- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Evet granit kek pişirme kabim var attım hiç bir şey olmuyorGranitleri de atıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet granit kek pişirme kabim var attım hiç bir şey olmuyorGranitleri de atıyor musunuz?
Tencereyide atmayacaksak neyi atcaz ben asıl sizin. Neden atmadiginizi merak ettim
Ay deme kiz.. catal bicak bardak yikamak kabus resmen..
Eskiden teflonlar falan çizilince kanser yapıyor diyorlardı yaTencereyide atmayacaksak neyi atcaz ben asıl sizin. Neden atmadiginizi merak ettim
Eskiden teflonlar falan çizilince kanser yapıyor diyorlardı ya
Granitlerde öyle olmaz mı
Yüzeyi öyle Çelik gibi değil
Tencerenin dış taban kısmı.. tamam bu dediğinizi yarın denerimTencerenin içi mi yanık gibi dışı mı ?
Dışı ise cifle bir açmayı deneyin .
Hatta parlatmak için cifi market poşetine döküp onunla tencereyi silebilrsin![]()
Teflon granit plastik kap ve tahta kasik vs atmam ben elde yikarim hep :)E tencere de ağır oluyor diğerlerine göre. Hem de yağlı ve kalıntılı oluyor. Onu yıkamak daha zor anlamında dedim. Yoksa ben herşeyi makineye koyuyorum, uğraşamam elde.
Kullanma kılavuzunda atmayın yazıyor amaBulaşık makinesi telle yıkamıyor sonuçtasadece su ve deterjan püskürtüyor. Makinelerin metal kısımları da çizmeyecek şekilde kaplamalı zaten.
Al benden de o kadar aynı kaynana bendede var :)) 3 kişiler hafta da bir yada 10 gün de bir çalışıyor makine sadece kasık bardak tabak koyuyor.Benim kayınvalide de tencereleri koymaz. Kıyamadığı için değil, çizik içinde zaten hepsi. Ama tencere koyunca hemen doluyor diye. Tabak bardak çatal kaşık koyuyor sadece. 4 kişilik evde bulaşık makinesi 3 günde bir çalışıyor öyle olunca.
Kullanma kılavuzunda atmayın yazıyor ama
Plastik tahta granit ürünlerin hepsini elde yıkıyorum ben![]()
Al benden de o kadar aynı kaynana bendede var :)) 3 kişiler hafta da bir yada 10 gün de bir çalışıyor makine sadece kasık bardak tabak koyuyor.
Seninki daha kötüymüş canım napalım artık idare edicez ben ayda bir felan gidiyorum Allahtan bir birimizi üzüp kırmadan 2 3 gün kalıp evime dönüyorumBenimki de normalde atar makinaya beni görünce elde yıkıyorum diyo bana yikatmak için![]()
Seninki daha kötüymüş canım napalım artık idare edicez ben ayda bir felan gidiyorum Allahtan bir birimizi üzüp kırmadan 2 3 gün kalıp evime dönüyorum![]()
Anam o kokuyu dusunemedim : (Al benden de o kadar aynı kaynana bendede var :)) 3 kişiler hafta da bir yada 10 gün de bir çalışıyor makine sadece kasık bardak tabak koyuyor.
Canım orası ocaktan oluyo ya. Makina da telle yıkamayınca çıkmıyo tabiki.Tencerenin dış taban kısmı.. tamam bu dediğinizi yarın denerim