• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim mağazası iş görüşmesi..

Resmi görüşmelerde en güven veren renk laciverttir aslında.
Şu mevsimde,lacivert pantolon ve beyaz uzun kollu keten gömlek mükemmel olur.
cok resmı bulmuyorum aslında cok mu hafıfe alıyorum ne:31:
lacivert hıc aklıma gelmemıstı:26: o renk pantolonum yok ama alsam ıyı olabılır:12:
Her türlü iş görüşmesi için en ideali siyah kumaş ya da keten pantolon,beyaz üzerinize oturan bir gömlektir. Başarılar :)
ıste bende hıc sevmıyorum kumas pantolon:26:
ama mecburen bakıcaz artık:24:

Konu açılalı iki ay olmuş neredeyse daha gitmediniz mi? İlk mesajdan sonra neticelenmiştir diye son sayfaya geçtim hemen ama daha bir sonuç yok.

Hala gitmedin mi görüşmeye; mağazaya ortak olmayacaksın değil mi?:53:
yok yok olmayacagım:27:
fena olmazdı ama:5: zaten gorusmedekı soruları duysanız hıssedar mı alıyosunuz derdınız:15:
gıttım ama olmadı baska yer ıcın konuyu guncelledım..
yenı acmak ıstemedım.:6:

Konu açılalı iki ay olmuş neredeyse daha gitmediniz mi? İlk mesajdan sonra neticelenmiştir diye son sayfaya geçtim hemen ama daha bir sonuç yok.
tabıkı gıttım :3:
netıcesı olumsuz oldu bana uymayan sartlar onlara uymayan sartlar sonucunda.
sonra yenı konu acmamak ıcın bana tekrar baska yer ıcın kombin onerebılırmısınız yazdım:61:

tabıkı gıttım :3:
netıcesı olumsuz oldu bana uymayan sartlar onlara uymayan sartlar sonucunda.
sonra yenı konu acmamak ıcın bana tekrar baska yer ıcın kombin onerebılırmısınız yazdım:61:

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, ama gideceğiniz yere başvurduğunuz pozisyona göre her durumda değişiklik gösterir, bunu da en çok, en iyi siz bilebilirsiniz.

Back
X