Gitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalnizasli

Ziyaretçi
Slm Kızlar :( Müsadenizle ben de yazıp rahatlamak istiyorum :( Belki uzun belki kısa olur ama rahatlamaya çok ihtiyacım var :(
Bugün tam 25 gün oldu biz ayrılalı :( Ve ben bu sabah bende neyi var neyi yok hepsini kargoyla yolladım ona :( O da biliyodu yollayacağımı :( Biliyorum içten içe yollamamı istemiyodu ama bişeyde diyemiyodu :( Yolladım ve onu aradım. Yollayınca arıcam demiştim çünkü. Uzun uzun çaldırdım açmadı :( Açtığında çok heyecanlıydı sesi :( Hani bişeyi istemeyizde olmasın diye dua ederiz ya öyle bi heyecandı :( Yolladığımı söylediğimde çöktü :( Sesi felan gitti çok kötü oldu :( Beni çok seviyor biliyorum ama hiç barışmaya yanaşmadı :( Tüm gururumu ayaklar altına serdim yinede barışmadı :( Abisi uğruna kendini feda etti :( Abisi de hiç utanmadan sevgilisiyle nispet yapıyor gözümüzün önünde :( Kardeşine akıl verdi verdi ayırdı bizi şimdi kendisi mutluluk pozları atıyor :( Yengesi olucak kişide aşkıma çok şımarıkca davranıyo :( Aşkım hiç sevmiyo o kızı ve aşkımı çok ezicekler biliyorum ama elimden bişey gelmiyo :( Tek diyebildiğim kendini ezdirme oldu :( Aramızdaki son bağ da kargoyla koptu gitti :( Gitmesin istedim kızlar :( Çok sevdim halada seviyorum ama ellerimden kayıp gitti :( Nasıl ayakta kalıcam bilmiyorum.

canım biraz daha açarmısın
anlamadım abisi yüzünden mi ayrıldınız?

Abisi ne diyerek sizin ayrılmanıza sebep oldu bilmiyorum...
Üzülmenizi istemem ama gerçekten sizi sevseydi hiç kimsenin lafına bakmazdı..
Hayırlı olsun..

Çok üzüldüm canım. Ama Lalişimin de dediği gibi kimse kimse yüzünden ayrılmaz, seven insan sevdiğinin arkasında durur ne derlerse ne olursa olsun bırakmazdı.
Senin için belki de en hayırlısı olmuş, düşünsene evlendikten sonra abisi yüzünden seni bıraksaydı ne olacaktı.
Bir başkasının ağzına bakarak ilişkisine son veren insandan hayır gelmez.
Kaldı ki, sen gururunu bile ayaklarının altına sermişsin ama nafile, demek ki abisi senden ağır basmış.
Hakkında bence hayırlısı budur arkadaşım üzülme sakın.

buda gelir buda geçer,buda gelir buda gider...
abisinin lafına bakıp senden ayrılan bi insan için acı çekme..yeni bir sayfa aç hayatında

abisinin lafına bakarakmı ayrıldı...kuzum ısterse babası annesı onunde dursun seven ınsan ayrılmaz..

kimsenin sözüne bakmayacak yşa gelmiştir bence..o yüzden bence kendisiyle alakalı bi durum var ortada..

:( çok kötüyüm arkadaşlar. Ankaraya gelmek istiyo ama gelemiyo parası yok çalıştığını öylece abisine veriyo abiside çalışmıyo ve öyle bütün gün nette benimki eşşek gibi çalışıyo :(

Slm Kızlar :( Müsadenizle ben de yazıp rahatlamak istiyorum :( Belki uzun belki kısa olur ama rahatlamaya çok ihtiyacım var :(
Bugün tam 25 gün oldu biz ayrılalı :( Ve ben bu sabah bende neyi var neyi yok hepsini kargoyla yolladım ona :( O da biliyodu yollayacağımı :( Biliyorum içten içe yollamamı istemiyodu ama bişeyde diyemiyodu :( Yolladım ve onu aradım. Yollayınca arıcam demiştim çünkü. Uzun uzun çaldırdım açmadı :( Açtığında çok heyecanlıydı sesi :( Hani bişeyi istemeyizde olmasın diye dua ederiz ya öyle bi heyecandı :( Yolladığımı söylediğimde çöktü :( Sesi felan gitti çok kötü oldu :( Beni çok seviyor biliyorum ama hiç barışmaya yanaşmadı :( Tüm gururumu ayaklar altına serdim yinede barışmadı :( Abisi uğruna kendini feda etti :( Abisi de hiç utanmadan sevgilisiyle nispet yapıyor gözümüzün önünde :( Kardeşine akıl verdi verdi ayırdı bizi şimdi kendisi mutluluk pozları atıyor :( Yengesi olucak kişide aşkıma çok şımarıkca davranıyo :( Aşkım hiç sevmiyo o kızı ve aşkımı çok ezicekler biliyorum ama elimden bişey gelmiyo :( Tek diyebildiğim kendini ezdirme oldu :( Aramızdaki son bağ da kargoyla koptu gitti :( Gitmesin istedim kızlar :( Çok sevdim halada seviyorum ama ellerimden kayıp gitti :( Nasıl ayakta kalıcam bilmiyorum.

