Giyim konusundaki sorularıma lütfen bakar mısınız?

fascinatingjasminne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
278
76
98
0

0

Böyle bir ayakkabı aldım bugün.Fark ettim ki kızlar bu tür ayakkabıları bilekte pantolonlarla giyiyorlar.Bu tür ayakkabılar sadece bilekte pantolonlarla mı giyiliyor?Normal siyah kumaş,bilekte olmayan bir pantolonla giydim,kötü duruyormuş gibi geliyor.Sizce de giyilmez mi?Normal siyah kumaş pantolonun altına ne tür bir ayakkabı giyebilirim?Bu ayakkabı her mevsim giyilir mi sizce?Ben giyim konusunda çok hata yapıyorum.Nasıl giyineceğimi nerden takip edebilirim?Kapalıyım ben bu arada.Genelde elbise ya da pantolon uzun tunik şeklinde giyiniyorum.Bir de keten üstün altına kumaş pantolon giyilir mi sizce?
Ka
20160923_182819.jpg
1.3 MB

Eklentiler

• 20160923_182839.webp
    20160923_182839.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 20160923_182839.webp
    20160923_182839.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 80
normal siyah kumaş pantolonumun altına ayakkabı alayım derken bunu beğendim ve aldım ama pek güzel durmuyor,sonra fark ettim ki bu ayakkabıları bilekte pantolonlarla giyiyorlar,siz hiç diğer pantolonlarla giyenleri gördünüz mü?Bu ayakkabıyı geri mi versem ne yapsam:/

normal siyah kumaş pantolonumun altına ayakkabı alayım derken bunu beğendim ve aldım ama pek güzel durmuyor,sonra fark ettim ki bu ayakkabıları bilekte pantolonlarla giyiyorlar,siz hiç diğer pantolonlarla giyenleri gördünüz mü?Bu ayakkabıyı geri mi versem ne yapsam:/
kumaş pantolonunuz uzun mu?
bilekte biten modelleri de olabilir bence.

Keten spor kumaş klasik olmaz bence,ketenin altına boru paça kot olabilir uzun siyah lacivert ferace kap türü şeylerin altına,kumaş pantolonla rugan babet geldi aklıma bir tek son bahar için de rugan kalın topuklu bot

Back
X