- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
herkes aynı olmak zorunda2 yildir diyo da daha bir kez ciktik :)) gerci uzak iliski yurutuyoruz cokta vaktimiz olmadi ama ilginc geliyo bana cevremde hep arkdslarim farkliydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes aynı olmak zorunda2 yildir diyo da daha bir kez ciktik :)) gerci uzak iliski yurutuyoruz cokta vaktimiz olmadi ama ilginc geliyo bana cevremde hep arkdslarim farkliydi
Benimki de heybetli bi adam ya :)) hafif gobek var iste :)) bi evlenelim sporada gidecez hayaller cokta :)))) gerceklesse super olacak :)Ooyyy kilo vermesi lazim. Benim esim kilodan nefret eder, hele gobekten daha cok nefret eder. O kadar yogun calismasina ragmen her aksam ve her sabah sporunu muhakkak yapar :)) evlenince cok zayifti ama bi 15 kilo aldi tam boyuna gore kilosu super oldu.
Sen de soyle simdiden versin cunku evlenince insan kilo aliyo gerçekten :))
Sonuc duzeldi mi canim :))) yilmis gibi konustun :))Ahhh ahh benim esim de boyleydi..kucukten beri annesi almis giydirmis..hic kendine bisey almamis biz tanisana kadar giydikleri hep annesinin zevkiydi.dusun yani..bense giyinmeyi cok seviyordum hala oyleyim..neyse ben esimi bu sekilde kabul ettim nasil olsa degistirebilirim diye..once hediyelerle basldim..pantolon,gomlek vs..simdilerde degisti ihtiyaclarini biliyor bana soyluyor..beni sen giydir sen kombin et diye..onceleri hic dikkat etmez alakasiz giyinirdi..kari koca sik olanlara kendine dikkat edenlere hep imrenirdim esime de icten ice kizardim..
XL küçük geliyor diyorsun, kıyafetten önce cüssesi daha sıkıntı bence.Benimki de heybetli bi adam ya :)) hafif gobek var iste :)) bi evlenelim sporada gidecez hayaller cokta :)))) gerceklesse super olacak :)
Aynen oyle bu yasima kadr onlardan ne cektim vee cektik kizlar olarak :) baksan sekline adam zamnedersin ici curuk elma :)))Ne güzel işte adam işi çözmüş asıl gerçek dünyaya açmış kapılarını, siz sanırım daha '' havalı, sportif'' görünmesini istiyorsunuz şeklen ama yani temiz,titiz olduktan sonra daha önemlisi fiziki donanımdan çok, ruhi donanıma önem veriyorsa ne giydiğinin önemi yok.Sen onu kıyafetleri ile değil, içindekileriyle sevmişsin.
Boşver, kitap okusun bildiğini okuyan dışı cancanlı içi höthötlü erkek olacağına
O boy ve kaliptan :) sisko degilki :) 1.87 boy var :)XL küçük geliyor diyorsun, kıyafetten önce cüssesi daha sıkıntı bence.![]()
Ya ben ondan kiyamiyorum normalde ciddi anlamda kokonayimdir yani arkdslarim sasirdi cogu laf bile etti onun icin ama seviyorum :) o da kendini suan birlikte olmamiza adadi cunku deli gibi calisiyo tum gun tek msj atamiyo duzeltirim umarim bende sizin gibi oluruz insallah :))
O boy ve kaliptan :) sisko degilki :) 1.87 boy var :)
Hahajaj cok iyi cok sevindim tesekkur ederimmmmm :)Ama Benimki asla kötü giyinmezdi benden daha güzel yakistirir kombinleri ve cok zevklidir ama iste toplasan 2 kiyafet her hafta cevirir cevirir bi onu bi onu giyerdi :)))
Olur canim benim olur zamanla olur... Zor degil sadece birlikte disari ciktiginizda askim bu sana cok yakisir de giydir hemen uzerine ayyy cok tatli oldun cok yakisti filan de hemen alir zaten sen begendigin icin :)))
Artik kendim icin alisveris yaptigimda bile sevdicegim seciyor ben giyiyorum ve cidden gösterisli ve uyumlu kombin yapiyor bu noktaya kadar geldik düşün :)))
Xxl mis zaten almadan soraymism iyimis :)))))1.87 adamin S beden giymesi beklenemezdi zaten :))) eger kalipliysa bol kesim xl hatta xxl kadar gider o :))
Ooyyy kilo vermesi lazim. Benim esim kilodan nefret eder, hele gobekten daha cok nefret eder. O kadar yogun calismasina ragmen her aksam ve her sabah sporunu muhakkak yapar :)) evlenince cok zayifti ama bi 15 kilo aldi tam boyuna gore kilosu super oldu.
Sen de soyle simdiden versin cunku evlenince insan kilo aliyo gerçekten :))
Bol hamur isi yedirirsin :))İnsallah benimkide evlendikten sonra kilo alir![]()
Canim benim esim 185 civari falan ve ust beden M giyiyor. Pantolonda da kumas 44 ama slim fitteO boy ve kaliptan :) sisko degilki :) 1.87 boy var :)
Bol hamur isi yedirirsin :))
O baya zayif o zaman senin esin. ben sisko degil dedm zayif demedm zaten :) gozume batan bir kilosu yok yaniCanim benim esim 185 civari falan ve ust beden M giyiyor. Pantolonda da kumas 44 ama slim fitte![]()
Uzuluyorm ben bu adamlara ya yazikYemek yemeye vakti yokki :)) 24 saat is üstünde.. Evlenincede bu tempoyla giderse ne yedirirsem yediriyim kilo almaz..
Nasıl şişko değil?O boy ve kaliptan :) sisko degilki :) 1.87 boy var :)
Uzuluyorm ben bu adamlara ya yazikbiz zaten uzagiz ustune ikimzde calisirken bir aksam 7de konusuyorz :) akla zarar bir iliski