• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim tarzım dert oldu :(

ya 1 senedir kızıyo giyinişime bende beni herkes böyle beğeniyo dediğim için benim diğer erkeklere karşı ilgimi ölçmek için dediğine eminim çünkü daha önce sürekli ayrılırdık beni dinlemiyo bari öyle diyeyim diye öyle demiş olabilirmiş arkadaşlarım böyle düşünüyolar benimde kafam karıştı ama mantıklı çünkü onu dinlemiyorum bu konuda benim yüzümdende kaç kişiyle kavga ettimişti bu yüzden yani bana öyle diyenlere dalıyomuş hemen

tatlim kac yasindasiniz??

sıze gore gıyımızını nasıl bılemem ama sevgılınız ya kıskanmısdır yada gercekdende yakıstırmamısdır kı oyle demısdır..

canim bencede seni denemek icin öyle demistir...
Ama bak eger simdiden böyle senin kiyafet tarzina karsi cikiyorsa,
ilerde evlendiginizde neler neler yapar...
Unutma simdi erkek arkadasinin alttan almis hali bu.
Evlendikten sonra cok zorlanirsin...

sevgilin erkekler senin için şunu dedi bunu dedi nasıl diyebiliyo bunu nasıl örnek gösterebiliyo onlara senin hakkında tek söz ettirmemesi lazım bu davranısı çok garip

evet bende ilk bunu düsündüm, nasil senin hakkinda sevgilinle konusuyolar, hemde delrtir filan:umursamaz:
durup durukenmi diyolar:sinifsinif:

rüküş değilsin canım çok kıskanmış seni:lepi:sen devam et beğendiğin gibi giyinmeyeyerimseniben

Bence şimdiden böyle taviz verirsen geriside gelir

Sen kendin için doğru olanı biliyosun ya gerisine karıştırma bence

sevgilin erkekler senin için şunu dedi bunu dedi nasıl diyebiliyo bunu nasıl örnek gösterebiliyo onlara senin hakkında tek söz ettirmemesi lazım bu davranısı çok garip

ben öyle bir şey söylendiğini sanmıyorum, sevgilisi onun buna inanıp giyim tarzını değiştireceğini düşünüp böyle bir cümle kurmuş bence ama saçmalamış.

mademki daha sevgili iken kıyafetlerine bahaneler bulabiliyor, insan gibi oturup konuşursunuz ya onun istediğini kabul edeceksin ve istediği şekilde giyineceksin, ya bu şekilde olduğunu kabul edecek o senin. bunlar üzerinde birinde anlaşılamıyorsa zaten ilişkinin devam etmesi biraz güç olmaz mı? sürekli laf söylemesini nereye kadar tartacaksın sen de?

canım benim de sewgilim(şuan kendisiyle küsüm) seninki gibiydi gerçi hala öyle ama...
şunu giyme bunu giyme yok onun yakası yok o pantolonun darlığı yok saçımın rengi derken bi baktım aaaa ne bu be dedim.
baştan tawizi werirsen bu olayın önüne geçemezsin.adam sana der ki ama eskiden benim dediklerimi yapıyordun şimdi ne değişti???
en iyisi hiç yapmamamk.ben böyleyim beni böyle gördün beğendin,şimdi ne değişti de ama bunu da gayet normal bir ses tonuyla we ciddi bi yüz ifadesiyle söyle....
bunlar bei ben yapan şeyler ne,ben beni ben olarak sewen birisini istiyorum de.eminim işe yarayacaktır.
walla canım ben böyle yaptım,artık karışmıyor desem yeridir sadece üzerimde gördüğünde çok yakışmış der we kendi kendine homurdanmaya başlar,birazz şurası söyle böyle der ama bende derim ewet canım bende kendime çok yakıştırıyorum..
işte son söz bu.başka da bişi deme...sen ne kadar werirsen erkeler o kadar ister....(biraz arsızlar da)

Kişi, kendinden bilir işi. Demek kendisi de zamanında böyle bayanlara bakıyormuş ki seni kısıtlamak istemiş bence aradığın adam bu değil.

Bu ERKEKLER nasıl erkeklermiş ki senin hakkında sürekli yorum yapıyolar senin erkek arkadaşın nasıl sevgiliymiş kiii bunu sana sürekli iletiyorr kuzum siz papua yeni ginelimisinizzz:hulya:

Benimde bekarken çıktığım birisi rujumun rengi ve üzerimdeki tişörtle ilgili yorum yapmıştı..
Nişanlanınca rujuna karışırım,bodyne karışırım,çalışmanı istemem falan diye..
Fazla uzatmadan bitirdim..Zaten nişanlanınca diye söze başlayınca sinir oldum,benim fikrimi soran yok..
Direk nişanlanacak yaniiii..

Sana ters gelen yasakları falan varsa ,düşün derim..

