giyim,kozmetik,ayakkabi,canta,aksesuar ne ararsaniz :)

Elidor 7/24 mavi hava kosullarina karsi sac seklini koruyan sac kremi 8tl
Yine elidor 7/24 turuncu saci onaran yipranmayi onleyen krem 8tl
Turuncu hic kullanilmadi, mavi bir kez kullanildi
Ikisi 15tl

ORIFLAME Delicacy kus uzumu, frambuaz, vanilya kokularinin birlesimi harika bi parfum 1 tane siparis verdim 2 tane gelmis geri gonderemedim satamadim da 79a aldim 30 liraya birakiyorum

selamm hayrılı olsun öncelikle .. prada çantanız temizse artı birde 2 adet kolyenizi çok beğendim. takas düşünürseniz talibim sayfama beklerim.

selamm hayrılı olsun öncelikle .. prada çantanız temizse artı birde 2 adet kolyenizi çok beğendim. takas düşünürseniz talibim sayfama beklerim.
Merhabalar cok tesekkur ederim :) urunlerim tertemizdir, takas maalesef suan dusunemiyorum hem hafif nakit ihtiyacindan hem de evi biraz bosaltmak istememden..ama cok istiyorsaniz uygun bir fiyata birakabilirim onemli degil o :)

Merhabalar cok tesekkur ederim :) urunlerim tertemizdir, takas maalesef suan dusunemiyorum hem hafif nakit ihtiyacindan hem de evi biraz bosaltmak istememden..ama cok istiyorsaniz uygun bir fiyata birakabilirim onemli degil o :)
doğru sizde haklısınız .. ancak bendede nakit sıkıntısı olduğundan takasa yöneliyorum şu ara ..o zaman ilerde beğendiklerim kalırsa tekrar değerlendiririz karşılık olurmu ? size iyi satışalr

doğru sizde haklısınız .. ancak bendede nakit sıkıntısı olduğundan takasa yöneliyorum şu ara ..o zaman ilerde beğendiklerim kalırsa tekrar değerlendiririz karşılık olurmu ? size iyi satışalr
Olur tabiiki, cok tesekkurler tekrar :)

toplu alimlarinizda indirim yapiyorum hanimlae 50tl ustune de kargo ucretsiz :) istediginiz urunleri mesaj atmaniz yeterli :) ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…