gittigidiyor da dolandirildim

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
İnternetten ayakkabı aldım gittigidiyor dan. Çakma ürüne 320 tl verdim. Çakma olduğu için daha once giyilmis oldugu icin iade ettim. Şimdi aradılar yok su almış yolda bilmem ne dediler iade mi kabul etmediler parami vermediler.
Üstelik firma yetkilisi bana polise ver de al parani deyip gülerek suratıma telefon kapattı şimdi de acmiyorlar
Ne yapabilirim

İnternetten ayakkabı aldım gittigidiyor dan. Çakma ürüne 320 tl verdim. Çakma olduğu için daha once giyilmis oldugu icin iade ettim. Şimdi aradılar yok su almış yolda bilmem ne dediler iade mi kabul etmediler parami vermediler.
Üstelik firma yetkilisi bana polise ver de al parani deyip gülerek suratıma telefon kapattı şimdi de acmiyorlar
Ne yapabilirim

satın aldığınız mağazayla değil de gg'nin kendi müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü?

Yakında çok yakında dolandırıcılar ülkesi diye adımız çıkacak. Summe dediydi dersiniz...

Alışveriş yaparken dikkatli olcaksın , internetten yapıyosan 3 kat dikkatli olucaksın.
Ne yapılır bilemiyorum ama umarım halledersin...

Ne yapabilirim
Ürünün parasını niye aktardınız? Üzgünüm ama bu durumda hiçbir şey alamazsınız. Gittigidiyor güvenli havuz sistemi ile çalışır. Siz, ürün geldiğinde teyit ederseniz parayı ödersiniz.
Bizim yolladığımız ürün bu değil bile diyebilir.
En çok gittigidiyora bildirip hesabının kapatılmasını sağlarsınız. Teyit ettiğiniz bir şeyi faturası yok ise, garanti kapsamında değilse şikayet edemezsiniz.

Size mesaj geldi mi onay icin
Para aktarmasaydiniz keske
Saticiyla degil sitenin temsilcisiyle gorusun bence

Gitti gidiyor' un kendi müşteri hizmetlerine şikayet etmelisin, onlar satıcıya ulaşırlar, sonucta iade süren var, dolmadıysa gayet de olabilir.

Ne yapabilirim

Gittigidiyordan alışveriş yapmayı bilmediğiniz için başınıza böyle şeyler geliyor.

Alışverişi yapar parayı ödersiniz ancak para siz onay verene kadar satıcıya aktarılmaz. Ürün geldiğinde kutuyu açıp bakarsınız, beğenmediyseniz, problemliyse iade işlemi başlatırsınız. Bu durumda para hiç bir şekilde satıcıya aktarılmadan size iade edilir.

Ama siz onay verip satıcıya parayı aktarırsanız, üstüne ürünü kullanıp iade etmeye kalkarsanız sıkıntı olması çok normal. Hangi satıcı kullanılmış ürünü geri alır?

kızlar aklınızda bulunsun, alışveriş yapmadan önce sadece satıcı hakkındaki yorumları okumayın aynı zamanda Google'a yazıp hakkında neler yazılmış bakın.. konu sahibi geçmiş olsun, gg ile bir konuş olmadı tüketici derneğinden bir fikir al..

not: sep'in yorumunu şimdi gördüm, ürünü kullandınız mı?

Gittigidiyor'dan bir şey aldığınızda ürün kargoya verildikten sonra 3 gün onay süreniz bulunur.
Bu sürenin amacı ürünü kontrol etmenizdir. Ürün doğru ise onay verir değilse vermezsiniz.
Siz sanırım ürünü incelemeden, belki de elinize bile ulaşmadan ona verdiniz.
Keşke satıcıyla görüşmeden GG yetkililerine haber verseydiniz.

Bir siparişimde sisteme girilen kargo bilgileri yanlıştı ve ürünümü takip edemiyordum.
GG yetkilisi ile görüştüm. Ürünün onay sürecini durdurdular madur olmamam için.
Daha sonra ürünü aldığımda onay verdim.

Kısacası dürüst olmayan satıcılar çıkabilir ama GG yetkilileri madur olmamanız için gerekenleri yapıyor.

Siz bir yetkili ile görüşün mutlaka.

Sen ürünü onaylamadan para aktarmazlar ki,hatirlatma maili geliyo unuttuysan gene dönüş yapmazsan o zaman satıcıya aktarılıyor, ama o sürede GG yetkilileri ile görüşürsen paranı havuzda tutuyorlar siz satıcıyla sorunu halledene kadsr

Aa ben de bugün alışveriş yaptım oradan adres düzeltmek için aradılar. Yarın elinize geçer dedi. İnşallah sorunsuz gelir.

Bende Karacanın ana bayi sitesinden tencere seti aldım cuma günü kargo geldi ay bi açtım tencereler yamuk kapakları bile kapanmıyor deli oldum en az 10 kere aradım s ctim ağızlarına geri aldılar yenisini gondercekler size tavsiyem internetten bişey almayın bidaha asla almam

Ne yapabilirim
Gg de para siz istemeden satıcıya ulaşmaz. Siz ürünü görüp onay vermişsiniz ki para öyle gitmiş karşı tarafa.
satın aldığınız mağazayla değil de gg'nin kendi müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü?
gg de müşteri hizmetleri telefonu diye bi olay yok. Tüm soru ve sorunlar karşısında neler yapılabileceğini uzun uzun açıklayan bi müşteri hizmetleri bölümü var

Ne yapabilirim
ürünü gitti gidiyordan almıyorsunuz bünyesinde üye olan insanlardan ya da firmalardan alıyorsunuz ama

Back
X