valla canım arkadaslar da demiş.. ben de eksik kalmayayım :)
herkesin bir yapısı var şüphesiz ama ben kendi adıma çekemem öyle bir tipi. hem kırıcı,hem baskıcı,hem saygısız,hem dediğine göre yalancı.. daha sayayım mı?
sana ayrıl ya da ayrılma demeye kimsenin hakkı yok .. ama yerinde ben olsam 1 sn çekmem. çünkü ben de çektim eski erkek arkadasımdan 1 seneden fazla sürdü.en sonunda bu gibi sebeplerden ayrıldık. dünya varmış dedim. ahh ahh şimdiki aklım olcaktı. boşuna eziyet çekmişim. şimdi bambaşka biri var.. bu sene evleniyoruz. hiç karışmıyor mu diye sorarsan beyaza,siyaha gibi ıvır zıvır detaylara değil asla.. ama çok iddalı bir dekoltem olursa ayda yılda bir falan, nazikçe tepki gösterir. beni ikna edebilirse çıkarırım,edemezse giyerim. son karar benımdır ne olursa olsun.
bundan ötesi de çekilmez zaten. biz kadınlar salak mıyız? nerde nasl giyinilceğini bilmiyo muyuz? açıkcası modern,deniz kenarı bir yerde dilediğimi giyerim. biraz çarşı arası,esnaf arası yerlere daha mutaassıp çıkarım. ben senin de bunu yapabilcek yetenekte oldugunu, erkek arkadasının sivri zekasına ihtiyacın olmadığını düşünüyorum.
hem ne olursa olsun beden bizim bedenimizin.. bu ne böyle daha evlenmeden beden bekçiliği ?
daha çok gençsin , ödün verme güzelim.