Gittiğin yerden geri dönme dedi

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Ailemin yanına geldim 4 günlüğüne .
Kuzen düğünü için.
Eşim işi olduğu için gelemedi . Aynı ildeyiz ailemle .
Sacma sapan bir sorun eşimle aramızdaki kalmami istemiyor. Kina perşembeydi . Düğün pazar. Arada yok malesef . Ben gidicem pazar kaadar kalırım dedim gelirim 3 yildir evliliğim boyunca ilk bu kadar kalmış olmam .
Tamam paraya ihtiyacımız olduğu için haftasonu düğün olduğunu bile bile ek iş almasına birsey demedim . Zorlamadim başının etini yemedim . Tamam diyip geçtim. Geldim ailemdeyim aramiyor beni trip atıyor kalıyorum diye . Telefonda ben evden çıkmadan konuştum ben seni hiçbir yerde yanliz birakmiyorum sen neden iş aliyorsun o güne dedim . O hala kalmama takik . Gelmicem senin gittigin hicbiryere bundan sonra heryerde benim tarafimda beni yanliz birakiyosun dedjm . Ona kalsa ben istedigim yere gidip istemedigime gitmiyorum . Öyle birşey de yok . Bugün annesinde kalmış . Annesinin komsusunun kızı eşimin eski kız arkadaşı ve düğünü var.
Esim bu süreçte beni hic aramadı. Kv aradi bugun ne zaman dönüyorsun diye bende yarın döneceğim dedim esimle konuştum sonra dün e alındı bugün ki iş diye . Ben aradim onu ama . Bugun işi yok yani .simdi de mesaj atmis babamlar düğüne gitti ( eski sevgilisinin) ben gelirsem gec saatte otobus yok dönemeyiz diye . Eee dedim gelmiyorum ben dedi.
Sen o düğüne gitmiyosun yani dedim
Giderim belki dedi .
Git dedim nasil genişlikse dans edersiniz dedim . Git işine dedi .sonrada sen sevdiklerinin yanindasin ordan gelme bi daha zaten kac gündür yoksun dedi . Bende beni istemeyen sensin sen git dedim . Dalga geçer gibi he he yazmis ben napiyim buna simdi Allah aşkı için.
Ailem evde arayıp bağırıp çağıramiyorum . Yarin gitmeyi düşünmüyorum . Bu sekilde dHa mi kötü olacak ya yerimde olsaniz maparsiniz ? Ne cevap verirsiniz

Sana genelde bosanmani tavsiye ediyorlar. Ben o kadar vakif degilim konularina ama kocan sevimli biri degil pek.

Edit:Gittigin yerden donme diyen bir adamin oldugu eve donecek misin? Donersen sana nasil davranacak? Kocan cok gicik :olamaz::olamaz:

Son düzenleme:
Keşke gitmeseydiniz madem gönlü razı değil.

Bide oda düğüne gidebilir eski sevgilisi diye genişlik mi oluyor ayıp etmişsiniz.

Gemileri yakmayacaktıysam evime dönerdim düğün bitince. Kocan zaten enteresandı yani ailene hiçbir zaman saygı duymadı bence. Annen ciddi hastalık yaşadı ve o süreçte onun ailesinin de kocanın da tutumu yakışıksızdı. Ne kadar destek oldu?Düğüne gelip gelmemesi bunlar yanında hiç. Sen de onun ailesine mesafe koy; ne kadar ekmek o kadar köfte.

Sana gelme diyor ama sen gideceksin ve bu problemli evliliği kuyruğu dik tutmak için devam ettireceksin... Bir de gelip gelip konu açacaksın işte olayın özeti bu.
Seni sevmeyen adamla niye evli kalıyorsun sırf kvne inat mı?

Boşanmayacaksan dön , yok gözden çıkarttım herşeyi diyorsan kal , beeeelllkki burnu sürter belki sürtmez , umursamamış gibi dön boşanmayacaksan , o konuşma hiç olmamış gibi

Entresan bir esin var.
Hic arama sorma msj atma bu msjdan sonra. Bu söyledikleri yenilir birsey degil.
Ailen tabiki.gideceksin madem tek.gitmebni istemiyor yaninda gelecek.
Herseyi.gectim eski.sevgilinim düğününe gitmek ne demektir???
Bu affedilir birsey degil.
Ve bu düğüne gitmeyi sana sen sevdiklernin yanındasın diye konuya bağlaması.
Gitmeyin bir süre aramayın sormayın.

Eski konuları hatırlamıyorum, şimdiki diyaloğa göre yazayım. Bir şey yok ortada, çocukça kaprisler sadece. Söyleyeceğinizi söylemişsiniz karşılıklı. Planladığınız günde dönün ve ezik durmayın dik durun.

