Gitti cezaevine ve dayanamıyorum ...

Hayır bu kadar bundan ötesi yok . Ölseydi 15 sene yerdi . Ölse sizce toplam 14 ayda kurtulur mu hiç ?
Ben biliyorum hep soruyorum ona anlatıyo ben ha tmam deyip o an anlıyorum ama sonra hep unutuyorum çok karışık geliyo ve hep unutuyorum .

sevgiliniz şuanda hapiste ve siz adamın anlattıklarını unutuyorsunuz ne garip ben olsam mıh gibi aklımda olur karışık gelmez çok garip yaa

Konusmayayim diyorum ama dayanamiyorum.

bak konu sahibesi sen gencecik bir kizsin. Yasitlarin geziyor, egleniyor, universiteye hazirlaniyor/gidiyor, flortler ediyor. Sen de cezaevindeki bir adama saplanmis onun icin aglayip sizlanarak gun geciriyorsun. Yazik degil mi sana, kendine hic acimiyor musun? Bir bak etrafina senden baska eve kapanip gun sayan, kendini harap eden kac genc kiz daha var?

Senin bir hayatin yok mu kardesim? Niye okumayi, gezmeyi , yasamayi dusunmeyip bu yasta evlenme merakina sarmis gidiyorsun? Neden kendini zorla mutsuz ediyorsun?

Bugün gitti cezaevine sevgilim ..
İçim çok kötü konuşma yok telefon yok hiç bir şey yok ..
Öyle bağlandım ki öyle alıştım ki ona çok zor dayanıyorum yokluğuna .. en son saat 15:30 da konuştuk ve gitti ...
Ne yapıyordur acaba şimdi .. Çok mu üzgündür yemek yemiş midir kimlerle tanışmıştır iyi midir kötü müdür ? o kadar çok merak ediyorum ki .. Ne zaman konuşacağımız bile belirsiz hani arama hakkı oluyor ya hafta da bir kez 10 dakika ondan bahsediyorum .. Ne zaman arar belirsiz ... 820 gün boyunca gece gündüz konuştuğunuz ve her şeyden çok sevdiğiniz birinden bi anda ayrı kalınca siz ne yaparsınız peki ? Dün vedalaştık yüz yüze . Bugünde telefonla veda ettik .. Bir daha aradığımda kardeşi açtı telefonu girdi içeriye diye ..
Çığlık çığlığa ağladım nefes alamadım bian .. Krize girmek üzereydim evde tektim zaten aileme söylemedim bu durumu ..
Acillik olacaktım az kala ki kendimi sakinleştirmeyi biraz olsun başardım .. Şimdi ağlamıyorum ama ağlamak geliyo ara ara içimden .
İçim çok acıyo dayanamıyorum çok zor gerçekten .. Fotoğraflarına bakıyorum ağlamak geliyo içimden videolarımızı izliyorum ağlamak geliyo içimden bana verdiği tşörtünü kokluyorum göz yaşlarım süzülüyor yanaklarımdan dyanamıyorum .. Bizi hatırlatan şarkılar dinliyorum yine üzülüyorum .. O yüzden ne fotğraflarına bakıyorum ne de video izliyorum ne de müzik dinliyorum .. Ama bu seferde çok uzak hissediyorum kendimi .. Uzak da değil aslında böyle sanki onu yalnız bırakıyormuşum gibi geliyor kendimi suçlu gibi hissediyorum ..
Onu çok seviyorum .. Ne yapıyor çok merak ediyorum .
Annesiylede mesajlaşıp konuşuyoruz arada . Üzülme güçlü ol ki o da güçlü olsun diyor bana . Sen böyle yapınca çok üzülüyorum bak kendimi unuttum seni düşünüyorum üzülme artık diyor . Ama dayanamıyorummmmmm .Buna nasıl dayanacağım .. NAsıl ?
Not: Önceden 16-17 yaşındayken yolda sevmediği trafikte tartıştığı iki kişi yüzünden yolda karrşılaşınca onlarla bıçaklamş bu çocuklar benimkini . O da o zamanlar şimdiki gibi düzgün iyi biri değilmiş ergenlik işte o da üzerinde bıçak taşıyomuş ve o da bıçakla yaralamş o esnada çocuğun omzuna gelince bıçak nefesle ilgili sorunu olmuş ve çocukm nefes alamamış komaya girmiş son anda kurtulmuş .. Böyle oluncada sevgilim ceza almış 9 ay 20 gün cezası . Daha önceden kapalı da 5 ay bu yüzden yatmış . Cezası temize gitmiş Ankaraya dosya kapanmamış belirli birşey bekleniyormuş şimdi belirlenmiş oldu ve ceza kapandı işte .

