Merhabalar ev tasiyorum fazlalik giysi aksesuar ayakkabi canta ne varsa cikardim, daha da arkasi gelir satis yaptikca, fiyatlarim aldigim fiyatlarin cokcok altinda, urunlerim ya hic kullanilmadi ya da cok cok az kullanildi. 50tl ustune kargo ucretsiz, 4 urun alana da 1 tane bedava, iyi alisverisler :)
petrol mavisi harika uzun salas elbise, salas hos vintage urunler satan bi turist magazasindan tam 100tlye almistim,tam gunluk rahat bir elbisedir 38-42 beden arasinda son derece hos duruyor :) 20tl
OXXO magzasindan annem almis, bana biraz bol geldi 38 giyiyorum 40 42 bedende daha oturakli daha hos durur. 70liraya almis, dedigim gibi hic giyilmedi 20tl
Orjinal puma, askisi uzayip kisalabilen spor canta.okul cantasi olarak 1 ay kadar kiz kardesim kullandi in tarafinda kucuk bi kalp cizigi var sadece :) 200liraya almistim birkac ay once.30tl
OLAY marka hic kullanilmadi 20sp faktorlu gunes koruyuculu yuz nemlendirici 10tl
Nivea gunluk bakim nemlendirici 10tl
Avon solutions yuz nemlendiricisi parlamayi onluyor 10tl
Oriflame optimals serisi gunduz kremi 15tl, goz kremi de 15tl normal fiyatlari 40ar tl, hic acilmadi bu ikisi kutularinda
Toplu alimlarinizda indirim ve de :)