- 28 Haziran 2017
- 39
- -67
- 86
- 29
- Konu Sahibi belizzzz06
Haşırt sesi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haşırt sesi geldi
Arkadaşlar konu hassas ve rahatsız edici evet ama orda rezil olan benim kendimi komik duruma düşüren benim burda bişey sölenmezAllah neden affediyor ,iftira attığın adam affetsin.Keşke üstüne işeseydi.
Benim durumunda zaten normal değildi uykusuzdum ve regldim cocukları bana bırakıp gittiler panik atak geçirdim bence gülup geçmiştir adamda burda anlatıyoruz ama orda degildiniz ve görmediniz tabikide yaptığım şey normal değildiYazık ya adama üzüldüm. Bir şeyi net olarak görmeden konuşmamak lazım bu da size ders olsun. Adam orda herkesin içinde dayak yiyebilirdi. Bir ton laf işitmiştir şimdi. Koştur koştur tuvalete kadar peşine gitmek de ne bileyim.
2 saatlik uykuyla duruyormuşsunuz. Öyle durumlarda çocukları bana bırakmayın, iyi durumda değilim uykusuzum ,yorgunum diye kendinizi ifade edebilirsiniz.Benim durumunda zaten normal değildi uykusuzdum ve regldim cocukları bana bırakıp gittiler panik atak geçirdim bence gülup geçmiştir adamda burda anlatıyoruz ama orda degildiniz ve görmediniz tabikide yaptığım şey normal değildi
Haklısıniz ne diyim oldu yani2 saatlik uykuyla duruyormuşsunuz. Öyle durumlarda çocukları bana bırakmayın, iyi durumda değilim uykusuzum ,yorgunum diye kendinizi ifade edebilirsiniz.
İnsan içine çıkacak durumda değilseniz; dışarı çıkmayın o zaman, kimseye de iftira atmayın.Benim durumunda zaten normal değildi uykusuzdum ve regldim cocukları bana bırakıp gittiler panik atak geçirdim bence gülup geçmiştir adamda burda anlatıyoruz ama orda degildiniz ve görmediniz tabikide yaptığım şey normal değildi
Uykusuzluk neyse de regl ne alaka?Benim durumunda zaten normal değildi uykusuzdum ve regldim cocukları bana bırakıp gittiler panik atak geçirdim bence gülup geçmiştir adamda burda anlatıyoruz ama orda degildiniz ve görmediniz tabikide yaptığım şey normal değildi
Aynen bacımSize iftira atılsa böyle komik mi bulacaksınız, herkes niye iyimisin diye soruyor size, siz prenses misiniz, adama sorulmalıydı iyimisin diye, evet rezil olmuşsunuz hak ettiğinizi bulmuşsunuz
Öle içimden geldiUykusuzluk neyse de regl ne alaka?
İçinden geldiği için rahatça iftira atabiliyorsun yaniÖle içimden geldi
Rezillik değil iftira atmışsınız. Aldığınız ah kırdığınız kalp hayırlı olsun. Bide gülüyorsunuz utanmadanMerhaba arkadaşlar burda ilk kez konu açıcam aklıma geldikçe utanıyorumgittiğim düğünde yer kalmadığı için üst kata oturduk ordada pek kimse yoktu görümcem ablam ben eşlerimiz çocuklarımız gittik neyse görümcem birini gördü selam vermek için aşşa gitti ablamda tuvalete kadar gitti ben çocuklarla yalnız kaldım düğünü yukardan izliyorum bir yandanda çocuklarla ilgileniyorum kafamı oturduğumuz masaya doğru çevirdim adamın biri bizim masadan hızla uzaklaşarak gitti bende masada duran çantalarımıza baktığimda birinin ön fermuarı açıktı benim çantamın o gözündede para var ben elimi attığımda para olmadığını görünce çantayıda alıp adamın peşinden koşturdum adam tuvalete girdi babamı çağırdım baba soyuldum koş diye o sırada babamın yanındaki herkes yanımıza geldi adam tuvalette afedersiniz işerken paramı aldın ver çabuk diye bağırmaya başladım adam tuvaletten çıkti ne parası dedi sonra ben elimdeki çantanın benim değil görümcemin olduğunu farkettim herkes etrafımızı sardı bakarız kameradan sakin ol bilmem ne ben dur bekle dedim yukarı çıkıp çantama baktığimda param yerindeydi
Allahım yer yarılsaydıda içine görseydim aşşa indim babamla adam tartışıyolardı abi hakkını helal et dedim pardon yanlış anladım falan o sırada benim teyzelerim annemin teyzeleri falan anlamadan dinlemeden öle çıkışma falan dediler neyse ben hala kendimi açiklamaya çalışıyorum falan bu arada 2 saatlik uykuyla duruyorum regl olmuşum ve aşırı panik bı insanım çocuklarla orda yanlız kalmam bile benim için panik atak sebebi yani
Allahım affetsin
aklıma Gupse özayın Lohusa filmindeki Fulya altına sıçmış sahnesi geldi. Herkes bana deliymişim salakmışımgibi baktı
böle bişey daha önce başına gelen varmı lütfen yalnız olmadığımı söleyin
![]()
Hee ya ne anlatıyon anlamk istemeyen her tarafa çekiyo işteİçinden geldiği için rahatça iftira atabiliyorsun yani
Ne biliyon utanmadığimı yaRezillik değil iftira atmışsınız. Aldığınız ah kırdığınız kalp hayırlı olsun. Bide gülüyorsunuz utanmadan
Bidahaki sefere o muamele sizin tanıdığınıza yapıldığında yapan kadını zorbalamayıp komik deriz olur biterArkadaşlar siz niye herkesi zorbalıyorsunuz yahu? gayet komik bu arada ama adam için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kendini kötü hissetmiştir büyük ihtimalle
Utanan insanda biraz mahcubiyet olur bi başı öne eğilir. Siz arsız gibi gülerek anlatıyorsunuz. O kadar insanın içinde hırsız damgası yemek komik mi hanımefendi? Akli melakeleriniz yerinde mi sizinNe biliyon utanmadığimı ya