tanıdığım bir erkek ben ne yapıyorsam onu yapıyor bir yere gidiyorsam cafe veya başka bir yer oda oraya gidip resim çekilip facebooka koyuyor yaptığının bir anlamı varmı ne yapmaya çalışıyor
tanıdığım bir erkek ben ne yapıyorsam onu yapıyor bir yere gidiyorsam cafe veya başka bir yer oda oraya gidip resim çekilip facebooka koyuyor yaptığının bir anlamı varmı ne yapmaya çalışıyor
yaa bişey dıyemedım su an ..
bu cocuk manyak mı ? hoslanıyosa gelsın konussun , delı gıbı popon da mı gezıyo cıdden ?
bak senı takıp edıyorum , gece evıne de gelırım hıhahah havasında... ayy ne bılıyım sacmalık .
bosver farketmemıssın gıbı davran , zaten bu boyle devam eder .. sonra dugunune falan da gelır gızlı gızlı , sorun buyuk ! :))
yaa bişey dıyemedım su an ..
bu cocuk manyak mı ? hoslanıyosa gelsın konussun , delı gıbı popon da mı gezıyo cıdden ?
bak senı takıp edıyorum , gece evıne de gelırım hıhahah havasında... ayy ne bılıyım sacmalık .
bosver farketmemıssın gıbı davran , zaten bu boyle devam eder .. sonra dugunune falan da gelır gızlı gızlı , sorun buyuk ! :))
bak ben bu olayı yaşadım hem de eski erkek arkadaşımda
sonra da kadınlar plajına gidip yiyosa buraya da gel dedim Anlatabildim mi
Hatta düşün gittiğim bi mekandan içeri bile girememişti ,mekan sahibi tanıdığım olur Ücretleri çok gelmiş girmesiyle çıkması bir olmuş Ama fotoyu ihmal etmemiş tabii Denyolar yaa
ben zaten sürekli gittiği yerleri paylaşanlarının amacını anlayamam. Senin için özel anlamı olan yerleri paylaşırsın da ...
Gezilcek yerle kısıtlıdır. Senin gittiğin yerler bende gidebilirim sen etiketlemesen ben nerede olduğunu bilmem. ama sen bunu özellikle yapıyorsan başkası için başkasının ilgisini çekmişsin onun değil