicem canim mutlaka dedim.Herkesin akrabalik iliskileri farkli mesela teyzemler olsun filan biz davet beklemeyiz gitmeden bi gün once filan gelmek istiyoruz diye haber veririzGitmelisin,çünkü haber vermişsin artık. Belki senden sonra başka bir program oldu,onu reddetti.
Yerinde olsam hiç kimseye kendim teklif etmezdim ev ziyareti için.
Çok anlamsız ve gereksiz bence.
takma ya pişman olursan bi daha gitmezsin hem kadın gelme dememiş ki buyrun demiş :))iste haklisınız ama bide gidip pisman olmak var iyice kafama takarım sonra:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?