annenle babana söylemimişssin peki hadi sevgilin hapısten çıktıı geldi seni istemeye annenle baban öğrenmeyeceklermi neler olduğunu öğrendiklerinde ne yapacaklar al oğlum kızı git mi diyecekler hadi hemen evlenin mi diyecekler çok merak ettim

çoook karışık ama burda ki herkes sana mantıklı bi yaklaşım yapıcaktır senin duygularını anlamalarını bekleme iyiliğin için mantıklı olan konuşulup düşünülür. bizde asker bekliyoruz 15 aydı 12ye düştü senden daha az yani emin ol .. ama geleceğiniz için oturup sende mantıklı bi şekilde düşün şuanda eski konularını konuşmalarını bilmiyorum seni tanımıyorum . bi anda anasayfamda çıktı okuym biraz dedim ve herkes yalancılık bişeylerle suçlamış seni . sen şuan zaten kötü bi durumdasın geleceğin için konuşuyorlar kötü birşey söylemiyorlar gözlerini açman için konuşuyorlar ama tabiki şuanda içinde bulunduğun piskolojiyide düşünmesi gerekenler olduğunu düşünüyorum. bu kadar katı bi şekilde şeyler konuşmak yanlış sonuçta çok yakından tanıyormuşcasına ay sanada şunu bunu yapar falan . kız seviyor bekliyor yani kalkıpta tamam sizce yanlış olabilir evet cezaevinde oan birini beklemesi bencede yanlış ama sen bu durumdan mutluysan kalkıpta kimse laf yapmamalı sen sevgilimden ayrılıyım mı dememişsinki kötü olduğunu canın acıdığını söylemişsin çok yargılayıcı insanlar var konunda yani okudum güldüm herkesin ilişkileri eşleri 4 4lük mü sanki yapmayın ya :D gelmiş kıza kendi hayatları toz pembe gibi burda şeyler yazmışsınız komik :9:

allah kurtarsın canım hayat senin hayatın nasıl istiyosan öyle yaşarsın mutlu olcak olanda üzülcek olcak olanda sensin ama çok anılarınıza dalma bence bende askerde oldugundan oyle yapıyorum :) cok anı düşününce insan ağlıyo ediyo oyalanıcak bişeyler bulman lazım yoksa günler zor geçer ..

Fazla uçlarda yaşıyorsun hayatını. Acillik olmak filan. İlerde gerçekleri gördüğünde hak verirsin bu insanlara
Hayır akıllarını beğenmediğin hep karşıt fikir ürettiğin insanlara dert yanıp durmanda ayrı ironi

merak ettiğim icin soruyorum cezaevinden cıktı diye cıkan herkesi dışlayacakmıyız dışlaya dışlıya nereye varacağız o insanları dışlamk daha da kötü sonuclara mal oluyor dışlanan insanlar doğruyu göremeyip daha da kötü işlere bulaşabiliyor ama bunu göremiyoruz malesef. Ve unutmayın ama büyük ama kücük hayatta var olan herkes potansiyel bir suclu adayıdır kazara olabilir veya iftira olabilir kendinizi aynı konumda düşünün derim

Doğru söylüyorsunuz ancak benim anlatmak istediğim, işyeri sahipleri cezaevinden çıkmış insanlara iş vermek istemiyor. Nerdeyse heryer emniyetten sorgulama istiyor. Neyse ki arkadaş, bakkal dükkanı açacakmış ileride, sorun olmayacak onun için, kendisi için güzel birşey.
İşimiz gereği birgün bende gittim cezaevine. Ancak açık cezaeviydi benim gittiğim. Sebepsiz bir şekilde korka korka bakıyordum etrafımdaki suçlulara. Sonra kendi kendime dedim ki.. Neden korkuyorsun bu kadar, bunların içinde borçtan giren de vardır, neden herkese tecavüzden veya cinayetten girmiş gözüyle bakıyorsun diye kızdım kendime.
Yalnız altını çizerek söylüyorum; biz burda kazara suç işleyen, üzerine iftira atılan, borcunu ödeyemediğinden hapse giren, trafikte dalgınlıkla bir adama çarpan birinden bahsetmiyoruz.

