Giyim sorunu

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Kizlar kocaman yurekli cok iyi bir erkek arkadasim var :)))benim sorunum su hic duskun degil giyime falan bende aksine evde ayakkabilarima bakinca misafir mi var derler o derece ozenliyim sevgilimde bir o kadar ilgisiz..bir kac seyi var almaz da oyle donup dolasip giyer ama farkinda herhalde ki sen duzelt beni benim babamda boyleydi falan diyo.sizin esiniz sevgilinizde de var miydi bu ? Nasil toparlanir bu yastan sonra :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen düzelt beni demiş, daha ne olsun? Beraber alışverişe çıkarsınız.
2 yildir diyo da daha bir kez ciktik :)) gerci uzak iliski yurutuyoruz cokta vaktimiz olmadi ama ilginc geliyo bana cevremde hep arkdslarim farkliydi

Adam öyle mutluysa sorun ne?
Sana karışılmıyorsa sende karışmamalısın, herkes istediği gibi dolansın.
Konuyu anlamadimiz sanirim karismak sinir koymak degil degil konu

Herkes herkesin ne giydigine cok dikkat ediyor. Bende olsam yanimda şık bakımli birini isterim.
Ama aliskanligi oyleymis pinti degilmis. Siz nagazalari gezin bos vaktinizde begendgnz urunler olunca sevgilinizide goturun ortak begendiginiz kiyafetleri satin alin.

Beraber alışveriş yapın. Yada siz hediye almakla başlayabilirsiniz :)

Herkes herkesin ne giydigine cok dikkat ediyor. Bende olsam yanimda şık bakımli birini isterim.
Ama aliskanligi oyleymis pinti degilmis. Siz nagazalari gezin bos vaktinizde begendgnz urunler olunca sevgilinizide goturun ortak begendiginiz kiyafetleri satin alin.
Aliyorum yavas yavasta az o da ozensiz istiyorum umrunda degil.kitap ver onune aksama kadr okusun :)))) dis dunyaya dosyal medyalara kapali bir tur ornegi kendisi :)))

Demek azla yetinee bilen bir kisilige sahip günümüzde kaybedilmis bir özellik bu zamanda insanlar olan esylarin ustune esya kiyafet alip nereye koyacagini şaşiriyor .. Bir taraf harciyorsa diger tarafin tutmasi iyidir ... Degistirmeye calismayin yada siz biraz sevgilinize kiyafet hediyesi alin.

Beni düzelt demiş ne kadar güzel.Önem veriyor ve tipik öküzlerden değil.Paylaşımcı hem.Yaşa bakmaz bu işler,gayet de hoş olur. :KK9:

Kizlar kocaman yurekli cok iyi bir erkek arkadasim var :)))benim sorunum su hic duskun degil giyime falan bende aksine evde ayakkabilarima bakinca misafir mi var derler o derece ozenliyim sevgilimde bir o kadar salas..bir kac seyi var almaz da oyle donup dolasip giyer.ayakkabim eskimeden alamiyorum ayakkabi dedi bana.sasirdim.cimrilik mi var dicem 2 yildir onuda gormedim hic.isi falanda cok iyi alamamayi dusunmuyorum bile :) ama farkinda herhalde ki sen duzelt beni benim babamda boyleydi falan diyo.sizin esiniz sevgilinizde de var miydi bu ? Nasil toparlanir bu yastan sonra :)
Benim eşim evlenmeden önce hiç özen göstermezdi kıyafetlerine tek tük alır paralanana kadar giyerdi

benimle evlendikten sonra benden çok almaya başladı 60-70 tane pantolunu var mesela

sayamadığım kadar ayakkabısı

Demek azla yetinee bilen bir kisilige sahip günümüzde kaybedilmis bir özellik bu zamanda insanlar olan esylarin ustune esya kiyafet alip nereye koyacagini şaşiriyor .. Bir taraf harciyorsa diger tarafin tutmasi iyidir ... Degistirmeye calismayin yada siz biraz sevgilinize kiyafet hediyesi alin.
Dogru diyosunuz oyle gercektende eski bir telefonu var mesela ben akilli telefona karsiydimda bunu aldik iste diyo sasiriyorum biz alismisiz bazi seyleri tuketiyoruz belki ama cevre bunu gerektiryo ne bilyim bir yerden bir sey alirken bile dikkt edin cok sıksaniz nasil ilgileniliyo paspal gununuzdeyseniz dusunun ne yazik ki aci ama gercek :)

herkesin kendini mutlu hissediş şekli farklıdır.. cimrilik olduğunu sanmıyorum adam öyle bir ihtiyaç hissetmiyor demek ki..
sanırım siz ufaktan çıtlatmışsınız ki beni düzelt demiş.. ben böyleyim işine gelirse dememiş ..

Maaşını aldığında çıkın alışverişe iki kombin yapın ceketten ayakkabıya kadar.
Belki bu farklılık hoşuna gider devamını kendi getirir.

Benim eşim evlenmeden önce hiç özen göstermezdi kıyafetlerine tek tük alır paralanana kadar giyerdi

benimle evlendikten sonra benden çok almaya başladı 60-70 tane pantolunu var mesela

sayamadığım kadar ayakkabısı
O kadar olmasada biraz toparlansin istiyorum universite hayatinin vermis olduhu bosvermislik ve suanda yalniz yasamanin getirileridir umarim :)))

Maaşını aldığında çıkın alışverişe iki kombin yapın ceketten ayakkabıya kadar.
Belki bu farklılık hoşuna gider devamını kendi getirir.
Uzak iliski yurutuyoruz her zaman vaktimiz olsa :)

Back
X