- Konu Sahibi Kumral_Ela
-
merhaba canım hoşgeldin :)merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 27 yaşındayım biri 4 biri 1,5 yaşında iki tane oğlum var. ikinci oğlumdan sonra kiloları veremedim.diyetimin 5. günündeyim çok iyi gidiyor ve kurbana kadar bırakmayacağım.83,5 kiloyla başladım şuan 81,5. ne kadarı yağ bilmiyorum ama çok mutluyum
bugun cok kacamak yaptim cok yedim(
gayet güzel canım ya tebrik ederim seni, devamını dilerimdunku kacamagin acisini bugun cikardim sporda canimizi cikardilar:) Ben suan itibariyle78 kg ciktim toplamda 12 kg verdim 2.5 ayda nasil szce
netten baktım da bir sitesi vs var mı bulamadım. zumba vs eğlenceli geçiyordur tahminimce :)cnm Ben b fire gidiyorum gayette memnunum bizim seanslarimiz var aerodans fit popo fit Karin oryantal gibi Ben ekstra pilates ve zumbada yapiyorum
bulabildin mi cnm nettenetten baktım da bir sitesi vs var mı bulamadım. zumba vs eğlenceli geçiyordur tahminimce :)
hoşbuldummerhaba canım hoşgeldin :)
çok iyi gidiyorsun sakın bırakma :) tebrik ederim seni inş gidecek kilolarımız :) neler yapıyorsun nasıl besleniyosun.
evet canım hsonu giremedim nete ama şimdi baktım buldum sitesini :) tşk ederim bilgi verdğin için detaylı bir inceleme yapim b-fit üzerinde :) :)bulabildin mi cnm nette
tabi canım hep destek tam destek :)hoşbuldumçok kararlıyım asla bırakmayacağım
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 yarım paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
5 gündür bu şekilde besleniyorum 20 gün sonra değişecek menüm sadece motiveye ihtiyacım oluyor bazen onuda sizlerden sağlayacağım inşallah
canım en son cumartesi tartıldım kilom 73,7 kg idi. Haftada bir tartılıyorum çünkü günden güne değişebiliyo birgün az birgün fazla çıkabiliyo o zmn moralim bozluyoKumral_Ela tartildinmi canim:)
Bende yarın tartilcam diyete devam haftada 1 güzel canim:)canım en son cumartesi tartıldım kilom 73,7 kg idi. Haftada bir tartılıyorum çünkü günden güne değişebiliyo birgün az birgün fazla çıkabiliyo o zmn moralim bozluyokarar aldık haftada bir tartılıp kilolarımızı yazıcaz. :) sen neler yaptın ne durumdasın :)
Canım uzun süredir uygulamıyorum ama bunun faydasını görmüştüm. Zeytinyağı ve tatlı badem yağını karıştırıyorsun, keselenmiş temiz cilde hergün sürüyorsun :)Vucut catlaklari icin onerisi olan varmi zayifladikca vucudum catliyo
iyi gidiyor zorlanmıyorum hiç :))tabi canım hep destek tam destek :)
nasıl gidiyor diyetin :)
tesekkur ederim cnm bugun uygulicam:)Canım uzun süredir uygulamıyorum ama bunun faydasını görmüştüm. Zeytinyağı ve tatlı badem yağını karıştırıyorsun, keselenmiş temiz cilde hergün sürüyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?