Doğru söylüyorsunuz ancak benim anlatmak istediğim, işyeri sahipleri cezaevinden çıkmış insanlara iş vermek istemiyor. Nerdeyse heryer emniyetten sorgulama istiyor. Neyse ki arkadaş, bakkal dükkanı açacakmış ileride, sorun olmayacak onun için, kendisi için güzel birşey.
İşimiz gereği birgün bende gittim cezaevine. Ancak açık cezaeviydi benim gittiğim. Sebepsiz bir şekilde korka korka bakıyordum etrafımdaki suçlulara. Sonra kendi kendime dedim ki.. Neden korkuyorsun bu kadar, bunların içinde borçtan giren de vardır, neden herkese tecavüzden veya cinayetten girmiş gözüyle bakıyorsun diye kızdım kendime.
Yalnız altını çizerek söylüyorum; biz burda kazara suç işleyen, üzerine iftira atılan, borcunu ödeyemediğinden hapse giren, trafikte dalgınlıkla bir adama çarpan birinden bahsetmiyoruz.

bende onu diyecektim tam siz yazmışsınız sevgilim avmde çalışıyor orda işe girerken emniyetten temiz belgesi istediler sonuçta bu adamda borçtan yada baka birşeyden girmedi adam yaraladı adam öledebilirdi o zaman ne olacaktı

bu hikaye de eksik birşeyler var:44: ya da ben salağım:27:
erkek arkadaşın göğüsünden yara alıyor, karşı taraf omuzundan.
ne sağlıkçıyım ne hukukçu ancak mantıken düşünüyorum göğüs hayatı tehlike oluşturur.
biri beni göğüsümden yaralarsa aha da canıma kastı var derim. bu durumda karşı tarafında ceza alması gerekir.
sonra işin içinde baba var. ayıracağına ortalığı sakinleştireceğine işi daha da dallandırıp budaklandırmış gibi görünüyor.
ben işin içinden çıkamadım valla. ya çok safsın seni kandırıyorlar yada kurnazlık yapıp herşeyi anlatmıyorsun bize.
her neyse bir önceki yorumumda yazmıştım gerekenleri.. bu yorum benim konu hakkında sesli düşünmem olsun.

benim anlayamadığım bu kadar ağlıyorsun sızlıyorsun fenalıklar geçiriyorsun evden bir Allahın kulu kızım ne oldu sana demiyor mu?

Geçmiş konulara bir bakayım dedim de bakmaz olaydım.
Zaten ilk konundan itibaren sana gerekli uyarılar yapılmış belki 30. konun ve ilişkin gittikçe dibe batmasına rağmen hala ayaktayım mesajı verme çabasındasın. Ailem bilmeyecek diyorsun ya emin ol ilk öğrendikleri şey bu olacaktır. İlla ki soracaklar soruşturacaklar ve bir yerden duyacaklar cezaevi olayını. Babası da kavgaya bıçakla giden bir adam ise ailecek sağlam pabuç değiller.

tabi sen bilirsin, akrabamız değilsin, arkadaşımız değilsin ki sen kötü şeyler yaşayınca içimiz sızlasın. İleride konu açsan kocam beni dövdü yazsan "hmm" der geçerim ama işte insanlık vazifesi olarak uyarıyoruz. Çoğunluk bir şey diyorsa vardır bir bildikleri diyip temkinli olmak lazım...

konu sahibinin eski konularında birşey dikkatimi çekti. Açtığı her konuya, sevgilisiyle kaç zamandır çıktığını yazmış.
2 yıl 5 ay 8 gün
2 yıl 8 ay 10 gün
Neden acaba günü gününe hesaplıyor, garip geldi. Hem ondan şikayet edip hemde günü gününe hesaplamak neden acaba.. İçimizde psikoloji okuyan, psikolog olan yok muu?

Son düzenleme:
konu sahibinin eski konularında birşey dikkatimi çekti. Açtığı her konuya, sevgilisiyle kaç zamandır çıktığını yazmış.
2 yıl 5 ay 8 gün
2 yıl 8 ay 10 gün
Neden acaba günü gününe hesaplıyor, garip geldi. Hem ondan şikayet edip hemde günü gününe hesaplamak neden acaba.. İçimizde psikoloji okuyan, psikolog olan yok muu?
Psikolog değilim ama kendi fikrimi söyleyeyim.
Konu sahibesinin hayatı sevgilisi üzerine kurulu çünkü.
Okula gidiyordu bıraktı, okul gibi bir uğraşı yok dışarıdan okuyor sanırım, çalıştığı bir iş yok. Yani kısaca hayatında uğraşacağı bir meşgale yok.
Durum böyle oluncada sevgilisiyle ilgili herşeye sarıyor, günlere aylara bile..

annenle babana söylemimişssin peki hadi sevgilin hapısten çıktıı geldi seni istemeye annenle baban öğrenmeyeceklermi neler olduğunu öğrendiklerinde ne yapacaklar al oğlum kızı git mi diyecekler hadi hemen evlenin mi diyecekler çok merak ettim

aile önemlimi sence bence bu arkadaş aile hayır dese kesinlikle dinlemez.