3 bucuk yasindaki oglum bu kadar gereksiz trip atmiyo.
Cok uzgunum canim ama uzatmalari oynuyo gibisiniz.
Ya cek restini (blöf yap tabiki önce baktin olmuyo adam adam degil isi gercege cevir ) kendini toplamaya pskolojini hazrlmya bak.

4 gun annenizin evinde dugun sebebiyle kalmanizi istemeyen adam, ortada yasanan bu gerginlik sonrasi hic gelmeme konusunu ima ediyorsa eğer o 4 gunluk yoklugunuzu sizi ozledigi icin sorun haline getirmemis. Mantikli bir sebepte bulamadim.Garip bir adam vesselam. İpleri kopardiysaniz donmeyebilirsiniz. Ama birseyi yapip yapmamak arasinda kaldiysaniz o seyi yapmayin demisler.

Ailemin yanına geldim 4 günlüğüne .
Kuzen düğünü için.
Eşim işi olduğu için gelemedi . Aynı ildeyiz ailemle .
Sacma sapan bir sorun eşimle aramızdaki kalmami istemiyor. Kina perşembeydi . Düğün pazar. Arada yok malesef . Ben gidicem pazar kaadar kalırım dedim gelirim 3 yildir evliliğim boyunca ilk bu kadar kalmış olmam .
Tamam paraya ihtiyacımız olduğu için haftasonu düğün olduğunu bile bile ek iş almasına birsey demedim . Zorlamadim başının etini yemedim . Tamam diyip geçtim. Geldim ailemdeyim aramiyor beni trip atıyor kalıyorum diye . Telefonda ben evden çıkmadan konuştum ben seni hiçbir yerde yanliz birakmiyorum sen neden iş aliyorsun o güne dedim . O hala kalmama takik . Gelmicem senin gittigin hicbiryere bundan sonra heryerde benim tarafimda beni yanliz birakiyosun dedjm . Ona kalsa ben istedigim yere gidip istemedigime gitmiyorum . Öyle birşey de yok . Bugün annesinde kalmış . Annesinin komsusunun kızı eşimin eski kız arkadaşı ve düğünü var.
Esim bu süreçte beni hic aramadı. Kv aradi bugun ne zaman dönüyorsun diye bende yarın döneceğim dedim esimle konuştum sonra dün e alındı bugün ki iş diye . Ben aradim onu ama . Bugun işi yok yani .simdi de mesaj atmis babamlar düğüne gitti ( eski sevgilisinin) ben gelirsem gec saatte otobus yok dönemeyiz diye . Eee dedim gelmiyorum ben dedi.
Sen o düğüne gitmiyosun yani dedim
Giderim belki dedi .
Git dedim nasil genişlikse dans edersiniz dedim . Git işine dedi .sonrada sen sevdiklerinin yanindasin ordan gelme bi daha zaten kac gündür yoksun dedi . Bende beni istemeyen sensin sen git dedim . Dalga geçer gibi he he yazmis ben napiyim buna simdi Allah aşkı için.
Ailem evde arayıp bağırıp çağıramiyorum . Yarin gitmeyi düşünmüyorum . Bu sekilde dHa mi kötü olacak ya yerimde olsaniz maparsiniz ? Ne cevap verirsiniz
eve gider gitmez ayaklarına kapan af dile. padişah hazretlerinin hareminin saray dışında işi ne?

şaka bir yana hiçbir şey yapma. çünkü yanlış yaptığın bir şey yok.
sık sık arayarak kocanı tepene çıkarmışsın. onu umursamayarak yere indir. o seninle düzgün konuşana kadar muhatap olma. sen sabırsızsın ama bu kez sabret evliliğin ve kendi iyiliğin için.

Hebehubele Hebehubele senin elindeki veriler,bu adamı çözmek için yetersiz.Çocukluğuna inilmeli bence adamın.:cool:Bunu anası pazara gidipte emzirilmemiş mi bıraktı,uyku eğitimi diye karanlık bir odada saatlerce ağlatıldı mı:mad:,insanlara güvenini böyle mi kaybetti ki,gideni dönmeyecek sanıyor.:rolleyes:
Ben çocuklarım küçükken anneme bırakıp çarşıya giderdim bazen.Çocuğuma derdimki bak canım,ben gideceğim şimdi ama, saat şu olunca geleceğim.Bak çantamız burada,gelip seni ve oyuncaklarını alıp evimize gideceğiz.
Bunu eğer annesi yapmadıysa bari sen yap,kendi iyiliğin için:D

Back
X