öyle yada böyle gerçekten sevseydi hiçbkimsenin sözüne bakmazdı senide bırakmazdı canım...
başkaları ayırıyor diye birşey oalbilirmii erkek olup dinlemeseydi...
üzücü amaa elinden geleni yaptıysan yapacak birşey yok..
üzülme kendini harap etme...
değecek biri olsaydı uğraşırdı senin için..
ayrıca şunu anlayamadım..
ayrıldın...
saan verdigi hediyelerimi gönderdin geri..
nedenki....
ona vereceğime atarım çöpe..
bende alıp sonraki sevgilisinemi versin diye göndercem...
yakarım daha iyiii
omu istedi orayı anlayamadım :uhm:

ilişkinin arkasında dur bence onları mutlu etme sevdiğine sahip çık cnm sana ihtiyacı vardır
maddi imkanları yokmuş, sanırım yanına gelmek istiyor sahip çık bence bırakma

Eminim şu anda mantıklı düşünemiyorsunuz haliyle.. Ama sizin için iyi olmuş aslında.. Başkalarına bağımlı yaşayan biri ilerde sizi çok daha fazla üzerdi..

zor olacak ama geçecekk

tatlım bu kadar kendini bırakma . . eğerki seni sevseydi başkasının lafına aldırış etmeden seninle devam ederdi emin ol :delphin:

Daha evlenmeden eltilik kılıçlarını kuşanmışsınız. Yengesi için sımarıyo demişsin bu sırnaşıklık anlamındaysa siz barışsanız bile fena bir dörtlü olursunuz. Huzur olmaz gibi geldi bana.

aynı evdemi yaşıyordun???severek ayrılmak zordur bilirim.ama bak sen neler yapmışsında geri dönmemiş.şimdi yolladıklarınla mı bitti yani bu ilişki.bi kere biten ilişki sorunlu ilişkidir.sorunlu ilişki devam edemez illaki patlak verir bi yerden.ama bide şu varki;kısmetinde varsa 5 yıl sonra bile karşına çıkar ve olur.bizde olduğu gibi....

ama en güzeli biten biter...dönme...

canın çok acıyacak tatlım bunu bil ama bırak bitsin; gelecekte sana daha çok üzüntü düşecek gibi duruyor. başkasının lafıyla hareket eden; kendini ezdiren bir adamla hayat zor olur güzelim. sabret bu da gelir bu da geçer üzer, yaralar ama geçer. inşallah hayat karşına seni hakeden birini çıkarır.

seni sewiosa onun bunun lafına nie bakıoki ?abisinin lafıyla ilişkinizi bitiriosa bırak bitsinn canım.illaki kolay deildir,üzülcen acı çekicen ama sonra üzüleceğine şimdi üzül tatlımm :teselli: hem ayrılalıda çok olmamışş.unutma zaman herşeyin ilacı .rahat olmaya çalışş cnm

o ne yahu aklı fikri yok mu onun da tüm kazandığını tembel asalak abisine veriyor.. vermesin yahu..
hiç mi aklı yok da başkasının sözüne bakıp ayrılıyor ki??

Bugün annesini aradım bana çok hakkı geçti en azından manevi olarak ona bana yaptıkları için ufak bi hediye yolladım ve bugün onunlada son kez konuştum benimkinin sıkıntısını biliyo abisi yüzünden olduğunu o da doğruladı. Çocuk eve bile gitmek istemiyo askerden yeni geldi abisi bi yandan askerlik stresi yeni çıkıyo o bi yandan bende azcık naz yaptım haliyle o da bi yandan patladı çocuk artık ama bir arkadaşımın dediği gibi eğer kısmetimse 5 yıl sonrada olsa gelir bulur beni. ılişkime çok sahip çıktım hala peşindeyim ezicekler diye çok korkuyorum. Hala bana nereye gittiğine dair hesap veriyo düşünebiliyo musunuz? Nette ona gözükmesemde orda olduğumu hissediyo ve bana yönelik konuşuyo beni bişeyleri yanlış anlıcak die çok korkuyor.

Back
X