Neden bu kadar çabuk büyümeye çalışıyorsun?

Neden bu kadar arabesk bir flört yaşıyorsun?

Neden okul hayatını, gelecekte neler hedeflediğini düşünmüyorsun?

Neden bu yaşta evlilik hayalleri kuruyorsun?

Neden bu adama bu kadar inanıyorsun güveniyorsun, onun için ölüp bitiyorsun da, ailenin ne düşüneceğini ne tepki vereceğini önemsemiyorsun?

Ayaz seninle yaşıtız ama ben seni anlayamıyorum. Sürekli evlenme telaşı içindesin, bi adamın peşinde takılmış gidiyorsun. Sana burada öneriler veriliyor hiçbirini dinlemiyorsun. İstediğin yorumları alamayınca "Daha fazla yorum istemiyorum." diyorsun. Allah aşkına sen ne yapmaya çalışıyorsun?

Bu dediklerimi bi tarafa bırakırsak alt tarafı 9 ay göremeyeceksin adamı ne diye yanıp tutuşuyorsun? Hem sen bu kadar ayılıp bayılınca ailen demiyor mu kızım ne oluyor sana diye.

bilmediğiniz konularda insanları kötü zan altında bırakmayın. dava görülmüştür, dava süresince yatmıştır, karar açıklanmıştır. karar temyize gittiği sürece dışarda kalmıştır, temyiz sonucunda yargıtay cezayı onayınca tebliğ gelmiştir cezaevine alınmıştır.

yalan filan yok ortada

ben kıza yalan söylüyosun demedim yalan söylüyolar dedim ayrıca sen bu kızın sevgilisinin avukatı mısın? bilmediğimi nerden biliyosun benim bilgilerim hakkında bilgin var mı beni tanıyo musun bunlara cevap ver ondan sonra muhalefet ol tamam mı canım

valla ablacığım, 18 yaşında aşık olduğumuz herkesle evlenmek isteseydik yanmıştık :27: 18 yahu 18, genç-menç değil bildiğimiz çocuksun daha.. kendine gel yahu, yemin ederim ailenin telefonu olsa ararım, hiçbirşey olmaz sana korkma.. aşk acısı ne öldürür ne de acillik eder adamı.. yazık vallahi yazık bir insan kendi hayatını nasıl bu kadar kolay harcar, ne için üstelik? tabi sen okulu da bırak, seni eve kapatsın ve lütfen çıkma o evden oldu mu? çünkü senin gibi yapanlar şimdi çok mutlu.. bak sana bir abla tavsiyesi, boş bir vaktin olduğunda git kadın sığınma evlerini gez.. hayır madem bir yola başını koydun en azından akıbetini öğren oldu mu ablacığım? orada yaşayanlar anlatsınlar sana seni neyin beklediğini!!!

Ayaz seninle yaşıtız ama ben seni anlayamıyorum. Sürekli evlenme telaşı içindesin, bi adamın peşinde takılmış gidiyorsun. Sana burada öneriler veriliyor hiçbirini dinlemiyorsun. İstediğin yorumları alamayınca "Daha fazla yorum istemiyorum." diyorsun. Allah aşkına sen ne yapmaya çalışıyorsun?

Bu dediklerimi bi tarafa bırakırsak alt tarafı 9 ay göremeyeceksin adamı ne diye yanıp tutuşuyorsun? Hem sen bu kadar ayılıp bayılınca ailen demiyor mu kızım ne oluyor sana diye.

Valla benim azıcık yüzüm düşse çarpraz sorguya alıyorlar.:27:

Bakın yaşadığınız sürece koca her zaman bulunur.Ama tam ders çalışıp
üniversite okuman gereken 18 yaşın da bir daha olamayacaksın.
Bu kadar insan yapma aklını başına al diyorsa bir bildikleri var.
Çünki biz o yaşları geçtik hata yapmaya olayları abartılı yaşamaya meyilli bir
yaş olduğunu biliyoruz 10 yıl sonra şu yaşadıklarını ve kaybettiklerini düşününce
inan çok pişman olursun.Aileni dinle onlar sana doğru olanı gösterecek söyleyecekler.

Bu yaşını güzel değerlendir muhakkak oku.Aşk evlilik her zaman olur.

Bu kadar bu kadar yıl çıktım gün ay falan neyse hesaplamışsın.Al sana bir örnek;
17 yıl 8 ay 19 gün boyuncaaa kendimle çıkıyorum,ben olmadan yaşayamam,inan ki :)

Son düzenleme:
Back
X