• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyecek hiç birşeyim yok

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Kızlar gerçekten elimden geldiğince çok alışveriş yapmaya çalışıyorum ama;bir yere gideceğim zaman hiç kıyafetim yok sanki,yani bilmiyorum her biri ayrı bir parça ve hiç biri bana göre değil neden böyle oluyor anlamıyorum:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar gerçekten elimden geldiğince çok alışveriş yapmaya çalışıyorum ama;bir yere gideceğim zaman hiç kıyafetim yok sanki,yani bilmiyorum her biri ayrı bir parça ve hiç biri bana göre değil neden böyle oluyor anlamıyorum:(

çoğu zaman banada öyle gelir. ama kıyafet alırken daha çok dolabını göz önünde bulundur. örnek veriyim pantolonun üstüne şu krem rengi kazağı alıyım gibi kafanda kombinle öyle al. yani tişörtü beğendin diye hemen alma derim.

çoğu zaman banada öyle gelir. ama kıyafet alırken daha çok dolabını göz önünde bulundur. örnek veriyim pantolonun üstüne şu krem rengi kazağı alıyım gibi kafanda kombinle öyle al. yani tişörtü beğendin diye hemen alma derim.

Kesinlikle en büyük yanlışı orda yapıyorum galiba sürekli birbiriyle alakası olmayan şeyler alıyorum çok sağol önerin için

Aynen bende alirim alirim bi yere gidicegim zaman giymeye kiyafet bulamam birbiriyle uyumsuz oluyo ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay canım valla bütün kadınlarda aynı dert var emin ol bi tek sen değilsin.ben de aynı senin gibiyim.bi yere giderken ne giysem bi türlü karar veremiyorum.bi de bi ihtiyacım olmadan hiç alışveriş yapmam.bence bi şey beğeniyorsan aman ihtiyacım yok demeyeceksin alacaksın eğer çok beğendiysen.ben ihtiyacım olmadan hiç bişi almazdım beğensem bile.ama artık beğenirsem hiç bakmıyorum alıyorum.

Back
X