• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittikçe azalan tahammül ve evden ayrilmak

anlıyorum anneyse yalan konuşan hazmetmesi de zor olur haklısınız. peki sıfır iletişim gibi bir şansınız var mı?
tüm maaşınız masraflara gideceğine evde o yokmuş gibi davranıp geleceğiniz için birikim yapardınız hiç değilse
anlıyorum anneyse yalan konuşan hazmetmesi de zor olur haklısınız. peki sıfır iletişim gibi bir şansınız var mı?
tüm maaşınız masraflara gideceğine evde o yokmuş gibi davranıp geleceğiniz için birikim yapardınız hiç değilse

Bı sure böyle deneyeceğim inşallah düşündüğüm gibi olur. Çok teşekkür ederim.

Annen ev hanımı mı?

Merhaba kızlar canım acayip sıkkın düşündükçe kendimi engelleyemiyorum nasıl aglayasim geliyor. Üniversite son siniftayim 1-2 ay sonra mezunum inşallah dersim kalmazsa. Sorun şu ki annemle hiç hiç anlaşamıyoruz. Sinirlerimi alt üst ediyor önceki konularımda da yazmıştım zaten çabuk sinirlenen tahammülü düşük birisiyim ama bunun büyük sorumlusu annem elbette bende de suç var ama artık laf anlatmaktan o kadar yoruldum ki ona. Ne desem yanlış anlıyor. Çok çok ayrıntısına girmek istemiyorum ama çok yükleniyor bana ufak bir şeyden kızıyor her dediğimi yanlış anlıyor. Biliyorum bunlar belki de çoğu anne kızda vardır ama artık tahammül edemiyorum okul bittikten sonra yine böyle olacak biliyorum. Annem bana kızıyor bı şey için bı susuyorum iki susuyorum 3.de bende artık patliyorum bu sefer zaten babam bana kızmaya sebep aradığı için o da başlıyor bana kızmaya. Ve bu haftanın 2-3 günü tekrarlıyor. Annem mesela evde olmadığında babamla aram gayet iyi bana sinirlenmiyor kizmiyor bağırmiyor ama annem varken babam ha bire acigimi arar gibi kızıyor ufak şeylere bile. Sonra evin huzuru kaçıyor benden sebep evde sanırım kimse beni istemiyor. Bu kadar şeye bende de suç var tabi yok değil ama artık tahammülüm hiç kalmadı ve daha beter olacak biliyorum. Sorum şu henüz mezun değilim ama yazın iş bulunca (bulabilirsem) apart ya da yurtta yasasam para yettirebilir miyim? Apart ve yurtlar ne kadar güvenlidir? Bı bilginiz var mi?
Üniversiteye giderken ben de senin gibiydim. Annemin kısıtlamaları sözleri üzerdi beni. Acaba mutlu olmamı istemiyor annem derdim. Çok kavga ederdik. Şimdi atandım evlendim işin içine kayınvalide kayınpeder girdi değer haketmeyen insanlara huzur bozulmasın diye değer vermeler girdi... Anne bu ne derse desin takılmayacaksın. Hayatta tahammül edemeyeceğin o kadar şeyle karşılaşacaksın ki ah keşke herşey annemle kavgalarımız gibi olsaydı diyeceksin... Anne bu bi göz kapadı mı arasan da bulamazsın...

31 yasindayim. annemden ailemden uzakta okudum universiteyi her gittigimde 2. gun kavga ettik. babamdan dayak yedim 14 yasimdayken mesela.
mezun oldum donmedim. annemle halen daha cok iyi anlasmayiz. babamla iyiyiz ama yine de cok.ozluyorum onlari... iyi dusun ilwrde keske birkac gun daha fazl kalsaydim diyebilirsin.

Back
X