- 28 Şubat 2014
- 213
- 29
- 38
- 35
mrb arkadaslar. bir dargın bir barışık haftanın 4 günü kavgayla tartışmayla geçen bi ilişkim vardı. çok kavga edip bir türlü ayrılamıyorduk ama ikimizin de tahammülü tükenmişti. bana her kavga sonrası ne olursa olsun bizim ilişkimiz bitmez derdi. ben ilişkimizin başında onun isteğiyle facebook hesabımı kapatmıştım onun hesabını ortak kullanıyorduk ve ikimizin adı yazıyodu. bende dün ne var ne yok bi bakim diye açtım arada açıyodum o da biliyodu bakıp geri kapattığımı. dün başka konulardan dolayı sinirliydi o esnada facebook hesabına girmiş ve beni görmüş. çılgına döndü yani tepkisini görseniz başkasıyla yatakta mı yakaladı acaba derdiniz. o derece sinirlendi. hemen kendi hesabından benim ismimi falan sildi aradım açmadı birsürü msj attım cevap vermedi ilk defA BİTTİ dedi bana. o kadar şey atlatmışken böyle bi sebepten ayrılmak çok zoruma gitti... bi msjla bitirecek kadar basit ömi ilişkimiz dedim yüzyüze konuşmak istedim kabul etmedi. bana demediğini bırakmadı kavgalı olduğu adam benim fotoğrafımı beğeniyomuş bilmem ney-miş olaydan haberim bile yok :/ bu arada kavgayı ergen kavgasına benzeteceğinizi biliyorum ama adamın yaşı 24.
bir insanın her dediğini yapmaya alıştırıp bir kez yapmayınca sizden kötüsü olmuyor gerçekten.. aramalı mıyım sizce ?
bir insanın her dediğini yapmaya alıştırıp bir kez yapmayınca sizden kötüsü olmuyor gerçekten.. aramalı mıyım sizce ?