Gitti gelmedi deli etti beni

Evlenmeden önce nasıl tek kaliyorduysan şimdide öyle kal bence senin orda kimsen yok ve eşinde tek bıraktığı için alınganlık yapmissin. Biz niye kocasız birsey yapamıyoruz niye kendimize güvenimiz yok niye güçlü degiliz anlamiyorum. Kötü niyetli yazmıyorum yanlış anlama
Yok canım yanlış anlamıyorum da öyle kafasına göre takılacaksa neden evlendik ki, neden ben burda saksı gibi duruyorum. Pekala tatil diye giderim annemlerle takılırım tüm yaz, fedakarlık değil mi biraz da evlilik? Neden hep kadınlar?

eşim akşam kv ye gitti gelmek bilmedi neredeyse gece yarısı oldu ki evde yalnız korktuğumu biliyor ve ben komşu falan kimseyle gidip gelmiyorum yakınım da yok bu şehirde. Geldiğinde ben de sinirlendim ağladım bir sürü, ne var bunda ailemle vakit geçirdiysem dedi. Ben de daha uygun bi vakitte geçirseydin ya da yarın birlikte gitseydik falan dedim hiç cevap vermedi gitti tv izledi. Ben de yastığımı aldım başka odaya gittim orda yatırıyorum şu an o da horul horul uyuyor. Abarttım mı acaba ben ama bunu hep yapıyor beni çok yalnız bırakıyor:KK43: fikirlerinize ihtiyacım var
Nicin sizsiz gitti acaba bunun aciklamasini yapti mi?

Yok canım yanlış anlamıyorum da öyle kafasına göre takılacaksa neden evlendik ki, neden ben burda saksı gibi duruyorum. Pekala tatil diye giderim annemlerle takılırım tüm yaz, fedakarlık değil mi biraz da evlilik? Neden hep kadınlar?
Adamların çoğu dusuncesiz öküz olduğu için olabilirmi canim. Git hadi sarıl kocana yat uyu boyle surat yaparak düzeltemezsin. Evde durması için çabala yani değişik seyler yap. Anasini aratma. Ne kıymetli analari var bunlarinda bi bitmedi

Kardeşi eczacı bugün nöbetçiydi ona yemek götürecekti annesinden, ben de agrım var diye gitmedim. Ama bu kadar kalacağını da düşünmedim
Sonucta gittigi yer ailesi diyerek kendini sakinlestirebilirsin. Ben de hoslanmam ayri gorusulmesinden seni anliyorum ama aslinda cok buyuk bi problem degil. Guzelce konusun bence. Konu uzayip farkli yerlere gitmesin.

Adamların çoğu dusuncesiz öküz olduğu için olabilirmi canim. Git hadi sarıl kocana yat uyu boyle surat yaparak düzeltemezsin. Evde durması için çabala yani değişik seyler yap. Anasini aratma. Ne kıymetli analari var bunlarinda bi bitmedi

Haklısın walla düşüncesiz öküzler, daha iyi özetlenmezdi :) ana tabi kıymetli olsun da bu cinsler de bi tuhaf abartmasalar olmaz

eşiniz umursamaz ,siz üzülmüşsünüz ,bunalmışsınız umursamıyor ,
siz bu sorunlar varken ,adam aileciyken bu kadar ,bebek için mi uğraşıyorsunuz ,
emin misiniz ,bazı şeylerim olmaması bile hayır ,siz bu evliliği bir rayına oturtun lütfen önce ,boşuna daha çok konu açarsınız burada

eşiniz umursamaz ,siz üzülmüşsünüz ,bunalmışsınız umursamıyor ,
siz bu sorunlar varken ,adam aileciyken bu kadar ,bebek için mi uğraşıyorsunuz ,
emin misiniz ,bazı şeylerim olmaması bile hayır ,siz bu evliliği bir rayına oturtun lütfen önce ,boşuna daha çok konu açarsınız burada

Bebek sahibi olmak için bi adama ihtiyac var evet ama büyütmek için illaki bir babaya ihtiyaç yok bence, adam anneci ya boşanırsam diye çocuk sahibi olmayı neden erteleyeyim

Bebek sahibi olmak için bi adama ihtiyac var evet ama büyütmek için illaki bir babaya ihtiyaç yok bence, adam anneci ya boşanırsam diye çocuk sahibi olmayı neden erteleyeyim
bebeklerin hem anneye hem babaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ,allah korusun gelecekte başımıza ne gelecek bilemeyiz ,siz böyle düşünüyorsanız saygım sonsuz

bebeklerin hem anneye hem babaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ,allah korusun gelecekte başımıza ne gelecek bilemeyiz ,siz böyle düşünüyorsanız saygım sonsuz

Aynen başımıza ne gelecek bilemiyoruz, 32 yaşındayım ve bir evladım olsun istiyorum öyle ya da böyle. Elbette ikisine de ihtiyacı var ama şart değil

Back
X