Gitti tencereler!!

Tencereyide atmayacaksak neyi atcaz ben asıl sizin. Neden atmadiginizi merak ettim

Benim kayınvalide de tencereleri koymaz. Kıyamadığı için değil, çizik içinde zaten hepsi. Ama tencere koyunca hemen doluyor diye. Tabak bardak çatal kaşık koyuyor sadece. 4 kişilik evde bulaşık makinesi 3 günde bir çalışıyor öyle olunca.

Ben de tencereleri atıyorum granitin kolavuzunda atmayın diyordu onu elde yıkıyorum ama çelikleri yallah makineye

Tencerenin içi mi yanık gibi dışı mı ?
Dışı ise cifle bir açmayı deneyin .
Hatta parlatmak için cifi market poşetine döküp onunla tencereyi silebilrsin ;)

Eskiden teflonlar falan çizilince kanser yapıyor diyorlardı ya
Granitlerde öyle olmaz mı
Yüzeyi öyle Çelik gibi değil

Bulaşık makinesi telle yıkamıyor sonuçta:KK48: sadece su ve deterjan püskürtüyor. Makinelerin metal kısımları da çizmeyecek şekilde kaplamalı zaten.

E tencere de ağır oluyor diğerlerine göre. Hem de yağlı ve kalıntılı oluyor. Onu yıkamak daha zor anlamında dedim. Yoksa ben herşeyi makineye koyuyorum, uğraşamam elde.
Teflon granit plastik kap ve tahta kasik vs atmam ben elde yikarim hep :)

Bulaşık makinesi telle yıkamıyor sonuçta:KK48: sadece su ve deterjan püskürtüyor. Makinelerin metal kısımları da çizmeyecek şekilde kaplamalı zaten.
Kullanma kılavuzunda atmayın yazıyor ama :110:
Plastik tahta granit ürünlerin hepsini elde yıkıyorum ben :bicak:

Benim kayınvalide de tencereleri koymaz. Kıyamadığı için değil, çizik içinde zaten hepsi. Ama tencere koyunca hemen doluyor diye. Tabak bardak çatal kaşık koyuyor sadece. 4 kişilik evde bulaşık makinesi 3 günde bir çalışıyor öyle olunca.
Al benden de o kadar aynı kaynana bendede var :)) 3 kişiler hafta da bir yada 10 gün de bir çalışıyor makine sadece kasık bardak tabak koyuyor.

Al benden de o kadar aynı kaynana bendede var :)) 3 kişiler hafta da bir yada 10 gün de bir çalışıyor makine sadece kasık bardak tabak koyuyor.

Benimki de normalde atar makinaya beni görünce elde yıkıyorum diyo bana yikatmak için :kızgın:

Tencerenin dış taban kısmı.. tamam bu dediğinizi yarın denerim
Canım orası ocaktan oluyo ya. Makina da telle yıkamayınca çıkmıyo tabiki.
Bende var o deterjandan en büyük boyunu aldım. Çok güzel yıkıyo bardaklar fln ışıl ışıl çıkıyor. Ben memnunum gayet.

Müşteri hizmetlerini bilmem ama şikayetim vara yazarsanız ilgileniyor tüm markalar. Olmazsa twitterdan falan da yazsın, tencelerin fotoğrafıyla birlikte tweet atın.

Geçen hafta şok markete gelen fairy nin tabletini kullananlarda da aynı şikayeti okumuştum meğer profesyonel sanayi bulaşık makineleri içinmiş ev tipi değil. Sizinde öyle bişey olabilir mi acaba

Back
X