Gitsin Göbek Gelsin Bebek...

missladybird

Defne'm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.989
1.672
158
34
Çocuk istemiyoruuuummmmmm..... Diye bağırınan ben geçen hafta yaşadığım bir şeyden sonra. Bebek istiyorum:16: diye ağlamaya:84: başladım. Ama kilolarım var ayrıvca da sigara içiyordum. (Farkettiniz mi içi-yor-DU-m dedim) 4 gündür hiiiiiiççççç içmedim:46: içmeyeceğimmmm :20::19:

Bu sabah diyetisyene gittim:94:, hormon kan değerleri vs. için tathlik yapacakmışlar kan verdim:25: saat 3 te sonuçlarım çıkacak sonra da doktorumla yeme programımı yapacağız...:56:

Planlı gebelik diye bir yola girdik:49:... şimdi vücudumuzu temizleyip bebişe hazırlanıyoruz... Umarım biz hazır olduğumuzda O da bize gelmek için hazır olur. :55:

saat üçten sonra doktordan gelince hazırlanan listeyisizlerle paylaşacağım... Umarım hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz...

Veeeeeeeeeeeeeeeee umarım isteyen herkes bebeişlerine kavuşurrr....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
SABAH

iki dilim kepek veya çavdar ekmeği arasına;
- 1 dilim piliç jambon
- 1-2 dilim salatalık
- biraz yeşillik
- yarım kibrit kutusu peynir

yanında şekersiz çay.

ARA

- 1 yeşil elma
- 1 küçük kutu süt

ÖĞLEN

- 3 Adet ızgara köfte veya tavuk but haşlama
- Haftada 1 gün fırında balık ( akşam olabilir)
- 1 su bard. yoğurt
- 2 ince dilim ekmek(kepek- çavdar)

ARA

- Bitkisel çay
- 4 tane kuru kayısı
- 2 tane ceviz veya 8 tane badem

AKŞAM

- 1 kase çorba( hazır çorba olmaz :20: )
- 4 yemek kaşığı bulgur pilavı veya 6 yemek kaşığı bakliyat
- 8 yemek kaşığı sebze yemeği yanına yoğurt
- Mevsim salata ( Mutlaka)
- 2 ince dilim ekmek

GECE

- 2 Tane meyve
- 1 çay bardağı süt veya yoğurt

10-12 BARDAK SU 45 DK YÜRÜYÜŞ :10:

Diyetimin üçüncü gününe geldim ama tartım olmadığı için hala tartılamadım:50: eşim işten gelince gidip tarzı alacağız:46::46: 100 gr bile verdiylem bilmek çok güzel oluyor :16::16: sevinç çığlıkları atasım geliyor:52:

pek takipçim yok ama yazmaya devam :3::kkk::kkk::kkk:

Back
X