Akşamda benim ki beyaz eşorfmanın altına neden beyaz çamaşır giymişim diye kızdı.
Bende tamam bi dahakine kırmızı giyerim dedim . o da bana bişi dedi ama söylemem :kedi::kedi:

Benimde bekarken çıktığım birisi rujumun rengi ve üzerimdeki tişörtle ilgili yorum yapmıştı..
Nişanlanınca rujuna karışırım,bodyne karışırım,çalışmanı istemem falan diye..
Fazla uzatmadan bitirdim..Zaten nişanlanınca diye söze başlayınca sinir oldum,benim fikrimi soran yok..
Direk nişanlanacak yaniiii..

Sana ters gelen yasakları falan varsa ,düşün derim..

nartık evinin kadınıı çocuklarınınnn nanası nolacaksın.. nitiraz istemem hulenn şakkıdı :ecrin_bebek:

Akşamda benim ki beyaz eşorfmanın altına neden beyaz çamaşır giymişim diye kızdı.
Bende tamam bi dahakine kırmızı giyerim dedim . o da bana bişi dedi ama söylemem :kedi::kedi:

Eşimde beyaz pantolonun altına ten rengi şort giymeye kızıyor..Don yokmuş gibi duruyormuş..laelaelaelaelae
Aslında beyaz keten pantolonun altına,dediğin gibi kırmızı g-string giyeceksin de..neyseeee :kedi:

Eşimde beyaz pantolonun altına ten rengi şort giymeye kızıyor..Don yokmuş gibi duruyormuş..laelaelaelaelae
Aslında beyaz keten pantolonun altına,dediğin gibi kırmızı g-string giyeceksin de..neyseeee :kedi:

:roflol::roflol::roflol:
huhhah sizde az diilsiniz kislarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla canım arkadaslar da demiş.. ben de eksik kalmayayım :)
herkesin bir yapısı var şüphesiz ama ben kendi adıma çekemem öyle bir tipi. hem kırıcı,hem baskıcı,hem saygısız,hem dediğine göre yalancı.. daha sayayım mı?
sana ayrıl ya da ayrılma demeye kimsenin hakkı yok .. ama yerinde ben olsam 1 sn çekmem. çünkü ben de çektim eski erkek arkadasımdan 1 seneden fazla sürdü.en sonunda bu gibi sebeplerden ayrıldık. dünya varmış dedim. ahh ahh şimdiki aklım olcaktı. boşuna eziyet çekmişim. şimdi bambaşka biri var.. bu sene evleniyoruz. hiç karışmıyor mu diye sorarsan beyaza,siyaha gibi ıvır zıvır detaylara değil asla.. ama çok iddalı bir dekoltem olursa ayda yılda bir falan, nazikçe tepki gösterir. beni ikna edebilirse çıkarırım,edemezse giyerim. son karar benımdır ne olursa olsun.
bundan ötesi de çekilmez zaten. biz kadınlar salak mıyız? nerde nasl giyinilceğini bilmiyo muyuz? açıkcası modern,deniz kenarı bir yerde dilediğimi giyerim. biraz çarşı arası,esnaf arası yerlere daha mutaassıp çıkarım. ben senin de bunu yapabilcek yetenekte oldugunu, erkek arkadasının sivri zekasına ihtiyacın olmadığını düşünüyorum.
hem ne olursa olsun beden bizim bedenimizin.. bu ne böyle daha evlenmeden beden bekçiliği ?
daha çok gençsin , ödün verme güzelim.

cnm aynı benim eşimde öyleydi önü acık bişey giydirmiyodu hep bogaza yakın badiler giymemi istiyodu beyaz renk ve renkli hiçbir pantolan giydirmiyodu bi ara renkli pantolanlar cok modaydı pembe turuncu falan bende giydim ve ona yakalanmıştım ama giyicem dedim direttim sonra renkli pantolanlara izin verdi ama beyaz pantolan konusunda hiç taviz vermedi hatta askere giderken beyaz pontolonumu istedi ben gymiyim diye şimdi evliyiz cok acık bişeyler giymeme hala kızar ama bende cok acık giymiyorum insan belli yaştan sonra cevre ve işe göre biraz değiştirebiliyor kendini eşim hala etek falan giymeme kızar işe giderken özellikle ama yanında izin verir belki seninkide şimdi genclik hevesiyle biraz kıskançlıklarını abartıyor olabilir ama inan uzun yıllar gecince sen ona alışıyosun o sana hiç böyle şeyler problem olmuyor en azından bizimki öyle inş. fazla abartmaz sevgilin kıskançlıklarını

bence sevgilin seni kıskanıyor
çok güzel olduğunu düşünüyor ama etrafındaki başka erkekler sana bakmsın die senin giyim tarzını beğenmiomuş gibi yapıp kendi istediği gibi giyinmeni istiyor olabilir
senin hakkında başkalarıın sölediklerinide sana söylemesine şaşırdım benim erkek arkadaşım olsa laf sölettirmez asla hele bi sölesinler günlerini gösterirler ona
seninki nasıl böle bişeye izin veriyor anlamadım

Back
X